0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifלהתכופף ברוח../images/Emo140.gif
להתכופף ברוח
"אנו לומדים לגלות גמישות... ככל שאנו מגלים דברים חדשים, אנו מתחדשים" גמישות לא הייתה חלק מאוצר-המילים שלנו בזמן השימוש. חיינו מתוך אובססיה להנאה הגסה של הסמים שלנו ודחינו את כל ההנאות העדינות, הרכות והמגוונות לאין שיעור של העולם המקיף אותנו. המחלה שלנו הפכה את החיים עצמם לאיום תמידי של מאסר, מוסדות ומוות ואנו התקשינו עוד יותר בגלל האיום הזה. בסוף היינו לגמרי שבירים. נפלנו ברוח החלשה ביותר של החיים. היינו שבורים ומובסים. לא הייתה לנו שום ברירה, אלא להיכנע.
אבל האירוניה הנפלאה של ההחלמה היא בכך שהכניעה שלנו גרמה לכך שמצאנו את הגמישות שאיבדנו בהתמכרות שלנו, ובגלל שנשארנו בלעדיה, הובסנו לגמרי. מצאנו שוב את היכולת להתכופף ברוח החיים בלי להישבר. כשהרוח הזו נשבה, חשנו שהיא מלטפת את עורנו. בעבר היינו מתקשחים נגדה, כמו נגד סערה עזה. רוחות החיים שלנו מביאים אלינו בכל רגע ניחוחות חדשים, הנאות חדשות, מגוונות ושונות. אנו מתכופפים ברוח של החיים, ואנו חשים ושומעים את המגע ואת הריח ואת הטעם שהחיים יכולים להציע לנו. כאשר הרוחות החדשות האלה נושבות, אנו מרגישים שהתחדשנו.
רק להיום:
כוח עליון, עזור לי להתכופף ברוח של החיים ולהתפעל ממשביה. שחרר אותי מהנוקשות שלי. אוהבים