רק להיום
להיפטר מהמסכות

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifלהיפטר מהמסכות../images/Emo140.gif

להיפטר מהמסכות
"...כיסינו על הערכה העצמית הנמוכה כשהסתתרנו אחרי מסיכה מזויפת, קיווינו להטעות אנשים. אנו חייבים להיפטר מהמסכות".
רגישות-יתר, חוסר בטחון, חוסר זהות - דברים אלה מזוהים בדרך כלל עם התמכרות פעילה. רבים מאתנו סוחבים את הדברים האלה גם להחלמה שלהם; הפחדים שלנו מפני חוסר- התאמה, מדחייה, מהעדר-תכלית, לא נעלמים בן לילה. רבים מאתנו חיים עם דימויים מזויפים של עצמנו, דימויים שיצרנו כדי להגן על עצמנו או כדי לרצות אחרים. יש מאתנו כאלה שמשתמשים במסכות, כי אנו לא בטוחים מי אנו באמת. לפעמים אנו חושבים שדימויים עצמיים אלה, שנבנו כדי להגן עלינו בזמן השימוש, יכולים להגן עלינו גם בהחלמה.
אנו משתמשים בהסוואה כדי להסתיר את האישיות שלנו, כדי להחביא את חוסר-הערכה העצמית שלנו. מסיכות אלה מסתירות אותנו מאחרים וגם מעצמנו. אם נחיה בשקר, אנו אומרים שאנו לא יכולים עם האמת על עצמנו. ככל שאנו מסתירים יותר את הזהות האמיתית שלנו, כך אנו מזיקים יותר להערכה העצמית שלנו. אחד הניסים של ההחלמה הוא בהכרת עצמנו, על הפגמים ועל הדברים הטובים שבנו. הערכה עצמית מתחילה בהכרה הזו. למרות הפחד שלנו מכך שנהיה פגיעים, אנו צריכים להיפטר מהמסכות שלנו. עלינו להשתחרר מהן על-מנת להיות עצמנו.
רק להיום:
אפטר מהמסכות שלי ואתן להערכה העצמית שלי לגדול. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

שום דבר אינו מעייף יותר מאשר לנסות להיות אדם שונה מזה שאנחנו.
- מייקל לוין אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יום מוצלח ואיכותי../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על ש"עשני כרצונו" ואני מרגישה טוב הבוקר אחרי לילה ארוך של שינה טרופה. על בן זוג מבין, מחבק, מכיל ואוהב. על משפחה תומכת ומפרגנת. על האומץ לחלום ולפנטז בקול רם. על כוחות להתמודד ולראות את הגדילה על דרך אן איי וחברותא מעודדת. על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה. על עוד יום נקי. רק להיום - שמונה חודשים ושמונה ימי ניקיון.
בעוד יומיים התאריך יראה שמונה חודשים שאני נמצאת במרכז יום. אני עורכת איזה שהוא מאזן, איזו שהיא השוואה בין האדם שהייתי כשהגעתי למרכז, לבין האדם שאני היום ומוצאת שגדלתי, למדתי כמה דברים, לפחות יישמתי דברים שקודם היו בחזקת תיאוריה. בראש ובראשונה למדתי לדעת שאני מכורה, ולהיות גאה בכך שנבחרתי ע"י אלוהים להיות כזו. בהתחלה היו הסתייגויות והתנגדויות אין ספור. עד לא מזמן חשבתי שאני לא באמת כזו, שיש בי רק חלקים כאלה אבל אני מסוגלת להמשיך הלאה בלי להזדקק לאף אחד ושום דבר. כל זמ שהיו קיימים בי כל אלה, (גן החיות בראש
) לא ממש יכולתי לשנות ולקבל. היום זה אחרת. הודיתי, ועמוק מזה - קיבלתי... עם כל הקושי שהיה לי עם זה. למדתי ליישם עוד כמה דברים, כמו למשל את היכולת שלי לבחור איך להרגיש למרות וחרף כל המסביב.. למשתי ששום דבר ואף אחד לא באמת יכול לנהל אותי אם אנ לא מרשה לזה לקרות. אם אני מספיק מוצקה ואיתנה מבפנים - שום דבר לא יכול לערער אותי ולהיפך - כשאני מעורערת, כל דבר יכול לגרור אותי. למדתי ליישם את האהבה שלי לחיים, ולא לנפנף בה מהפה לחוץ. לאהוב, כל כך פשוט - לבחור בחיים. מאחלת לכולנו יום פורה ואיכותי, וסופשבוע של חופש בנשמה. אוהבים

הכוכבת

New member
בוקר טוב ...סופשבוע בפתח...

קודם כל אני חייבת לציין שיש לך את הכינוי הכי הכי שיכולתי לחשוב עליו... דבר שני - איך את מרגישה הבוקר?????? נראה לי קצת יותר טוב מאתמול...שמחה לקרוא אותך. המילים שלך חזקות, נכנסות עמוק ונחרטות. אני לומדת מכם כאן המון. בכל אחד ואחד כאן יש משהו שהוא מוציא אותו החוצה והוא רק שלו וביחד זה יוצא מקסים !!!

למעלה