רק להיום
להגשים את החלומות

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifלהגשים את החלומות../images/Emo140.gif

להגשים את החלומות
"חלומות שעליהם ויתרנו מזמן, הופכים עכשיו למציאות".
כל הדברים מתחילים עם חלום. אבל, כמה מאתנו הגשימו את חלומותיהם בזמן השימוש? גם כשעלה בידינו לסיים משהו שהתחלנו, ההתמכרות שלנו בדרך כלל גרמה לכך שלא נוכל להתגאות במה שהשגנו. אולי כשהשתמשנו חלמנו על היום שבו נהיה נקיים. יום זה הגיע. אנו יכולים לנצל את היום הזה על-מנת להגשים את החלומות שלנו.
וכדי להגשים את החלומות שלנו, עלינו לפעול. חוסר הביטחון העצמי שלנו אולי ימנע מאתנו לנסות. נוכל להתחיל בכך כשנציב לעצמנו מטרות מציאותיות. ההצלחה שבה אנו מתנסים כשאנו משיגים את המטרה המקורית שלנו, מאפשרת לנו לחלום חלומות גדולים יותר בפעם הבאה.
יש חברים האומרים בפגישות כי כשהם משווים את השאיפות שהיו להם כשהתנקו למה שהשיגו בהחלמה, הם המומים. בהחלמה, אנו משיגים חלומות רבים יותר, מכפי שהעלינו בדעתנו שזה אפשרי.
רק להיום:
אזכור שכל הדברים מתחילים עם חלום. היום. ארשה לעצמי להגשים את החלומות שלי. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

כדי להביא משהו אל חייך, דמיין שהוא כבר שם.
- ריצ'ארד באך אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

עניין של גישה . גברת קשישה בת 92, קטנת קומה, זקופה וגאה, לבושה בהידור, בתסרוקת ואיפור מושלמים, למרות היותה כמעט עיוורת לחלוטין, הגיעה היום לבית אבות שבו אני עובדת. בעלה מזה 70 שנים מת לא מכבר, ולכן היא נאלצה לעבור. לאחר שהמתינה שעות ארוכות במבואה של בית האבות, היא חייכה במתיקות כשאמרתי לה שחדרה מוכן. בעודה צועדת באיטיות בעזרת ההליכון לעבר המעלית, תיארתי באוזניה את חדרה הקטנטן, ובכלל זה את וילונות הלולאה שנתלו על החלונות. "אני אוהבת אותו", היא הכריזה בהתלהבות של ילדה בת שמונה שזה עתה ניתן לה צעצוע חדש. "גברת ג'ונס, עוד לא ראית את החדר... חכי". "אין לזה שום קשר", היא השיבה. "אושר הוא דבר שמחליטים עליו מראש. השאלה אם אני אוהבת את חדרי או לא אינה תלויה באופן ארגון הרהיטים... אלא בדרך שבה אני מארגנת את מוחי. אני כבר החלטתי שאני אוהבת אותו... זו החלטה שאני עושה בכל בוקר כשאני מתעוררת. יש לי ברירה; אני יכולה לבלות את היום במיטה, להרהר בקשיים שגורמים לי חלקים מסוימים בגופי שאינם פועלים כשורה עוד, או לצאת מהמיטה ולהודות לכל החלקים שכן פועלים כשורה. כל יום הוא מתנה, כל עוד עיני פקוחות אתמקד ביום החדש ובכל הזיכרונות המאושרים שאגרתי... ברגע הזה בחיי".

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר היום ../images/Emo202.gif

שבת בבוקר . אריק איינשטיין מילים: תרצה אתר לחן: יוני רכטר שבת בבוקר! יום יפה, אמא שותה המון קפה, אבא קורא המון עתון ולי יקנו המון בלון. אפשר ללכת לירקון, לשוט שם בסירה, או לטייל עד סוף הרחוב ולשוב בחזרה, אפשר לקטוף פרחים, כאלה שלא אסור, ואפשר ללכת עד הגן ולראות שהוא סגור.

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבת שלום ! שבת מקסימה לכולם שבת של מנוחה ושקט שבת כיפית שבת של אהבה .

צופיתי 2

New member
המתנה של היום ../images/Emo77.gif

מתוך "המתנה של היום" "המטרה הגדולה של החיים איננה הידע, אלא הפעולה." אלדוס הקסלי לפעמים יש לנו רעיונות נפלאים לגבי איך אפשר לשפר דברים. אולי אנו יודעים שעלינו לבלות יותר זמן איכות עם אחרים. אולי אנו יודעים שהיה יותר טוב לו הארוחות היו באמת זמן בו בני המשפחה משתפים אחד את השני באירועי היום. הידיעה של מה צריך לקרות הינה חלק מתהליך השינוי. אך עלינו להפוך את הידע הזה לפעולה. לכל הכוונות הטובות, יהיו מה שהן יהיו, אין שום משמעות עד שאנו לא מתקדמים לפעולה. חיבוק יותר טוב מאשר מחשבה אוהבת, סיפור שאנו קוראים ביחד יותר טוב מאשר חופשה שלא עברה את שלב התכנון, בדיוק כמו שבית גמור הוא משהו שאפשר לחיות בו, להבדיל משרטוט של התוכנית לבית. כאשר אנו פועלים, אנו משפיעים על העולם ככוח שמוביל לשינוי. איזה שינו אני יכול להתחיל בעולם היום?

נעממי5

New member
שבת של אהבה../images/Emo99.gif

ישובו לאלתר כל עריקי הפורום! איפה אסיר תודה? רפיאלי וכל השאר? התגעגעתי איליהם

שטול1

New member
אוהבים אותך נעממי ../images/Emo24.gif

כל עריקינו הם לכל היותר נפקדים או יותר נכון נפקדים נוכחים גם כשהם לא פה מסיבות מוצדקות כאלה ואחרות אנחנו צריכים לשמור על אווירה טובה שירגישו בבית כשיחזרו אוהבים אותך נעממי שטול

אכן חצי שבת וחצי של אהבה

אתמול ציינתי דרך בפגישת NA. רק אהבה היתה שם ובעוצמות. שלי, של החברותא, של אלוהים, וגם שלכם החברותא הכל כך אמיתית שקשה לי לקרוא לה וירטואלית מרוב העוצמות קמתי הבוקר ריק,מבודד,מבולבל, ובעיקר רוצה להיות לבד.. כאילו הוכחה שאתמול המחלה שלי לא יכלה עליכם, הבוקר היא תפסה אותי לבד,והתנחלה.. ניסיתי לצאת לשתות קפה עם חברים,לדבר עם החונך ולשתף, זה לא ממש עזר. המחלה שלי חזרה והופיעה.. ואז, יצאנו יחד לציון דרך של חבר בצפון הרחוק רק אז ההרגשה השתנתה,התאזנה,והשמחה חזרה. כאיללו עוד הוכחה שרק ביחד זה עובד. בקיצור תם אצלי שלב ההוכחות רק להיום והרי הכרעת הדין: אני אמשיך לבוא.בעיקר מסקרנות.. מה עוד יש לכם להציע לי,שבאמת עובד..? תודה על הרגשת השייכות שאתם נותנים כאן בחינם ואל תחכו לי בשבתות אני בשבתות עם המשפחה שלי באיזור שעדיין לא ידע את האינטרנט כפר גלובאלי עאלק, בקושי טלפונים ציבוריים יש שם... אבל הרבה ביחד, אז אנחנו ממשיכים לבוא,גם לשם.. שבוע טוב לכולם אוהב אותכם.

נעממי5

New member
זה המתנות שבדרך../images/Emo24.gif

חיבוק וכפר גלובאלי, הם חלק מהמתנות+אהבה וירטואלית.... נו, מי כמוך? מסודר בחיים.....איזה יופי

למעלה