רק להיום
לא רק מזל

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifלא רק מזל../images/Emo140.gif

לא רק מזל
"התהליך של (להגיע להאמין) מציאת אמונה משיב לנו את השפיות. הכוח להתחיל לפעול נובע מאמונה זו."
מציאת אמונה היא תהליך שמבוסס על ניסיון אישי. כל אחד מאתנו מתנסה בכך. כל המכורים שמוצאים החלמה באנ-איי, מגלים הוכחה מוצקה לקיומו של כוח עליון, חיובי, המשפיע לטובה על חייהם. אלה מאתנו שמחלימים היום הם, אחרי הכל, בני-מזל. מכורים רבים, רבים מאוד, מתים מהמחלה שלנו ולעולם לא מגלים את מה שאנו מצאנו ב'מכורים אנונימיים'.
תהליך גילוי האמונה מבוסס על נכונות להודות בכך שבחיים יש נסים. זה שכולנו כאן, נקיים, זה נס. בחייו של כל אחד מאתנו יש עוד נסים, שצריך רק להודות בהם. כמה פעמים היינו קרובים מאוד למוות - בתאונות דרכים, מנות-יתר ואסונות אחרים? האם אנו יכולים להסתכל אחורה בחיינו ולומר שלא היינו "בני-מזל" סתם? הניסיון שלנו בהחלמה מראה לנו שוב ושוב שיש כוח עליון שעובד לטובתנו. כשאנו יכולים להסתכל אחורה ולראות שהכוח העליון שלנו פועל לטובתנו, אנו יכולים לתת אמון בכך, שהכוח העליון ימשיך לעזור לנו בעתיד. והאמון הזה נותן לנו את הכוח להמשיך קדימה.
רק להיום:
ההחלמה שלי היא יותר מצירוף-מיקרים. הכוח שלי בא מהידיעה שהכוח העליון לא אכזב אותי מעולם וימשיך להדריך אותי. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

הקשה הוא מה שאפשר לעשות מיד; הבלתי-אפשרי לוקח קצת יותר זמן.
- ג'ורג' סנטיאנה אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר../images/Emo222.gifטוב../images/Emo222.gifעולם../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על האומץ לדרוש ולפרגן לעצמי יום חופש על ההבנה והתמיכה מצד המדריך שלי. על לילה ארוך ולא קל, על פגישת אן איי עמוקה ומהנה אתמול, על חברותא, אהבה, תחושת שייכות ודרך חיים חדשה. על משפחה תומכת ומעודדת. על בן זוג שנושא אותי על כפיים. על האומץ להיפרד ממסיכות ולהתחבר לאמת הפנימית. על עוד יום נקי. רק להיום - שבעה חודשים ותשעה ימי ניקיון
כבר אתמול בלילה, לפני שהלכתי לישון ידעתי שאני הולכת לסבול כאבים פיזיים היום שלא ממש יאפשרו לי לעמוד כמה שעות במטבח ולעבוד. לא ידעתי אם אני מסוגלת להתקשר ולבקש שחרור היום, משום שעמוק בתוכי אני לא ממש אוהבת את העבודה וזה נראה לי לרגע כמו לתפוס טרמפ, ויחד עם זה, אני באמת לא מסוגלת.. ואם כן, הרי אעשה את זה כדי לרצות אחרים במחיר של אפשרות לפגוע בעצמי פיזית. התקשרתי וקיבלתי אישור. אני אסירת תודה על כך. אז נשארת ב
, נכנסת חזרה למיטה לאפשר לעצמי את המנוחה שהגוף זקוק לה. מאחלת לכולנו יום מוצלח ואיכותי. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

כוחו של עידוד . להקה של צפרדעים טיילו להם ביער, ולפתע נפלו שני צפרדעים לתוך בור עמוק מאוד. כל שאר הצפרדעים התגודדו יחד סביב הבור. כשהם ראו עד כמה הבור עמוק והם צעקו לצפרדעים שנפלו: חבר`ה, אין לכם שום סיכוי שתצאו מכאן בחיים... אתם נחשבים כבר למתים... חבל לכם בכלל להתאמץ ! לצפרדעים שנפלו לא היה שום חשק לוותר על חייהם בכזאת קלות. שני הצפרדעים התעלמו מהצעקות והסימנים של חבריהם מלמעלה וניסו לקפוץ החוצה בכל כוחם, בשעה שהצפרדעים שמחוץ לבור ממשיכים לצעוק להם ולסמן להם בכל מיני דרכים עם הידיים שאין להם כל סיכוי... בחיים לא תצאו מכאן... אחד הצפרדעים מהבור שמע בעצתם של הצפרדעים ואז אט אט אפסו כוחותיו, הוא פשוט נכנע ומת בקרקעית הבור. הצפרדע השני, לא ויתר, הוא ניסה והמשיך בכל כוחו בשעה שהצפרדעים מסמנים לו בתנועות וצועקים מפתח הבור, חבל על המאמץ... אין לך שום סיכוי בעולם... הפסק את המאמץ והסבל שלך, ופשוט תמות. בכל זאת הצפרדע המשיך לנסות, הוא קפץ אפילו חזק יותר... ובסופו של דבר, הוא נתן ניתור כזה חזק והצליח לצאת החוצה מהבור. כשהוא יצא החוצה, שאלו אותו חבריו הצפרדעים: איך עשית את זה? הבור היה ממש עמוק... בשפת הסימנים הסביר להם הצפרדע הזה כי הוא חירש... הוא לא שמע מה אומרים לו, ובטעות פירש את קריאותיהם הנרגשות כמילות עידוד... מוסר השכל בלשוננו יש את הכוח לחיים ויש את הכוח להרוג מילים הרסניות למי שנמצא למטה לא יעלו אותו למעלה עידוד זהו כוח ! ! !

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר היום ../images/Emo202.gif

מי הלוחש . גאיה מילים: חנה גולדברג לחן: גילי ליבר מי ההולך לא מוצא את הדרך, נושם לצידי מי האוחז וידו רועדת, מי רואה לתוכי. מי הטועה לא מוצא את הדרך, מתרסק לרסיסים שותק ונפשו בוערת, מי תמיד נשאר איתי. פזמון: מי זה לוחש אל תפחד, מתגנב כך לתוכי מי זה בוכה עמוק בפנים, האם זה אני. לפעמים גשם, לפעמים מדבר, לפעמים שמש, לפעמים חשכה. פזמון מי זה לוחש אל תפחד... האם זה אני ?

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! יום נפלא ומקסים לכולם שיעבור יום שלו ורגוע רק בשורות טובות .

שטול1

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo24.gif

נסיון אישי מלמד ש-85 אחוזי לחות + 36 מעלות זה לא אנושי ממש על מגבלות המעטפת מאידך... הרי אלוהים שלי לא מעמיד בפני קשיים שאני לא יכול לעמוד בהם וחוץ מזה השקיעה מתקרבת והבריזה תגיע עוד לפני ולא נותר אלא לשמור על אופטימיות ברוח אלוהים אוהב אחרי הכל אני אוהב את הקייץ אבל חשוב לשחרר קיטור מפעם לפעם אוהבים שטול

למעלה