0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifזה לא מבחן../images/Emo140.gif
זה לא מבחן
"... מצאנו אל אישי ואוהב אליו אנו יכולים לפנות." אחדים הגיעו להחלמה עם המחשבה, שקשיי החיים הם סידרה של מבחנים קוסמיים, שנועדו ללמד אותנו דבר מה. דבר זה בא לידי ביטוי בולט כאשר משהו חמור קורה לנו, ואנו בוכים: "הכוח העליון שלי מעמיד אותי במבחן!" אנו משוכנעים כי כאשר מישהו מציע לנו סמים, זה מבחן להחלמה שלנו; אנו בטוחים כי כאשר אנו נמצאים במצב שבו אנו יכולים לעשות משהו בניגוד לעקרונות התכנית, בלי להיתפס, זה מבחן לאופי שלנו. אנו יכולים אפילו לחשוב כי כאב גדול בגלל טרגדיה בחיים שלנו הוא מבחן של האמונה שלנו.
אבל כוח עליון ואוהב אינו בוחן את ההחלמה שלנו, את האופי שלנו, את האמונה שלנו. החיים פשוט נמשכים, ולפעמים זה כואב. רבים מאתנו איבדו אהבה שלא באשמתם. חלק מאתנו הפסיד את כל הרכוש החומרי. לפעמים החיים יכולים להיות נורא כואבים, אבל כאב זה לא בא מהכוח העליון שלנו. להיפך, כוח זה הוא כל הזמן לצדנו, מוכן לשאת אותנו אם לא נוכל ללכת בכוחות עצמנו. אלוהים, כפי שאנו מבינים אותו, יכול לרפא את כל מה שהחיים עלולים להנחית עלינו.
רק להיום:
אני אאמין שהכוח העליון רוחש לי טוב, שאני אוהב. אבקש את עזרת הכוח העליון שלי בשעות מצוקה. אוהבים