0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifלנהוג בכנות../images/Emo140.gif
לנהוג בכנות
"כשאנו מרגישים לכודים או לחוצים, יש צורך בכוח רוחני ורגשי על-מנת להיות כנים." רבים מאתנו מנסים להיחלץ ממצב קשה בצורה בלתי ישירה. אנו מגלים מאוחר יותר כי זו הייתה טעות ואז עלינו לנהוג בענווה ולומר את האמת. יש בינינו המשנים את הסיפורים שלנו, כמובן מאליו, גם כאשר אפשר היה לומר, באותה מידה, את כל האמת. כל פעם שאנו מנסים לא לנהוג בכנות, זה פועל נגדנו. כנות יכולה להיות לא נוחה, אבל הצרות שבאות עלינו בגלל שאנו לא כנים, הן בדרך כלל גרועות יותר מאי-הנוחות שבאמירת האמת.
כנות היא אחד העקרונות הבסיסיים של ההחלמה שלנו. אנו מיישמים את העיקרון הזה כבר מהתחלת ההחלמה, כשאנו מודים, סוף-סוף, בחוסר היכולת שלנו ובכך שחיינו בלתי-ניתנים לניהול. אנו ממשיכים ליישם את עקרון הכנות בכל פעם שאנו ניצבים מול בחירה של לחיות בפנטזיה או לחיות את החיים כמות שהם. לא קל להיות כנים, במיוחד אחרי השקרנות והרמאות שהתרגלנו אליהן בתקופת ההתמכרות הפעילה שלנו. יתכן שהקולות שלנו ירעדו כשננסה את הכנות החדשה שלנו. אבל לא יעבור זמן רב וקול האמת הבוקע מפינו יפיג את כל החששות: כנות נותנת הרגשה טובה! קל יותר לחיות באמת מאשר לחיות בשקר.
רק להיום:
אתייחס אל החיים בכנות, עם על התביעות והלחצים שבהם. אהיה כן, גם כשזה לא נוח לי הכנות תעזור לי באמצעים שלי לחיות חיים של ניקיון והחלמה. אוהבים