רק להיום
להתכופף ברוח

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifלהתכופף ברוח../images/Emo140.gif

להתכופף ברוח
"אנו לומדים לגלות גמישות... ככל שאנו מגלים דברים חדשים, אנו מתחדשים"
גמישות לא הייתה חלק מאוצר-המילים שלנו בזמן השימוש. חיינו מתוך אובססיה להנאה הגסה של הסמים שלנו ודחינו את כל ההנאות העדינות, הרכות והמגוונות לאין שיעור של העולם המקיף אותנו. המחלה שלנו הפכה את החיים עצמם לאיום תמידי של מאסר, מוסדות ומוות ואנו התקשינו עוד יותר בגלל האיום הזה. בסוף היינו לגמרי שבירים. נפלנו ברוח החלשה ביותר של החיים. היינו שבורים ומובסים. לא הייתה לנו שום ברירה, אלא להיכנע.
אבל האירוניה הנפלאה של ההחלמה היא בכך שהכניעה שלנו גרמה לכך שמצאנו את הגמישות שאיבדנו בהתמכרות שלנו, ובגלל שנשארנו בלעדיה, הובסנו לגמרי. מצאנו שוב את היכולת להתכופף ברוח החיים בלי להישבר. כשהרוח הזו נשבה, חשנו שהיא מלטפת את עורנו. בעבר היינו מתקשחים נגדה, כמו נגד סערה עזה. רוחות החיים שלנו מביאים אלינו בכל רגע ניחוחות חדשים, הנאות חדשות, מגוונות ושונות. אנו מתכופפים ברוח של החיים, ואנו חשים ושומעים את המגע ואת הריח ואת הטעם שהחיים יכולים להציע לנו. כאשר הרוחות החדשות האלה נושבות, אנו מרגישים שהתחדשנו.
רק להיום:
כוח עליון, עזור לי להתכופף ברוח של החיים ולהתפעל ממשביה. שחרר אותי מהנוקשות שלי. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

אם אנו מוכרחים לסבול, הבה נסבול ברמה הגבוהה.
- ויקטור הוגו אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של אחלה סופשבוע../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על התבהרות ויכולת לראות את הדברים כמות שהם, על כנות ואומץ להביט פנימה ולהוציא בכל פעם עוד קצת. על מוכנות לבחור בחיים, לבחור בעצמי, להבין ולקבל. על נוכחות של אלוהים בתוכי ובחיי. על בן זוג מפרגן, מכיל ואוהב. על משפחה מעודדת ומאפשרת. על חופש מהתמכרות פעילה ויכולת לשנות ולהשתנות. על נחישות להתמדה, על היאחזות בשלווה. על עוד יום נקי. רק להיום - תשעה חודשים ועשרים ושישה ימי ניקיון
אחרי כמה ימים של בלבלות הצלחתי להבחין באסימון או שניים שלא ממש קל היה לי לקבל או לראות אותם בכלל. אני מבינה היום, אחרי לא מעט שיחות ביני וביני וגם עם אחרים, שתחושת המיצוי שלי, הרצון שלי לברוח ולהתחיל משהו חדש היא לא יותר מאשר דפוס ישן שמתבטא כל פעם בדרך מחוכמת יותר. בסך הכל זה הרצון שלי להיות באיזה שהוא מרכז.. מרכז עניינים וכשזה לא ככה, אני פשוט בועטת והולכת. כך לפחות היה עד עכשיו. מעולם לא החזקתי למשל במקום עבודה יותר משנה... נתתי את כל כולי כשהייתי חדשה, התערבבתי, למדתי את מה שצריך לעשות, וכשמיציתי והגעתי לשיא היכולת שלי להכיל, עזבתי והמשכתי הלאה. כך קורה לי כנראה גם במרכז ובהחלמה בכלל. הכל הופך לי שגרתי, כבר מכירה, כבר צופה מהלכים מראש, כבר יודעת מה הולך להיות, תחושה של "דה ז'ה וו", מאבדת עניין ורוצה ללכת. אלא שהפעם ברור לי שאני צריכה ללמוד עוד משהו - להתמיד! להתמיד ולהיות גם במקום שלא ממש מעניין אותי ולתרגל סבלנו עם עצמי וסובלנות כלפי אחרים. זה זמן של אחרים ליהנות מכל תשומת הלב האפשרית כפי שהיה איתי בהתחלה, וזמן שלי להיות חלק בלי שום ייחוד - לא דרך התמסכנות ולא דרך מבינה ויודעת, לא דרך נשיות ולא דרך קומבינות למינהן. פשוט להיות.. להיות חלק. לא קל לי עם זה. הדפוסים הנלווים לא מועילים לי לדרך. אני הופכת להיות שופטת, אני מזלזלת, אני מוצאת את עצמי משתעממת, מתנשאת, הכל בכדי להצדיק את דפוס הבריחה שלי. הפעם - לא! הפעם אני ממשיכה להתמודד עם עצמי דווקא במקום הזה.. רק להיות. מאחלת לכולנו יום של כנות, אומץ ושלווה לקבל את כל מה שמציעים החיים. יום של שמחה וחופש, נתינה וקבלה. אוהבים

../images/Emo126.gifפנינים או חול../images/Emo126.gif

יש משהו בעל ערך אפילו בדברים הכי גרועים. תחשבו על הצדפה. כשנכנס גרגיר חול לתוך הקונכייה, הוא מפריע לצדפה וגורמת לה אי-נוחות. הצדפה מקלה על הכאב שלה על ידי זה שהיא מכסה את החול בנוזל מרגיע. כשהנוזל הזה מתקשה, נוצרת פנינה. עצם התהליך שריפא את הצדפה יוצר אבן חן בעלת ערך רב.
הדרך בה אנו מתמודדים עם התסכולים שלנו – גם אם הם מכאיבים מאד – יכולה לעשות את כל ההבדל. יכולות להיווצר פנינים מהניסיונות שלנו, ואנו יכולים להפוך לחכמים וחזקים יותר, או גרגירי חול – כעס, מרירות, טינות – יכולים להישאר בתוכנו. איך אני יכול היום להפוך את הדברים שמטרידים אותי לפנינים?
לשאולי שהביא לפרסום. אוהבים

נעממי5

New member
אוהבים את הכנות שלך בוחרת../images/Emo24.gif

נתראה כנראה מחר בערב....באילת.

ברוכה הבאה בייבי../images/Emo24.gif

יש לך את ה
שלי, ויותר מאשמח לחבק אותך "על אמת"... ואגב, מחר חבר יקר חוגג 11 שנות ניקיון, אז בטח שאת מוזמנת לחגיגה
אוהבתותך

צופיתי 2

New member
שפת השחרור ../images/Emo204.gif

מתוך "שפת השחרור" אישור עצמי רובנו רוצים שיאהבו אותנו, רוצים שאחרים יחשבו שאנחנו נחמדים, חברותיים, טובי לב, אדיבים ומלאי אהבה. רובנו רוצים את האישור של אחרים. מאז שהיינו ילדים, רצינו לקבל אישור, ניסינו למצוא חן בעיני אנשים, והשתדלנו שתהיה להם דעה טובה עלינו. אולי אנו פוחדים שאנשים יעזבו אותנו אם המעשים שלנו לא מוצאים חן בעיניהם. אולי אנו מחפשים אישור מאנשים שאין להם בכלל מה לתת. אולי אנו לא יודעים שאנו ראויים לאהבה עכשיו, ואנו יכולים ללמוד למצוא חן בעיני עצמנו. כדי לחיות באושר, כדי לחיות בתאום מתמיד עם הדרך שהכוח העליון שלנו רוצה שנחיה, וכדי לחיות בהרמוניה עם היקום, עלינו לשחרר את הצורך הקיצוני שלנו באישור. הצרכים הלא מסופקים הללו באישור ובאהבה מן העבר נותנים לאחרים שליטה עלינו היום. הצרכים הללו יכולים למנוע מאיתנו לפעול למען עצמנו ולהיות נאמנים לעצמנו. אנו יכולים לקבל אישור מעצמנו. בסופו של דבר, זהו האישור היחיד שיש לו משמעות. היום אני אשחרר את הצורך שלי באישור והצורך שלי למצוא חן בעיני אנשים. אחליף אותם בצורך לקבל אישור מעצמי ולמצוא חן בעיני עצמי. אהנה מההפתעה שאגלה כשאני אעשה את זה. האנשים המשמעותיים, כולל אני, יכבדו אותי כשאני נאמן לעצמי.

למעלה