רק להיום
מניעים לשירות

../images/Emo140.gifרק להיום ../images/Emo141.gifמניעים לשירות../images/Emo140.gif

מניעים לשירות
"כל דבר הקורה במהלך השירות באנ-איי חייב להיות מונע על-ידי התשוקה לשאת, ביתר הצלחה, את בשורת ההחלמה למכור שעדיין סובל."
המניעים שלנו מפתיעים אותנו לעתים קרובות. בימים הראשונים שלנו בהחלמה, הם היו כמעט תמיד בגדר הפתעה! לבדוק את המניעים שלנו באמצעות תפילה, מדיטציה, שניים עשר הצעדים, שיחות עם החונך ועם מכורים אחרים. כשאנו מרגישים צורך חזק להשתמש, או לקבל משהו, חשוב במיוחד לבדוק את המניעים על-מנת לברר מה אנו רוצים באמת.
בתחילת ההחלמה, רבים מאתנו לוקחים על עצמם עבודת שירות רבה ועושים את זה בהתלהבות. זה קורה לפני שאנו מתחילים בשגרה של בקרת-מניעים. עובר איזה זמן עד שאנו מבינים את הסיבה האמיתית של הלהט הזה. אנו רוצים להרשים אחרים, להראות את הכשרונות שלנו, אנו רוצים הכרה, אנו רוצים להיות חשובים. רצונות אלה אולי אינם מזיקים במקומות אחרים, בהקשרים אחרים. אבל בשירות של האנ-איי, הם עלולים לגרום לנזק חמור.
כשאנו מחליטים לשרת את האנ-איי, אנו מחליטים לעזור למכורים להגיע להחלמה. אנו צריכים לבדוק היטב את המניעים שלנו לעבודה זו, ולזכור, שהרבה יותר קל להפחיד מכורים ולהבריח אותם, מאשר לשכנע אותם להישאר. כשאנו נוהגים בהם בהתנשאות, בערמומיות או כשאנו משחקים בהם, אנו מראים להם תמונה לא מושכת של ההחלמה. הרצון הבלתי-אנוכי לשרת ולעזור לאחרים יוצר את האווירה שמושכת את המכור שעודנו סובל.
רק להיום:
אבדוק את המניעים שלי ברוח הנכונות של השירות. אוהבים

../images/Emo203.gifפניני חכמה../images/Emo203.gif

זה לא משנה שנולדת בלול ברווזים, אם בקעת מביצה של ברבור.
- הנס כריסטיאן אנדרסן אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומטוב ואיכותי../images/Emo42.gif

אני אסיאת תודה לאלוהים שאוהב אותי על היכולת לראות בכנות את המניעים שלי, ולהרגיש טוב אחרי שאני פועלת בניגוד לרצוני. אני אסירת תודה על האומץ להביע את עצמי, להתנגד גם כשהרוב חושב אחרת. אני אסירת תודה על נוכחות של אלוהים אוהב בחיי, על בריאות פיזית ונפשית, על זוגיות ובן זוג אוהב ומחבק, על משפחה תומכת ומעודדת, על פרנסה ומקום עבודה, על דרך NA, הבנות, חברותא ופגישות. אני אסירת תודה על חופש מהתמכרות פעילה ועל עוד יום נקי. רק להום - שנה, חודש ויום אחד של ניקיון
אחלה בוקר לי... מרגישה טוב אחרי חשבון נפש ארוך אתמול בערב שבסופו התפטרתי מקבוצת המצפון שבה הייתי חברה עד אתמול. משחקי האגו שרצו לי בראש היו שקופים לי... "קבוצה שקמה ביוזמתי, משהו שטיפחתי זמן רב ונתתי את כל כולי עבורה.." כל מיני כאלה שיפרו לי למה אני צריכה להישאר בקבוצה הזו, לעומת ההגיון והשכל הישר שאומר לי - תתפטרי, זה לא זה. אחרי התייעצות קצרה, הרמתי טלפון באחת עשרה בלילה להודיע על ההתפטרות שלי. לא מעט כאב חלף בי אבל.. ברור לי שזו הדרך הנכונה משום שאין לי דרך להילחם ולהשפיע, אין מי שמוכן לקבל, והגיע הזמן לפנות את המקום. כל מה שאני מבקשת לעצמי זו הדרך של NA שהקבוצה הזו פשוט לא מסוגלת להכיל או לפעול דרכה ולכן, זה זמן שלי להתקדם הלאה. מאחלת לעצמי ולכולנו יום איכותי של עשייה ושמחת חיים, יום של כנות, אומץ וחופש בנשמה. אוהבים

שטול1

New member
הכותרת פחות חשובה מהמהות

מהמקום שלי אני מאמין שהפורום הוא אנחנו, ומה שאנחנו עושים איתו וכל זמן שנמשיך לשמור על האווירה הנכונה אולי נצליח לעזור לעוד מכור שעודנו סובל זה תלוי רק בנו וזה עובד רק ביחד העיקר להמשיך לבוא אוהבים שטול

למעלה