0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifהתעוררות../images/Emo140.gif
התעוררות
"אלוהים עוזר לנו כשאנו עוזרים זה לזה." ההתמכרות שלנו גרמה לכך שאנו נחשוב אך ורק על עצמנו. אפילו התפילות שלנו - אם התפללנו בכלל - היו מרוכזות בעצמנו. ביקשנו מאלוהים שיסדר כל מיני דברים בשבילנו, או שיחלץ אותנו מצרות. למה? כי לא רצינו לחיות עם הבעיות שיצרנו לעצמנו. היינו חסרי-ביטחון. חשבנו שבחיים העיקר זה להשיג דברים, ורצינו עוד ועוד יותר.
ובהחלמה אנו מקבלים יותר - יותר מאשר לא להשתמש. ההתעוררות הרוחנית שאנו מתנסים בה כתוצאה מעבודת שניים-עשר הצעדים, חושפת לעינינו חיים שלא חלמנו כי הם אפשריים. אנו כבר לא צריכים לדאוג אם יהיה לנו "מספיק", אנו סומכים על הכוח העליון האוהב, שממלא את כל הצרכים היומיומיים שלנו. חוסר-הביטחון הבלתי פוסק הוסר מעלינו, ואנו כבר לא מתייחסים אל העולם כאל מקום שבו יש להתחרות עם אחרים כדי להגשים את התשוקות שלנו. לעומת זאת, אנו רואים את העולם כמקום שבו נוכל לחיות על האהבה שהכוח העליון הראה לנו. התפילות שלנו לא מבקשות הנאה מיידית; הן מבקשות עזרה בכך שנעזור זה לזה.
החלמה מעירה אותנו מהסיוט של הריכוז-העצמי, המריבה וחוסר-הביטחון שהן ביסוד המחלה שלנו. אנו מתעוררים אל מציאות חדשה: אפשר לשמור על כל מה ששווה, רק אם משתפים בזה את האחרים.
רק להיום:
אלוהים שלי עוזר לי כשאני עוזר לאחרים. היום אחפש עזרה בנתינת האהבה שהכוח העליון נתן לי, כי אני יודע שזו הדרך היחידה שבה אוכל לשמור עליה. אוהבים