רק להיום
להרפות

dandan97

New member
נקי 60 יום

החיים מתחילים לסגור עליי.עוד מעט לא יהיה לאן לברוח.לא תהיה ברירה אלא להישיר אליהם את המבט.והתוצאות יהיו איומות.אולי גם נפלאות.אולי לא תהיה דרך חזרה.בכלל לא בטוח שיש לאן לחזור.כל החיים לא ידעתי לשקר.כל החיים גם לא ידעתי לברוח.וכל החיים שיקרתי.וכל החיים ברחתי.ויום הפירעון כבר עומד בפתח. עם בשורת החידלון שאחריה...?

../images/Emo42.gifבוקר של שבת מבורכת בחום ואהבה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, של לילה שקט ובוקר רגוע, עליכולת להשלים, כמעט להרפות לגמרי ולקבל, להכיל, ליהנות מההתרגשות. אני אסירת תודה על היכולת לזהות פרדוקסים בתוכי, על האפשרות לראות את הבלבול בין צורך ורצון, בין נכון ולא נכון, אני אסירת תודה על הנכונות להיעזר בכוח גדול ממני, על האפשרות לשאול, להתייעץ, להאמין במישהו שמאמין בי. אני אסירת תודה על חברותא ודרך NA, על זוגיות מפרגנת ובן זוג אוהב ומאמין בי, על משפחה מאפשרת ומעודדת, על חופש מהתמכרות פעילה וממשככי כאבים, ועל עוד יום נקי. רק להיום - אחד עשר חודשים ועשרים ותשעה ימי ניקיון
עוד יום...
מתרגשת, כל כך מתרגשת,,, מחד זה נדמה כדבר הכי קל לעשות, מאידך אני מזיעה ומצטמררת כשאני רק חושבת על המעמד הזה. ויודעת.. הכל יהיה בסדר, הרי כבר עשיתי את זה בראש מליון פעם. רוצה לא לחשוב על כך לכמה שעות, ולא ממש מצליח לי אז מחליטה ממש עכשיו, לסיים את מה שיש לי לעשות פה בבית ופשוט ללכת מפה, לא להיות לבד, אולי אפילו לבדוק מי צריך עזרה כלשהי בכדי לא להיות עם עצמי. אני יודעת שחברה עברה דירה לפני כמה ימים... בטוח יש איך לעזור לה שם עם כל הקרטונים והשקיות. גם אם לא בא לי, גם אם לא יודעת מה, נראה לי כרגע שזה הדבר הכי נכון לעשות, לצאת מעצמי. זהו.. אני מלאת אסירות תודה לאלוהים שאוהב אותי. ואני מאחלת לעצמי ולכולנו שבת של החלמה, ניקיון איכותי, הרבה "יחד", חום ואהבה. אוהבים

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifלהרפות../images/Emo140.gif

להרפות
"קח את רצוני וחיי. הנחה אותי בהחלמתי. הראה לי איך לחיות."
איך אנו מתחילים את התהליך שבו אנו נותנים לכוח העליון שלנו שינחה את חיינו? כשאנו מבקשים עצה בקשר למצב שמטריד אותנו, אנו מגלים שהכוח העליון שלנו פועל דרך אחרים. כשאנו משלימים עם כך שאין לנו את כל התשובות, אנו פתוחים לדעות שונות וחדשות. נכונות להיפטר מדעות ישנות, פותחת ערוץ להדרכה רוחנית, שתאיר את דרכנו.
לפעמים אנו צריכים להיות לחוצים מאוד לפני שאנו מוכנים להפנות את הבעיות הקשות שלנו להשגחת הכוח העליון שלנו. אנו מתכננים, נאבקים, נלחמים, דואגים - וזה לא עוזר. אבל אם אנו נעביר את הבעיה שלנו להשגחת הכוח העליון שלנו, התשובות יבואו, דרך הקשבה לחברים שמשתפים אותנו בניסיונם, ודרך מדיטציה שקטה.
אין שום טעם בחיים משולהבים. אנו נתעייף אם נרוץ בחיים כאילו הבית בוער תמיד. וזה לא יביא אותנו לשום מקום. בטווח הרחוק, שום תמרונים מצדנו לא ישנו את המצב. כשאנו מרפים ומאפשרים לעצמנו קשר עם הכוח העליון, נגלה את דרך-הפעולה הטובה ביותר. תשובות שיש להן בסיס רוחני חזק, יהיו טובות מכל תשובה אחרת, שאנו יכולים לרקוח בכוחות עצמנו.
רק להיום:
ארפה ואתן לכוח העליון שלי להנחות אותי. אוהבים

../images/Emo203.gifציטוט להיום../images/Emo203.gif

ידיד נפש הוא מישהו בעל מנעולים המתאימים למפתחות שלנו, ומפתחות תואמים למנעולים שלנו. כאשר אנו מרגישים בטוחים דיינו כדי לפתוח את המנעולים, אנו יכולים להיות אהובים כפי שהננו ולא כפי שאנו מתיימרים להיות
- ריצ'ארד באך. אוהבים

../images/Emo140.gifשבוע טוב ומבורך בניקיון איכותי../images/Emo140.gif

אז כמו שכתבתי הבוקר, באמת יצאתי מתוך עצמי והלכתי לחברה. סתם לשבת, לפטפט החלמה, לאכול יחד, העיקר לא להיות לבד ולטחון את ציון הדרך הזה שממילא יבוא, וממילא אלוהים שלי יחליט מה ייאמר בו. זה לא אומר שלא כתבתי קצת לפני שיצאתי
מכורה לא? קיצר, כרגע חזרתי הביתה להתכונן. אוטוטו פגישת NA, שלא מרשה לעצמי לפספס. בינתיים, מאחלת לעצמי ולכולנו, שבוע טוב, שבוע פורה ואיכותי, של עוד צעד בדרך אל החופש הפנימי. אוהבתותכם וזקוקה לכם.

שטול1

New member
שבוע טוב מחלימים יקרים ../images/Emo24.gif

רציתי להסב את תשומת לבכם לעובדה שמחר הבא עלינו לטובה הפורום חוגג ברוב עם ושמחה גדולה ציון דרך לבוחרת בחיים שלנו לא צריך חליפה ועניבה יום נקי ממולץ בחום כולם באים אין שחרורים (אין צורך לנסוע לאילת מספיק להכנס לכאן) בואו בהמוניכם כי רק ביחד זה עובד אוהבים שטול

תמשיך לבוא דנדן, אוהבים אותך../images/Emo24.gif

זה עובד רק ביחד, ככה אמרו לי בהתחלה, וזה הפך לעובדה ידידי.
ויום לבן של ניקיון איכותי לכל החיים. אוהבים

למעלה