רק להיום
כניעה

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifכניעה../images/Emo140.gif

כניעה
"אם לאחר תקופת מה, אנו מוצאים את עצמנו בצרות עם ההחלמה שלנו, סביר להניח שהפסקנו לעשות משהו, או כמה דברים, שעזרו לנו בשלבים המוקדמים יותר של החלמתנו".
רק חדשים צריכים להיכנע - נכון? לא נכון! אחרי זמן מה בתוכנית, יש בינינו הנכנסים למצב אופייני לוותיקים. אנו חושבים שאנו יודעים משהו על החלמה, על אנ-איי, על עצמנו - ואנו אכן יודעים. הבעיה היא בכך שאנו חושבים כי אנו יודעים מספיק על כך, ואנו חושבים שדי בידיעה הזו. אבל מה שקובע באמת הוא מה שאנו לומדים ומה שאנו עושים אחרי שאנו חושבים שאנו יודעים.
שאננות ויהירות יכולות לסבך אותנו בצרות צרורות. כשאנו מגלים שיישום העקרונות בדרך שלנו לא ממש עובד, אנו יכולים לחזור על מה שעבד בשבילינו בהתחלה: כניעה. כשנגלה שאנו עדיין חסרי-אונים, שהחיים שלנו בלתי-ניתנים לניהול, שוב נהיה זקוקים לדאגה של כוח גדול מאתנו. וכשנגלה שהתרפיה העצמית לא כל כך עזרה, בסופו של דבר, כדאי שננצל את הערך הטיפולי תרפויטי של מכור אחד העוזר לאחר.
רק להיום:
אני זקוק להדרכה, תמיד, ולכוח הגדול ממני. אני אלך לפגישה, אדבר עם חבר חדש, אתקשר לחונך שלי, אתפלל אל הכוח העליון שלי - ואעשה משהו שפירושו, "אני נכנע". אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

מכל מלמדיי השכלתי, ומתלמידי יותר מכולם
-חז"ל. אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יום רגוע ושלוו../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על היכולת לבחור להרגיש טוב, על התבונה להבחין בין בפנים לבחוץ, בין מחשבות ורגשות, ובין רצונות לצרכים. על בן זוג מכיל, מחבק ואוהב. על חברותא תומכת ודרך אן איי. על משפחה מעודדת ומפרגנת. על אומץ לשנות את מה שאני מסוגלת לשנות. על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה. על עוד יום נקי. רק להיום - שמונה חודשים וחמישה ימי ניקיון
משהו מתבשל בי כבר שלושה, ארבעה ימים.. תחושות ורגשות שאני לא מעזה לתת להם ביטוי בכתב שמא יצברו כוח ויהפכו למציאות למרות שהבטן צורחת שכדאי לכתוב. אני יודעת שזה יקרה, שאכתוב עוד כמה שעות, אלא שקודם אני רוצה וצריכה, כמעט מכריחה את עצמי לבדוק שוב את כיוון הרוח, לפני שאני שופטת או כל דבר שעשוי להביא אותי למקומות שאני לא בטוחה שאני רוצה להיות בהם. מאחלת לעצמי את הסבלנות והסובלנות שאדרש להם היום, ואת הכנות והאומץ לבחור בעצמי, לבחור בחיים ובדרך.
יום של ניקיון איכותי וחופש בנשמה לכולנו. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

מה זאת אהבה . היה היתה פעם נערה עיוורת. היא סבלה מאד מהעובדה שאינה יכולה לראות והפכה מרירה וכועסת על כל העולם. היחיד שזכה לחיבתה היה נער צעיר שחיזר אחריה ואהב אותה למרות עיוורונה. הם תיכננו להינשא ולהקים משפחה. אבל הנערה לא הפסיקה לקטר על מר גורלה ומדוע דווקא עליה נגזר להיות עיוורת. באורח פלא זימנו אותה לבית חולים והודיעו לה כי נמצא עבורה תורם שתרם לה את שתי עיניו. מיד הכינו אותה לניתוח והשתילו בה את עיני התורם. כשהתעוררה ופקחה עיניים נדהמה לגלות שהיא רואה! ואת מי ראתה ראשון? את חברה האהוב, שישב לידה והחזיק לה את היד מרגע שיצאה מחדר הניתוח ועד שהתעוררה. אהובתי, לחש לה וליטף את פניה, האם עכשיו כשאת רואה, עדיין תסכימי להתחתן ולהקים איתי משפחה? היא נתנה בו מבט בוחן, לראות האם יפה הוא או מכוער, וכמה נדהמה להווכח כי הוא עיוור! היא סירבה להינשא לו וגירשה אותו מעל פניה. הוא התרחק בעיניים דומעות, שבור ומושפל. כעבור מספר ימים ישב הבחור וכתב לה מכתב: יקירתי אהובתי, אנא שמרי היטב על זוג עיני, שעכשיו הן שלך. ידעתי שאני לוקח סיכון שלא תרצי בי בלי עיניים, ובכל זאת בחרתי לעשותך מאושרת. אם רק היינו יכולים לזכור מה היה לפני השינוי, מי היה שם בשבילנו – אולי היינו מצליחים לזכור לו 'חסד נעורים'.

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר היום ../images/Emo202.gif

יותר טוב לסלוח . שירי מימון מילים: אבינועם חי שמחי לחן: עידו רצון תמה עוד תקופה עוד סיפור נסגר קחי הרבה אוויר שיהיה לך למחר לא נורא גם אם זה נגמר ומר האהבה כמו הגלים באים הולכים וככה הלאה יותר טוב לסלוח לוותר על הכאב שטורף את המוח ואוכל לך את הלב ולא נותן לגל הבא לבוא ולאהוב אותך את לא נותנת לו אם תרצי אם לא זה לא יעזור לך די עם הדמעות זה גומר לך את הכוח הוא שכח אותך את לא מצליחה לשכוח זה רודף אותך ככה אי אפשר לשמוח יותר טוב לסלוח... כי גם ללב שלך יש גבול והוא זועק לנוח כמה הוא יכול לסבול ומה עם קצת לשמוח כל מה שעושה לך טוב מחזיר לך את הכוח קחי לך כמה שצריך כדי לסלוח יותר טוב לסלוח... תמה עוד תקופה עוד סיפור נסגר קחי הרבה אוויר שיהיה לך למחר .

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! בוקר נפלא ומקסים לכולם אנרגיות חיוביות ורק מחשבות טובות יום שלו ורגוע .

למעלה