0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifמכניעה לקבלה../images/Emo140.gif
מכניעה לקבלה
"אנו נכנעים בשקט, ומניחים לאלוהים כפי שאנו מבינים אותו להשגיח עלינו." כניעה וקבלה הם כמו התרגשות ואהבה. התרגשות נוצרת כשאנו פוגשים מישהו מיוחד. התרגשות לא מחייבת שום דבר, רק את האדם שגורם לנו להיות נרגשים. אבל יש צורך במאמץ מסוים כדי שהתרגשות כזו תהפוך לאהבה. הקשר הראשוני הזה, יכול להפוך לקשר ממושך ויציב, אם נפתח אותו כהלכה. וזה בדיוק כך ביחס לכניעה וקבלה. אנו נכנעים כשאנו מודים בחוסר-האונים שלנו. לאט-לאט אנו מתחילים להאמין שכוח גדול מאתנו יכול לתת לנו את הדאגה שאנו צריכים. כניעה הופכת לקבלה כשאנו מכניסים את הכוח הזה לחיינו. אנו בונים את עצמנו ונותנים לאלוהים שלנו לראות אותנו כמו שאנו.
אחרי שאפשרנו לאלוהים, כפי שאנו מבינים אותו, שיכנס למעמקים שלנו, אנו מקבלים עוד דאגה מאלוהים. אנו מבקשים מהכוח הזה שיסיר את פגמנו, ויעזור לנו לכפר על הדברים שעשינו. אז אנו עולים על דרך-חיים חדשה, משפרים את הקשר ההכרתי שלנו, ומקבלים את הדאגה הנמשכת, את ההדרכה והתמיכה של הכוח העליון שלנו. כניעה כמו התרגשות, יכולה להיות התחלה של מערכת-יחסים לכל החיים. אבל עלינו לתת לאלוהים, כפי שאנו מבינים אותו, שידאג לנו כל יום, על-מנת להפוך את הכניעה לקבלה.
רק להיום:
ההחלמה שלי היא יותר מהתרגשות. נכנעתי. היום אטפח את הקשר ההכרתי שלי עם הכוח העליון שלי ואקבל את הדאגה הנמשכת של הכוח הזה. אוהבים