0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifכניעה../images/Emo140.gif
כניעה
"אם לאחר תקופת מה, אנו מוצאים את עצמנו בצרות עם ההחלמה שלנו, סביר להניח שהפסקנו לעשות משהו, או כמה דברים, שעזרו לנו בשלבים המוקדמים יותר של החלמתנו". רק חדשים צריכים להיכנע - נכון? לא נכון! אחרי זמן מה בתוכנית, יש בינינו הנכנסים למצב אופייני לוותיקים. אנו חושבים שאנו יודעים משהו על החלמה, על אנ-איי, על עצמנו - ואנו אכן יודעים. הבעיה היא בכך שאנו חושבים כי אנו יודעים מספיק על כך, ואנו חושבים שדי בידיעה הזו. אבל מה שקובע באמת הוא מה שאנו לומדים ומה שאנו עושים אחרי שאנו חושבים שאנו יודעים.
שאננות ויהירות יכולות לסבך אותנו בצרות צרורות. כשאנו מגלים שיישום העקרונות בדרך שלנו לא ממש עובד, אנו יכולים לחזור על מה שעבד בשבילינו בהתחלה: כניעה. כשנגלה שאנו עדיין חסרי-אונים, שהחיים שלנו בלתי-ניתנים לניהול, שוב נהיה זקוקים לדאגה של כוח גדול מאתנו. וכשנגלה שהתרפיה העצמית לא כל כך עזרה, בסופו של דבר, כדאי שננצל את הערך הטיפולי תרפויטי של מכור אחד העוזר לאחר.
רק להיום:
אני זקוק להדרכה, תמיד, ולכוח הגדול ממני. אני אלך לפגישה, אדבר עם חבר חדש, אתקשר לחונך שלי, אתפלל אל הכוח העליון שלי - ואעשה משהו שפירושו, "אני נכנע". אוהבים