רק להיום
חשבון נפש סדיר

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifחשבון נפש סדיר../images/Emo140.gif

חשבון-נפש סדיר
"המשך עריכת חשבון-נפש אישי, פירושו שאנו יוצרים הרגל של התבוננות בעצמנו, פעולותיו, גישתנו ומערכת היחסים שלנו על בסיס קבוע."
אנו עושים חשבון-נפש מעת לעת. זהו יסוד חשוב מאוד בדרך החיים החדשה שלנו. בהתמכרות, בדקנו את עצמנו מעט ככל האפשר. לא היינו מרוצים מצורת-החיים שלנו, אבל לא חשנו שאנו יכולים לשנות את צורת-חיים זו. הרגשנו שבדיקה עצמית תהייה עניין כואב ועקר.
כיום זה שונה. הודינו שאנו חסרי-אונים מול ההתמכרות ומצאנו כוח גדול מאתנו, שעזר לנו להפסיק להשתמש. פעם, הרגשנו שאנו אבודים בסבך של החיים. עכשיו יש לנו עזרה, ואנו משתמשים בניסיון של החברים המחלימים שלנו, ובקשר ההכרתי שלנו עם הכוח העליון. אנו לא צריכים להיות לכודים בדפוסי-התנהגות הישנים וההרסניים. אנו יכולים לחיות בצורה שונה, אם נבחר בזה.
אם נערוך חשבון-נפש סדיר, ניתן לעצמנו הזדמנות לשנות כל דבר שלא עובד בחיים שלנו. אם התחלנו לעשות משהו שגורם בעיות, אנו יכולים לשנות את ההתנהגות שלנו לפני שזה יצא מכלל שליטה. ואם אנו עושים משהו שמונע יצירת בעיות, אנו שמים לב לזה, ומעודדים את עצמנו לעשות רק מה שעובד בשבילנו.
רק להיום:
אדאג לעשות חשבון-נפש סדיר. אהפוך את זה לחלק מצורת החיים החדשה שלי. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

קיימת ביקום פינה אחת בלבד שאתה יכול להיות בטוח שתוכל לשפר אותה, והיא - עצמך
- לא ידוע. אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומוצלח ואיכותי../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על שאין לי רגע דל
על חיים מעניינים ומלאי תהפוכות. על יכולת להתמודד עם עצמי והסביבה מבלי להיגרר למקומות שלא הייתי רוצה להיות בהם. מבלי לאבד שפיות. על אומץ לשנות, על תבונה להבחין בין צורך ורצון, על בן זוג מכיל ומחבק, אוהב ומבין יותר משאני לעצמי. על בריאות פיזית ונפשית. על תחושת שייכות לחברותא, כוח גדול ממני ועל דרך אן איי. על ניצוצות של השלמה עם כאב ותקווה ל"אני" שלמה. על אהבה מבפנים ומסביב. על משפחה תומכת ומפרגנת. על חופש מהתמכרות פעילה ועל עוד יום נקי. רק להיום - שמונה חודשים וארבעה עשר ימי ניקיון
יום מגוון ביותר עבר עלי אתמול. נדמה שקשת שלמה של רגשות, החל מכעס, עבור דרך הנאה, חוסר אונים, שמחה, עצב, תסכול, אגרסיביות, וכלה ברפיון, תחושה של סוטול טבעי ועייפות, כל אלה נחוו אתמול והיו חלק מהיום שלי. מצאתי את עצמי במצבים שפעם, יש מצב שהיו שולחים אותי לשימוש, בין אם בגלל ש"טוב לי מדי" ובין אם "רע לי מדי". לרגע הייתי למטה, רגע אחר הייתי למעלה. רגע אהבתי, ועוד רגע כמעט שנאתי. עבר.. יום חדש היום ואני בדרך לעבודה. האמת - שמחה להיות קצת מחוץ למרכז למרות שחוזרת לשם בצהריים. מתאים לי להתרחק לכמה שעות. מאחלת לעצמי להיות מסוגלת להתעלם. להיות מסוגלת לגייס סבלנות וסובלנות, ומעל לכל לשים את עצמי במקום הראשון. יום פורה ואיכותי לכולנו. אוהבים

הכוכבת

New member
שלום לכולם

אני מקווה שאולי כאן תוכלו לעזור לי. אני מחפשת קבוצת תמיכה לאלכוהוליסטים. מישהו כאן מכיר עוד קבוצות תמיכה חוץ מאלכוהוליסטים אנונימיים?

שלום כוכבת כן אני יודעת

יש את עמותת אפש"ר כמה סניפים בארץ . ניתן לברר לך אם תגידי לי באיזה איזור בארץ ואני אחפש לך כאן ברשת. זוהי עמותה שנעזרים בה אלכוהליסטים וגם כן מהמרים כפייתים. (אני טופלתי בה בעבר רק על התמכרותי לאלכוהול) יש שיחות עם מטפל, קבוצות כל יום, ובו בזמן יום יומית בודקים את המכור עם משאף כדי לדעת שהוא לא שתה. בהצלחה ואם תרצי תרשמי לי מאיזה איזור את מחפשת את זה. בברכה ויום נעים

למעלה