0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifלא רק מזל../images/Emo140.gif
לא רק מזל
"התהליך של (להגיע להאמין) מציאת אמונה משיב לנו את השפיות. הכוח להתחיל לפעול נובע מאמונה זו." מציאת אמונה היא תהליך שמבוסס על ניסיון אישי. כל אחד מאתנו מתנסה בכך. כל המכורים שמוצאים החלמה באנ-איי, מגלים הוכחה מוצקה לקיומו של כוח עליון, חיובי, המשפיע לטובה על חייהם. אלה מאתנו שמחלימים היום הם, אחרי הכל, בני-מזל. מכורים רבים, רבים מאוד, מתים מהמחלה שלנו ולעולם לא מגלים את מה שאנו מצאנו ב'מכורים אנונימיים'.
תהליך גילוי האמונה מבוסס על נכונות להודות בכך שבחיים יש נסים. זה שכולנו כאן, נקיים, זה נס. בחייו של כל אחד מאתנו יש עוד נסים, שצריך רק להודות בהם. כמה פעמים היינו קרובים מאוד למוות - בתאונות דרכים, מנות-יתר ואסונות אחרים? האם אנו יכולים להסתכל אחורה בחיינו ולומר שלא היינו "בני-מזל" סתם? הניסיון שלנו בהחלמה מראה לנו שוב ושוב שיש כוח עליון שעובד לטובתנו. כשאנו יכולים להסתכל אחורה ולראות שהכוח העליון שלנו פועל לטובתנו, אנו יכולים לתת אמון בכך, שהכוח העליון ימשיך לעזור לנו בעתיד. והאמון הזה נותן לנו את הכוח להמשיך קדימה.
רק להיום:
ההחלמה שלי היא יותר מצירוף-מיקרים. הכוח שלי בא מהידיעה שהכוח העליון לא אכזב אותי מעולם וימשיך להדריך אותי. אוהבים