רק להיום
לרצות אנשים

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifלרצות אנשים../images/Emo140.gif

לרצות אנשים
"...חיפוש זה אחר אישור לוקח אותנו עמוק יותר לתוך התמכרותנו..."
כשאנשים אחרים מאשרים את מה שאנו עושים או אומרים, אנו מרגישים טוב; כשהם לא מסכימים, אנו מרגישים רע. הדעה שלהם עלינו, וההרגשה שנגרמה לנו בשל דעות אלה, יכולות להיות תהליך בעל ערך חיובי. כשהם נותנים לנו להרגיש טוב בגלל שאנו בדרך הנכונה, הם מעודדים אותנו להמשיך לעשות את זה. "לרצות אנשים" זה משהו אחר לגמרי. אנחנו "מרצים אנשים" כשאנחנו עושים דברים, טובים או רעים, רק על מנת לזכות באישור של מישהו אחר.
הערכה עצמית נמוכה יכולה לגרום לכך שנחשוב, כי אנו זקוקים לאישור של מישהו אחר, על מנת להרגיש בסדר עם עצמנו. אנו עושים את כל מה שאנו חושבים לנחוץ על-מנת שהם יגידו לנו שאנו בסדר. אנחנו מרגישים טוב זמן מה. ואז זה מתחיל לכאוב לנו. ניסינו לרצות אדם אחר, אבל זה היה על-חשבון עצמנו והערכים שלנו. אנו מבינים, שהאישור של אחרים, לא ימלא את הריקנות שבתוכנו.
הסיפוק הפנימי שאנו מחפשים יבוא רק מעשיית הדברים הנכונים בשביל האנשים הנכונים. אנו יכולים לשבור את המעגל של לרצות אחרים, כשאנו מפסיקים לעשות דברים שנועדו אך ורק לזה שנקבל אישור מאנשים אחרים. אנחנו מתחילים לפעול לפי הרצון של הכוח העליון שלנו עבורנו. כשאנו עושים את זה, אולי תהיה לנו הפתעה נעימה ונגלה, אנשים שבאמת חשובים לנו בחיים, יתנו לנו אישור מלא למעשים שלנו. חשוב מכל, אנחנו ניתן אישור לעצמנו.
רק להיום:
כוח עליון עוזר לי לחיות לפי עקרונות רוחניים. רק אז אוכל לתת אישור לחיים שלי. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

יש רק פינה אחת ביקום, שאתה אחראי לשיפורה - העצמי שלך!
- אלדוס האקסלי אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

לאט או מהר . לפני הרבה שנים, במקום רחוק מאד מכאן, החליט איש אחד למלא עגלה באגוזי קוקוס ולצאת ולמכרם בעיר הקרובה. הוא רתם את סוסו לעגלה גדולה ויצא מכפרו. הרחיק לכת עד מקום בו גדלו פרא עצי קוקוס שלא היו שייכים לאיש. מילא וגדש את עגלתו בכבדות, הרי ככל שירבה בסחורה כך ירבה פדיונו, וכשאי אפשר היה עוד להוסיף ולו אגוז קוקוס אחד נוסף לעגלה, שם פעמיו אל העיר הגדולה. מאחר ולא היה בן הסביבה ולא הכיר את הדרך, חיפש מישהו שיורה לו את הכיוון. לפתע נקרה על דרכו ילד, שנראה מתושבי האזור. היי, ילד, קרא אליו התוכל להגיד לי היכן הדרך אל העיר הקרובה, וכמה זמן לוקח להגיע אליה? הצביע הילד לכיוון השמש השוקעת, ואמר: זה הכיוון. וכמה זמן לדעתך יקח לי להגיע לשם? שאל בעל העגלה. הביט הילד במשא הכבד וענה: אם תלך לאט תגיע לשם בתוך כשעה. אם תלך מהר זה יקח לך יום שלם. אמר ואץ לו לדרכו. איזה מין קשקוש הוא זה, חשב לעצמו האיש. מה כבר מבין הילד הזה, ודאי התבלבל והתכוון בדיוק ההפך... הוא הרים את שוטו, צלף באחוריו של הסוס, והדהיר אותו קדימה בנסיון להגיע לעיר בטרם תשקע השמש. אבל מעוצמת הדהרה, נפלו אגוזי הקוקוס מן העגלה, והוא נאלץ לעצור ולאסוף אותם. הדבר לקח לו זמן, וכשאסף את האחרון שבהם חזר והתיישב במושב העגלון. שוב הצליף בסוס, הפעם ביתר דחיפות כיוון שהיה עליו להדביק את פיגור הזמן שנגרם לו. ושוב, תוך כדי הדהירה המהירה, נפלה מן העגלה כמות נכבדת של אגוזי הקוקוס, ושוב עצר האיש לאסוף אותם, ושוב בזבז זמן יקר. וככה חוזר חלילה: הוא מאיץ בסוס, אגוזי הקוקוס מתפזרים, הוא עוצר לאספם, מאבד זמן יקר, חוזר שוב להאיץ בסוס כדי להרוויח את הזמן שאיבד, שוב, ושוב. אכן, הילד צדק. הדרך לקחה לו יום שלם והוא הגיע לעיר רק למחרת שכן בזבז זמן יקר על איסוף אגוזי הקוקוס שנפלו מהעגלה כל פעם מחדש. לו היה מתנהל לאט בנחת, היה מגיע שעות ארוכות מוקדם יותר... סיפור זה מחזק, את האימרה, " החיפזון מן השטן" לפעמים אצה לנו הדרך ואנו דוהרים קדימה – לא תמיד בחוכמה.

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע טוב../images/Emo42.gif

אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על בוקר שקט ורגוע, ועל סדר יום, על חברות תומכות ומעודדות, על בריאות פיזית ונפשית, על יכולות להתמודד עם מה שמוצאת בדרכי, על האומץ שנובט בתוכי, על משפחה אוהבת, על יכולת לקבל ולהכיל, על עוד יום נקי. רק להיום - ארבעה חודשים ועשרים ושבעה ימי ניקיון
יום טוב ושבוע מוצלח לנו אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבוע טוב ! ! ! שבוע מהנה לכולםםםםם שבוע של הכנות לחג פסח שבוע של בשורות טובות .

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר על הבוקר ../images/Emo202.gif

הכוס הכחולה . עברי לידר מילים: עברי לידר לחן: עברי לידר יש לי את הכוס הכחולה ערבבתי בה מים חצי אלכוהול ויש לי את הכוס הכחולה בלעדיה אני לא יכול לפני חיילים בצפון לפני ילדים במדורה לפני חברים במיטה אני מפשיט את עצמי ונותן את הכל יש לי את הטעם שלך אחרי שהפסקתי לחלום ויש לי את הריח שלך אחרי שהפסקתי לנשום ויש לי את הרגש שאומר מתי שזה טוב ויש לי אותי, יש לי אותי לאהוב אל תתחלק, אל תינמס, אל תעזוב גם אם קשה אל תתפתה לאהוב ורק תנסה להבין שככה קרוב המלכה מתוסכלת ויהיה לה קשה לעזוב יש לי את הכוס הכחולה ערבבתי בה מים חצי אלכוהול וכמה שהיא מלאה היא נראית לי תמיד ריקה מהכל היו אנשים שאמרו לי, אנחנו כאן ממש לידך עכשיו כולם נעלמו לי, כולם נעלמו נשארת רק אתה אז את תתחלק, אל תינמס, אל תעזוב וגם אם קשה אל תתפתה לאהוב ורק תנסה להבין שככה קרוב המלכה מתוסכלת ויהיה לה קשה לעזוב תגידי איך נראה לך, זה יום מוזר כזה תגידי איך נראה לך, עוגת תפוחים וחצי קפה וחצי משניים אחד לא שלם תגידי איך נראה לך, מותק, אם אני משלם .

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif אסטרולוגיה שבועית ../images/Emo57.gif

אסטרולוגיה שבועית . 13/04/2008 - 20/04/2008 טלה השבוע ללומדים צפוי זמן טוב. בחינה שצריך להתמודד אתה תהיה קלה מהמשוער. יחד עם כל זה היו עם היד על הדופק. לא מומלץ להיתפש לעודף אופטימיות העלול לגרוע משיפוטכם. התפתחויות יהיו בקצב מהיר עם צורך בהחלטות מהירות. אתם בימים חשובים בנושא קידומכם. זמן טוב לחתום על חוזים ולטפל בנושאים משפטיים. החל מיום שלישי תיאלצו להתמודד ולהחליט החלטות קשות בעבודה. זמן עם החלטות לא פשוטות בתחום הקריירה. ייתכן שמכרים יבקשו עזרה אך עליכם לנסות לא לערב חברים ועסקים ביום יומיים הקרובים. מסר שבועי: "המחשבה ותשומת הלב הן שעושות את ההבדל הקטן..."-א. א. מילן (מחבר פו הדוב) שור השבוע זמן מתאים לטיפול בענייני כספים, רכוש ומשא ומתן בדבר שיפור תנאי עבודתכם במישור הכספי. גישה חיובית תעזור מאוד לעניין. אתם עשויים להרגיש חיוניות ואופטימיות בפתרון בעיות כלכליות. החל מיום שלישי ללומדים צפוי זמן טוב. בחינה שצריך להתמודד אתה תהיה קלה מהמשוער. יחד עם כל זה היו עם היד על הדופק. לא מומלץ להיתפש לעודף אופטימיות העלול לגרוע משיפוטכם. זמן טוב לחשיבה פילוסופית יותר או דתית יותר. יש לכם יכולת טובה כרגע להבין דברים מופשטים. במידה ואתם נבחנים ההצלחה תהיה גדולה מציפיותיכם. מסר שבועי: "מורה בינוני אומר. מורה טוב מסביר. מורה מצוין מדגים. מורה מושלם מעורר השראה." -ויליאם א. וורד תאומים השבוע התחום הרומנטי מפתיע ואופטימי. אתם רגשיים יותר ומסוגלים להעמיק את הקשרים שלכם. לפנויים עשוי להיווצר קשר באופן לא צפוי. זהו זמן מתאים לעיסוק בתחום הזוגיות, לפנויים הערב מתאים במיוחד למפגשים רומנטיים. החל מיום שלישי הימנעו מלבקש דברים שאתם יכולים אולי לסדר בכוחות עצמכם. גם בני זוג עלולים לאכזב בתחום הכספי או אתם עשויים להתאכזב מהמקורות הפיננסיים עליהם בניתם. עשויות לצמוח בעיות בקשר עסקי או כספי. אם אפשר עדיף לחכות יומיים שלושה לפני שמגיעים להחלטה. מסר שבועי: "הוראה טובה היא רבע של הכנה ושלושה רבעים של הצגה." -גייל גודווין סרטן השבוע זמן טוב לעשות את השיחה החשובה שרציתם ליזום במקום העבודה. ייתכן שתגיע ידיעה משמחת בקשר לעבודה, אתם תרגישו הרבה יותר טוב לאחר מכן. עכשיו בהחלט כדאי לטפל בבריאות, ניתן היום לפתור בעיות מציקות. החל מיום שלישי ימים טובים לעליית מדרגה בתחום היחסים, ולתוכניות רציניות משותפות. לפנויים עשוי להיווצר קשר באופן לא צפוי. זהו זמן מתאים לעיסוק בתחום הזוגיות, לפנויים הערב מתאים במיוחד למפגשים רומנטיים. מסר שבועי: "אף פעם אל תנסה להיראות יותר מלומד מהאנשים הסובבים אותך. לבש את הלמידה שלך כאילו הייתה שעון כיס ושמור אותה מוסתרת. אל תוציא אותה כדי לספור את השעות, אך הענק את הזמן כשמבקשים אותו."-לורד צ`סטרפילד אריה השבוע תנו לעצמי שלכם לצאת החוצה ללא חשש, אנשים יקבלו אתכם השבוע בצורה פתוחה הרבה יותר. זה הזמן להתחיל בפרויקט יצירתי. האם תמיד חלמתם לכתוב ספר? או שיר? היום האנרגיות מצוינות לכך. ילדים עשויים להביא היום הרבה יותר נחת מהרגיל. החל מיום שלישי יתכן שעייפות מצטברת לא נלקחת בחשבון, אך אתם עלולים ליפול למשכב אם לא תשמרו על עצמכם בימים אלו. אתם נוטים להדחיק את הרגשות שלכם וזה עלול לגרום לכם לבעיות. נסו להיות מודעים לכך. אתם עלולים לחוש בעייפות, כבדות ואף מצוקה פיזית. מסר שבועי: "כשאדם עולה במעלה ההר לא די שיראה מרחוק את הפסגה הגבוהה וישא תמיד את עיניו לקראתה, עליו לראות את השבילים ולבדוק אם אין בדרכים פתחים ובורות או חיות טורפות. ואם ישנם, עליו להתגבר עליהם או לעקוף אותם אחרת לא יגיע לפסגה."-דוד בן-גוריון בתולה אל תופתעו אם תקבלו מתנה השבוע מאחד מבני המשפחה. השבוע זה בהחלט השבוע לשבת עם המשפחה ולבלות סוף סוף. זמן מצוין למילוי הסוללות הרגשיות שלכם, במיוחד אם הימים האחרונים היו מתישים. החל מיום שלישי ילדים עשויים להביא הרבה יותר נחת מהרגיל. התעסקות בענייני הבית יגיעו לכלל פתרון במחיר של התמודדות, ויכוח והרבה מאמצים. נושאי משפחה ובית יטרידו ויעיקו. אתם מרגישים צורך לברוח מהעולם ולהתבודד. מומלץ שתמצאו לכם פינה נוחה ומנותקת לצורך התבודדות. מסר שבועי: "מטרת החינוך צריכה להיות: אנשים המצטיינים בעצמאות - במחשבה ובמעשה - ועם זאת רואים בשירות למען הכלל את משימת חייהם העיקרית." "חנוך לנער על פי דרכו." -משלי, כ"ב

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif אסטרולוגיה שבועית-המשך ../images/Emo57.gif

אסטרולוגיה שבועית - המשך . מאזניים לכל אלה מבניכם אשר עוסקים בתקשורת יהיה זה זמן טוב למיצוי היכולת המקצועית. דווקא השבוע זה לא הזמן לסגור את עצמכם, אנשים חדשים עשויים להפתיע ולעזור. אתם קולטים השבוע אנשים אחרים על ידי חוש שישי. החל מיום שלישי היזהרו מלהיות רכושנים כלפי אנשים הקרובים אליכם רגשית. קיימת כרגע נטייה כזאת והיא עלולה ליצור מתחים וריבים. נושאי משפחה ובית יטרידו ויעיקו. התעסקות בענייני הבית יגיעו לכלל פתרון במחיר של התמודדות, ויכוח והרבה מאמצים. מסר שבועי: "הכישלון מלמד. אדם חושב לומד מכישלונותיו באותה מידה כמו מהצלחותיו."-ג`ון דיואי עקרב השבוע זמן טוב לערוך מסע קניות קטן, רק היזהרו מנטייה לעבור את הגבול הקיימת. נדמה לכם שאנשים מציצים לכוון הכיס שלכם? יכול להיות שזה נכון. יש הזדמנויות לשפר דברים הקשורים בפיננסים אשר התעכבו בימים האחרונים. החל מיום שלישי מומלץ לטפל בבריאות, ניתן לפתור בעיות מציקות. בימים אלה והלאה יהיה לכם זמן מהנה, ביחסים קיימים, בני זוג עשויים להפתיע בהצעה, או תוכנית משותפת קרובה. יש דגש על הקרובים אליכם והם חשובים לכם יותר מדברים אחרים. התחום הרומנטי מפתיע ואופטימי. אתם רגשיים יותר ומסוגלים להעמיק את הקשרים שלכם. מסר שבועי: "אנחנו מלמדים הכי טוב את מה שאנחנו הכי צריכים ללמוד בעצמנו."-ריצארד באך קשת השבוע זמן לא קל במישור הפיננסי. הוצאתכם עלולות להיות גבוהות מהרגיל. אתם עלולים להפסיד סכום כסף בגלל עקרון כלשהו. היו זהירים בכל הנוגע להשקעות פיננסיות. החל מיום שלישי מילים שכיחות: התלהבות, אנרגטיות, יוזמה, התחדשות. אתם פשוט על הסוס , שחקו אותה. הרנטגן הרגשי שלכם בפעולה ואתם מסוגלים לקרוא את הרגשות של הסובבים אתכם. נסו לנצל זאת לפעולות חיוביות. מסר שבועי: "מעולם לא פגשתי אדם שלא ניתן היה ללמוד ממנו משהו!"-גלילאו גליליי גדי אתם לא אובייקטיבים וכדאי לקחת זאת בחשבון. נסו לקבל גם את דעתם של אחרים. סכסוכים עם אחרים ומאבקי כוח. היזהרו מהנטייה להעיק על אחרים בגלל הצורך שלכם בתמיכה רגשית השבוע . החל מיום שלישי היזהרו מלהיות רכושנים כלפי אנשים הקרובים אליכם רגשית. קיימת כרגע נטייה כזאת והיא עלולה ליצור מתחים וריבים. מיום חמישי והלאה יהיה זה זמן נעים, אין לכם ילדים? זה בהחלט זמן טוב להתחיל לחשוב על כך. תנו לעצמי שלכם לצאת החוצה ללא חשש, אנשים יקבלו אתכם בצורה פתוחה הרבה יותר. מסר שבועי: "דוגמא אישית היא לא מקור ההשפעה העיקרי על אחרים - היא המקור הבלעדי"-אלברט שוייצר דלי השבוע זמן מתאים לאירוע חברתי ולמפגש מהנה. אנשים יפרגנו ויחמיאו לכם על הופעתכם. הפן החברתי ייצוגי שלכם יהיה במיטבו. החל מיום שלישי יחסים יכולים להציק כרגע ולהוביל להרגשה של מחנק. נסו לא להיסחף לשליליות, זה יעבור. יש לכם רצון להסתגר ולהפחית במגע עם אחרים, להחביא את הרגשות שלכם. ניסיון לתקשר עם אנשים יכול לעזור לכם. התעסקות בדברים איזו טריים יכולה להיות מועילה מאוד. תוכלו כרגע גם להתקדם בתחום בו אתם מתעניינים וגם לשחרר חלק מבעיותיכם הרגשיות בעזרת דברים רוחניים. מסר שבועי: "אהבה בלתי בוגרת אומרת אני אוהב אותך בגלל שאני צריך אותך. אהבה בוגרת אומרת אני צריך אותך בגלל שאני אוהב אותך."-אריץ` פרום דגים השבוע ימים אלו חשובים לקריירה שלכם, מצבים שתיצרו כעת יקבעו את תוצאותיהם של תהליכים חשובים בתחום. אתם מפגינים יותר אכפתיות כלפי האנשים שעובדים איתכם והדבר תורם לפופולאריות שלכם. אתם נכנסים לשלב מעשי יותר בתחומים חדשים ובעלי אתגר. שיקול הדעת בתקופה זו עבורכם צריך להתקשר לטווח ארוך ולביטחון כלכלי. החל מיום שלישי חברים יעזרו וייתנו תמיכה למאמצים שלכם וגם אתם נותנים יותר תמיכה ועזרה לאחרים. אנשים יפרגנו ויחמיאו לכם על הופעתכם. זה זמן טוב לבדיקה של המטרות שלכם בחיים. נסו לראות מאיפה הדחפים והרצונות שלכם נובעים והאם הדברים עדיין רלוונטיים. מסר שבועי: "את מקומה של אהבה גדולה, יכולה להחליף רק אהבה אחרת" -קווין קוסטנר

בוקר טוב ../images/Emo24.gif

בוקר טוב חברים ! כוחו של הרגל,למרות שאני לא נימצא במרכז יום עדיין אני קם מוקדם,כרגע בידי כוס קפה של הבוקר,ובטח אני המשיך ברוטינה של היום.אז שיהייה לכם יום ניפלא,וממצא,והכי חשוב נקי רק להיום,שלכם באהבה . אסיר תודה.

עליזה 63

New member
מתוך "שפת השחרור"

מתוך "שפת השחרור" לשחרר את הפחד דמיין את עצמך צף בשלווה ובנעימות במורד הנחל. כל מה שעליך לעשות זה לנשום, להרפות, ולנוע עם הזרם. פתאום, אתה נעשה ער למצבך. אתה נבהל, מוצף בשאלות כמו "ומה יהיה אם?", הגוף שלך נעשה מתוח. אתה מתחיל לעשות תנועות רבות ופרועות, ומחפש נואשות משהו שתוכל לאחוז בו. אתה בפאניקה כל כך גדולה, שאתה מתחיל לשקוע. אז אתה נזכר – אתה עובד קשה מדי. אתה לא צריך להיכנס לפאניקה. כל מה שעליך לעשות זה לנשום, להרפות, ולנוע עם הזרם. אתה לא תטבע. הפאניקה היא האויב הגדול שלנו. אנו לא צריכים להתייאש. אם מופיעות בעיות גדולות מאד בחיינו, עלינו להפסיק להלחם. אנו יכולים לעשות תנועות קלות עם הרגליים לזמן מה כדי להישאר עם הראש מעל לפני המים, עד שאנחנו שוב מאוזנים. אז אנו יכולים לחזור ולצוף בשלווה במורד הנחל. זהו הנחל שלנו. הוא נחל בטוח. הדרך שלנו ברורה. הכול טוב. היום, אני ארפה, אנשום, ואנוע עם הזרם.

למעלה