רק להיום
חוש הומור

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifחוש הומור../images/Emo140.gif

חוש הומור
"אנו מגלים כי ברגע שאנו משתחררים מהאובססיה, אנו מצליחים להבין מה זה להיות מאושר, שמח וחופשי."
הצחוקים בפגישות שלנו מפתיעים את החבר החדש. כקבוצה, אנו יודעים שהצחוק הוא תרופה בריאה. גם אם יש לנו בעיות קשות, פגישה מאפשרת לנו, ליהנות קצת מההחלמה שלנו. ההומור יכול להביא להקלה זמנית מהאובססיה שלנו עם עצמנו.
אנו חיים את החיים כמות שהם, וזה בדרך-כלל לא מצחיק. אבל אם אנו שומרים על חוש הומור, נוכל לשאת דברים שכאילו מאיימים להפיל אותנו. כמה פעמים קרה שתקריות שנראו לנו קשות מאוד, איבדו את חומרתן, כשהתייחסנו אליהן בהומור? כשאנו מתעצבנים על אנשים ועל אירועים, כדאי שנחפש את ההומור בכל מצב. זה יעזור לנו לחזור לפרספקטיבה הנכונה. יכולת לעמוד על הצד המבדח בכל דבר היא מתנה שצריך לפתח אותה. |הגדש|
רק להיום:
אחפש את הצד המבדח בכל בעיה קשה. כשאני עושה טעויות, אמצא דרך לצחוק על חוסר-השלמות שלי. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

אין בנמצא בעיה שאינה טומנת בחובה מתנה עבורך. אתה מחפש לך בעיות כיוון שאתה זקוק למתנותיהן.
- ריצ'ארד באך אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר טוב עולם../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שלי, על בוקר שקט ורגוע, על דרך אן איי וחברים אוהבים. על האומץ להפגין את השינויים שבי ולהרגיש טוב. על משפחה אוהבת ודואגת. על יום מנוהל בחופשיות מהתכמרות פעילה. על עוד יום נקי. רק להיום - שבעה חודשים ושלושה ימי ניקיון
אז הנה שוב אני ממהרת אבל מצאתי את הזמן לשבת ולכתוב לפני שאני "טסה"
למרכז יום. אתמול הייתה לי שיחה משולשת עם אמא והבת שלי. חשפתי עוד נדבך בחיים שלי שהיה לי קשה לדבר עליו. קשה מהמקום שלי היום היום, אחרי שאני עוברת שינוי, כלומר לפני הניקיון - הייתי מעמידה עובדות ולא מבקשת חוות דעת. לא באמת היה אכפת לי איך מרגישים או חושבים, והיום, סיפרתי בכנות עמוקה, איך אני מרגישה ומה אני חושבת, עם אסרטיביות אבל גם עם איכפתיות. בקיצר, הצליח לי. קיבלתי חיבוקים (וירטואלים אמנם, לאור המרחק, ) שכמעט יכולתי להרגיש, כמו גם פרגון על הדרך שאני עושה. בהזדמנות הזו אני מודה לחבר שהציע לי הדרכה בנושא, ברוח התכנית. שוב התכנית מוכיחה שהפתגמים והאימרות שלה אינם ריקים מתוכן, אדרבה - זה עובד אם רק מיישמים. זה עובד רק ביחד!! מאחלת לכולנו המשך יום פורה, אוהב ואיכותי. אוהבים

למעלה