רק להיום
חזרה לחיים

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifחזרה לחיים../images/Emo140.gif

צעד תשיעי - חזרה לחיים
"אנו משיגים חופש מהריסות עברנו."
כשאנו מתחילים את הצעד התשיעי, אנו מגיעים לשלב מלהיב מאוד בהחלמה שלנו. הנזק שגרמנו לעצמנו הוביל רבים מאתנו לכך שיחפשו עזרה. עתה, יש לנו הזדמנות לפנות את ההריסות האלה, לכפר על עברנו ולתבוע שוב חזקה על החיים שלנו.
הקדשנו הרבה זמן והרבה מאמצים בהכנות לשלב הזה. כשבאנו לאנ-איי, ההתמודדות עם ההריסות של עברנו, הייתה ככל הנראה הדבר האחרון שרצינו לעשות. התחלנו לעשות את זה בינינו ובין עצמנו, בעזרת חשבון-הנפש. אחר-כך חיפשנו את העבר שלנו בפני מעטים: עצמנו, הכוח העליון שלנו ואדם נוסף. בדקנו את החסרונות שלנו, מקור הבעיות שלנו וביקשנו שחסרונות אלה יוסרו מעלינו. בסוף, רשמנו את הדברים שעלינו לכפר כדי להסדיר את הדברים הרעים שעשינו - את כל הדברים הרעים - והיינו נכונים לעשות את זה.
עכשיו יש לנו הזדמנות לכפר. אנו יכולים להשתחרר מההריסות של עברנו. כל מה שעשינו עד כה באנ-איי הוביל אותנו לכאן. בנקודה זו בתהליך ההחלמה שלנו, הצעד התשיעי הוא בדיוק מה שאנו רוצים לעשות. בעזרת שנים-עשר הצעדים והכוח העליון, אנו מפנים את ההריסות שבמשך זמן רב כל-כך חסמו את ההתקדמות שלנו; אנו זוכים בחירות לחיות.
רק להיום:
אנצל את ההזדמנות לקחת שוב חזקה על חיי. אתנסה בחווית השחרור מההריסות של העבר שלי. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

חירות פרושה אחריות, משום כך יראים מפניה מרבית בני האדם.
- ג'ורג' ברנרד שו אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומוצלח../images/Emo42.gif

אני אסירתתודה לאלוהים שאוהב אותי, על לילה שקט של שינה רגועה ובוקר שלוו. על הבלבול שבשוליו תחושה מעומעמת של גדילה. על אומץ להציץ פנימה, על רצון לשינוי. על בריאות פיזית ונפשית. על געגועים ואהבה בפנים ובחוץ. על יום מנוהל וחופשי ממשככי כאבים למינהם. על עוד יום נקי. רק להיום - תשעה חודשים ותשעה ימי ניקיון
הפרק של רק להיום כל כך חזק עבורי, כאילו נכתב במיוחד עבורי לימים האחרונים. אנו מפנים את ההריסות שבמשך זמן רב כל-כך חסמו את ההתקדמות שלנו; אנו זוכים בחירות לחיות. נדמה לי שזה בדיוק מה שאני עושה גם אם אני לא קוראת לזה צעד תשע או צעד כלשהו. אני חופרת בעבר מתוך כאב ורצון לסלוח, למחול, לקבל ולהמשיך הלאה אל אותו חופש מיוחל. אני לא ממש יודעת להסביר מה יש בו באותו חופש, אני רק יודעת בוודאות שהחופש הזה שונה מכל מה שחשבתי שאני יודעת על המושג הזה בעבר. זה לא אומר שקל לי, או שאני שלמה לחלוטין עם הכל. אדרבה, הבלבול והכוחות המעורבים בתוכי לא פעם כמעט מפילים אותי, מרסקים ומנפצים, אבל אני מזכירה לעצמי בכל בוקר מחדש, שגם דרך הקושי גודלים. שאפשר לטעות ולהמשיך הלאה, אבל לא לטעות פעמיים באותו דבר. לפחות לא לצפות לתוצאות שונות. להציב מטרות ברות השגה, ולפעול כדי להשיג אותן גם אם לא פשוט בכלל. מאחלת לעצמי אומץ לקחת אחריות, לקבל, לאהוב. מאחלת לכולנו איכות בניקיון, שמחת חיים, ושלווה. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

האיש וכלבו . איש וכלבו מתו והגיעו לשמים הם הלכו בשביל ארוך ומתפתל במעלה גבעה, עד שפגשו בשער מדהים, עשוי כולו זהב ומשובץ יהלומים. מסביב ניצבה גדר יפיפייה, עשויה פנינים וזוהרת כמו השמש. ליד השער ישב שומר, האיש פנה אילו ושאל: "סליחה, היכן אנחנו נמצאים? זוהי הכניסה לגן עדן", השיב השומר "אפשר לקבל כוס מים?" "בוודאי, היכנס פנימה, ואדאג שיביאו לך מים קרים" "האם החבר שלי יכול להיכנס איתי?" אני מצטער, השיב השומר, אבל אסור להכניס לכאן חיות מחמד" החליט האיש לוותר על המים והוא וכלבו המשיכו לצעוד במעלה השביל. אחרי כחצי שעה הגיעו השניים לשער עץ קטן, ללא כל גדר מסביב. ליד השער ניצב השומר, נשען על עץ וקרא ספר. "סליחה האם אפשר לקבל כוס מים?" "בטח הכנס" אמר לו השומר. האיש וכלבו נכנסו בעד השער, ניגשו לברז המים, ושתו כאוות נפשם. תודה, אמר האיש שסיימו לשתות. דרך אגב, מה המקום הזה? "כאן גן עדן" השיב השומר. "עכשיו אני מבולבל". אמר האיש "לפני כחצי שעה פגשנו במישהו שאמר לנו ששם גן עדן" אתה מתכוון לשער המוזהב, המשובץ ביהלומים?" שאל אותו השומר. "לא שם זה גיהנום." "ולא איכפת לכם שהם משתמשים בשם שלכם?" "לא, אנו שמחים שהם לוקחים את אלו שמוכנים להשאיר את חבריהם בחוץ".

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר היום ../images/Emo202.gif

ג'סיקה . אתניקס מילים: זאב נחמה לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי איך בסוף השבוע היא באופן קבוע, לא לבד אם אין גבר בשטח היא פותחת בדיאטת שוקולד כמו כל אחד. והחיוך שלה רטוב אני חוזר כשהיא תשוב נסעה לה למקום אחר. תמיד חשבה שהאלוקים אהב לראות אותנו מנגנים כי זה הראש של ג´סיקה ג´סי ג´סי, ג´סי ג´סיקה אואה אואה אה אואה אואה עכשיו היא רחוקה. איך לבשה זוג כנפיים ועלתה לשמים מעל כולם עם חיוך לא נורמלי את הלב היא שברה לי כל הזמן כן, כל הזמן היתה כולה תוצרת חוץ עבדה שנתיים בקיבוץ נסעה לה למקום אחר. תמיד חשבה שהאלוקים אהב לראות אותנו מנגנים כי זה הראש של ג´סיקה ג´סי ג´סי, ג´סי ג´סיקה אואה אואה אה אואה אואה עכשיו היא רחוקה. וכשאמרה שזה כואב שאף אחד כבר לא אוהב נסעה לה למקום אחר. תמיד חשבה שהאלוקים אהב לראות אותנו מנגנים כי זה הראש של ג´סיקה ג´סי ג´סי, ג´סי ג´סיקה אואה אואה אה אואה אואה עכשיו היא רחוקה.

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! בוקר טוב לכולםםםםםםםםםם יום נעים ומקסים .

../images/Emo204.gifצהריים טובים לכולנו../images/Emo204.gif

חזרתי לא מזמן ממרכז יום, ואני עייפה.. מה זה עייפה. החום מתיש, ולא פחות מכך הקבוצות שהיו היום, הנושאים בהם דיברנו, האסימונים שנפלו בקשר לעצמי... כשאני מחברת את עצמי על מלא למילים שנאמרות ובודקת עד כמה ואיפה הן נוגעות בי, מסתבר שאפשר לקחת הרבה יותר. כאשר אני לא שוללת מראש בגלל אישיות, ההחלמה רחבה יותר. עם זה אני הולכת לנוח, ומאחלת לנו המשך יום של עשייה ואהבה בדרך אל החופש. אוהבים

למעלה