0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifמבידוד לקשר../images/Emo140.gif
מבידוד לקשר
מחלתנו בודדה אותנו מאנשים... עוינים, מלאי טינה, מרוכזים בעצמנו ובחיפוש עצמי ניתקנו את עצמנו מהעולם החיצון." ההתמכרות היא מחלה מבודדת, המנתקת אותנו מהחברה, מהמשפחה, מעצמנו. התחבאנו, שקרנו, בזנו לחיים שחיו אחרים, כי הם היו מחוץ להישג ידינו. גרוע מזה, אמרנו לעצמנו שהכל בסדר אייתנו, למרות שידענו כי אנחנו חולים בצורה נואשת. הקשר שלנו עם העולם, עם המציאות עצמה, נקטע. חיינו נעשו חסרי משמעות. אנו התרחקנו יותר ויותר מהמציאות.
תכנית האנ-איי נועדת בדיוק לאנשים כמונו. היא עוזרת לנו להתחבר מחדש אל החיים שנועדנו לחיות. היא מוציאה אותנו מהבדידות. אנחנו מפסיקים לשקר לעצמנו על מצבנו; אנו מודים בחוסר אונים, בכך שחיינו הפכו לבלתי-ניתנים לניהול. אנו מתחילים להאמין כי חיינו יכולים להשתפר, שהחלמה היא אפשרית, וכי האושר לא תמיד היה מחוץ להישג ידינו. אנו מתחילים להיות כנים; מפסיקים להתחבא; אנו "באים ואומרים את האמת", ולא משנה מה קרה. ותוך כך אנו יוצרים את הקשר המחבר את אותנו כיחידים אל החברה שסביבנו. אנו כמכורים לא צריכים לחיות בבידוד. שניים-עשר הצעדים יכולים לעזור להתחבר בחזרה לחיים, והם יעזרו לנו, עם נעבוד אותם.
רק להיום:
אני חלק מהחיים סביבי. אני אעשה את התכנית שלי על-מנת לחזק את הקשר שלי עם העולם שלי. אוהבים