0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifלהיות צודק../images/Emo140.gif
להיות צודק
"כשאנו מודים שהחיים שלנו הפכו לבלתי-ניתנים לניהול, אנו לא חייבים להתווכח על ההשקפה שלנו... אנו כבר לא צריכים להיות צודקים כל הזמן." שום דבר לא מבודד אותנו מהר יותר מהחום והחברותה של אנ-איי, כמו הצורך שלנו להיות "צודקים". אנו חסרי ביטחון ומעמידים פנים שאנו דמויות סמכותיות. אנו סובלים מהערכה-עצמית נמוכה, ומנסים לבנות את עצמנו בכך שאנו משפילים אחרים. במקרים הטובים, מעשים כאלה יגרמו לכך שהאחרים יתרחקו מאתנו. במקרים הגרועים, הם מזמינים התקפה. ככל שאנו מנסים להרשים את האחרים בכך שאנו "צודקים", כך אנו טועים יותר.
אנו לא חייבים להיות "צודקים" כדי להרגיש בטוחים. אנו לא צריכים להעמיד פנים שיש לנו תשובות לכל דבר כדי שהאחרים יאהבו ויכבדו אותנו. האמת, זה בדיוק להפך. לאף אחד אין את כל התשובות. אנו תלויים זה בזה על-מנת להבין דברים, ואנו תלויים בכוח גדול מאתנו על-מנת להתגבר על חוסר-האונים שלנו. קל יותר לחיות עם אחרים, כשאנו מציעים להם מה שאנו יודעים, ומנסים ללמוד מחברינו. אנו בטוחים בעצמנו כשאנו מפסיקים להסתמך על הכוח שלנו ומתחילים להסתמך על האלוהים, כפי שאנו מבינים אותו בהחלמה. אנו לא צריכים להיות צודקים כל הזמן, רק להחלים.
רק להיום:
אלוהים, אני מודה שאני חסר-אונים וחיי הפכו לבלתי-ניתנים לניהול. עזור לי לחיות עם אחרים כשווה, ולהיות תלוי רק בך לשם כוח והדרכה. אוהבים