רק להיום
התעוררות

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifהתעוררות../images/Emo140.gif

התעוררות
"אלוהים עוזר לנו כשאנו עוזרים זה לזה."
ההתמכרות שלנו גרמה לכך שאנו נחשוב אך ורק על עצמנו. אפילו התפילות שלנו - אם התפללנו בכלל - היו מרוכזות בעצמנו. ביקשנו מאלוהים שיסדר כל מיני דברים בשבילנו, או שיחלץ אותנו מצרות. למה? כי לא רצינו לחיות עם הבעיות שיצרנו לעצמנו. היינו חסרי-ביטחון. חשבנו שבחיים העיקר זה להשיג דברים, ורצינו עוד ועוד יותר.
ובהחלמה אנו מקבלים יותר - יותר מאשר לא להשתמש. ההתעוררות הרוחנית שאנו מתנסים בה כתוצאה מעבודת שניים-עשר הצעדים, חושפת לעינינו חיים שלא חלמנו כי הם אפשריים. אנו כבר לא צריכים לדאוג אם יהיה לנו "מספיק", אנו סומכים על הכוח העליון האוהב, שממלא את כל הצרכים היומיומיים שלנו. חוסר-הביטחון הבלתי פוסק הוסר מעלינו, ואנו כבר לא מתייחסים אל העולם כאל מקום שבו יש להתחרות עם אחרים כדי להגשים את התשוקות שלנו. לעומת זאת, אנו רואים את העולם כמקום שבו נוכל לחיות על האהבה שהכוח העליון הראה לנו. התפילות שלנו לא מבקשות הנאה מיידית; הן מבקשות עזרה בכך שנעזור זה לזה.
החלמה מעירה אותנו מהסיוט של הריכוז-העצמי, המריבה וחוסר-הביטחון שהן ביסוד המחלה שלנו. אנו מתעוררים אל מציאות חדשה: אפשר לשמור על כל מה ששווה, רק אם משתפים בזה את האחרים.
רק להיום:
אלוהים שלי עוזר לי כשאני עוזר לאחרים. היום אחפש עזרה בנתינת האהבה שהכוח העליון נתן לי, כי אני יודע שזו הדרך היחידה שבה אוכל לשמור עליה. אוהבים

../images/Emo203.gifציטוט להיום../images/Emo203.gif

"כשהכל תלוי במראה, אתה הולך לאיבוד תוך התבוננות במראות ולעולם לא תמצא את עצמך"
-ריצ'ארד באך. אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבת מבורכת באסירות תודה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על האהבה הזו ששומרת עלי מפני עצמי, על שהתעוררתי הבוקר לעוד יום נקי ללא צורך במשככי כאבים. על היכולת לראות ולזהות את המחלה ועל האומץ לבחור בדרך, לבחור בחיים בכל יום מחדש. על שאני מצליחה לשמור על ניקיון, על דרך NA, חברותא, חדרים, על בן זוג מכיל יותר משאני הייתי מסוגלת, אוהב ומחבק, מעודד ומאפשר. על משפחה תומכת ואוהבת, על בית לישון ואוכל לאכול, על בגד ללבוש, מקלחת, צרכים אלמנטריים ואף מעבר. אני אסירת תודה על עוד יום נקי ועל תחושת אסירות התודה עצמה. רק להיום - אחד עשר חודשים ושישה עשר ימי ניקיון
נדמה לי שזו הפעם הראשונה מאז תחילת הדרך שאני באה לכתוב את אסירות התודה שלי, ואני גם מרגישה אותה עמוק בתוכי. אני מגלה שאינני מכירה את עצמי ובכל פעם שאני לבד, וגם כשאני לא, אבל בעיקר כשאני לבד, הראש מתפזר לכל כיוון אפשרי. עד עכשיו זה היה קודם גן חיות קטן, אח"כ ספארי.. אתמול בלילה ראיתי את עצמי באמצע איצטדיון על הדשא, כשכל החיות שלי יושבות ביציעים וכולם יחד שולחים בי חיצים. נלחמת בטחנות רוח, בלי לדעת לתת שמות לרצונות או לדברים בהם אני נלחמת. הרגשתי כאילו אני נגד כל העולם כשההגיון עומד מהצד ומסתלבט עלי, כאילו מאתיים אנשים חיים בגוף אחד, הגוף שלי וכל אחד מושך לכיוון אחר. אני אסירת תודה על הבוקר הזה וגם על המלחמה הזו אתמול, שהותירה אותי בריאה ושלמה ובעיקר נקייה לעוד יום, רק להיום. פתאום אני מתחילה להבין את כל המשפטים ששמעתי בתחילת דרך. "בלבלות"... פיצול אישיות.. כל מיני כאלה שלא התייחסתי אליהם יותר מדי כי היה לי ברור שאני אחרת, שאני מסוגלת. ההתנשאות והשיפוט שהיו בי פתאום מופנים כלפי עצמי. פתאום עומדים למבחן המציאות. רק להיום - הצלחתי לעמוד בזה. עדיין אין מסקנות, אבל גם זה יבוא בזמן שלו. בינתיים, מאחלת לעצמי יום של עשייה, יום שמחת חיים וחופש.. חופש אמיתי. לכולנו מאחלת יום של אהבה. אוהבים

יותר מנשמח לעזור לך טיטן../images/Emo24.gif

ואני מצטרפת ל
מלכה לשעה ושואלת שוב, לאיזו עזרה אתה זקוק? אם תסכים לשתף ולתת לנו קצת רקע, זה ודאי יקל עלינו. אם לא בא לך לעשות את זה ע"ג הפורום, אתה מוזמן להעביר מסר אישי. בינתיים כאמור, תמשיך לבוא. אוהבים

שטול1

New member
שבוע טוב טיטן 11 ../images/Emo24.gif

יופי שבאת אח יקר הגעת למקום הנכון נשמח מאוד אם תמשיך לבוא לכאן ולחדרים כי רק ביחד זה עובד אוהבים שטול

למעלה