רק להיום
מסע מתמשך

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifמסע מתמשך../images/Emo140.gif

מסע מתמשך
"תהליך ההחלמה הוא תהליך מתמשך כלפי מעלה."
ככל שאנו נקיים זמן רב יותר, כך נדמה לנו שהשביל שלנו נעשה צר ותלול יותר. אבל אלוהים לא יעמיס עלינו יותר ממה שאנו יכולים לשאת. לא משנה עד כמה הדרך קשה, לא משנה עד כמה היא צרה, כמה היא מתפתלת, יש תקווה. התקווה הזו מונחת בתוך ההתקדמות הרוחנית שלנו.
אם אנו ממשיכים לבוא לפגישות ונשארים נקיים, החיים נעשים... שונים. החיפוש המתמיד אחרי העליות וירידות בחיים, יביא לכך שנתחיל לשאול בקשר להיבטים שונים בחיינו. החיים לא תמיד נעימים. ואז עלינו לפנות על הכוח העליון שלנו, באמונה גדולה עוד יותר. לפעמים, כל מה שאנו יכולים לעשות הוא להיצמד לזה, להאמין שיחול שינוי.
עם הזמן, האמונה שלנו תביא את ההבנה. נתחיל לראות את "התמונה הגדולה" של החיים שלנו. ככל שהיחסים עם הכוח העליון שלנו הולכים ומתרחבים, קבלה הופכת אצלנו כמעט טבע שני. לא משנה מה שיקרה בהחלמה כשאנו בהחלמה, אנחנו סומכים על האמונה שלנו כי הכוח העליון שלנו אוהב אותנו ואנו ממשיכים ללכת קדימה.
רק להיום:
אני אקבל שאין לי את כל התשובות לכל השאלות בחיים. עם זאת, אני אאמין באלוהים, כפי שאני מבין אותו, ואמשיך במסע ההחלמה שלי. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

כדי לדעת מה אנשים באמת חושבים, שים לב למה שהם עושים, ולאו דווקא למה שהם אומרים.
- רנה דקארט אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר טוב עולם../images/Emo42.gif

אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על האהבה הכמעט מוחשית שאני מסוגלת לחוש. על חברים לדרך ועל חברים חדשים. על יכולת לבחור בחיים חופשיים מהתמכרות פעילה. על סדר יום ובוקר שקט ורגוע. על משפחה מפרגנת ותומכת. על הקשיים והגדילה, על המתנות שבדרך על עוד יום נקי. רק להיום - חמישה חודשים ועשרים ושבעה ימי ניקיון
שותה קפה מול המחשב עם תחושה של אסירות תודה שממלאת את בית החזה, הכל רגוע ושקט מסביב, והבוקר, אפילו הראש האט את הקצב.. מישהו קורא לזה "להתעורר לפני המחלה". מעולם לא באמת הבנתי את זה, והנה אני חווה משהו שאני פשוט מתרגמת ככה. רגועה לחלוטין, מחייכת אל מול המסך, שותה קפה. תמונות יום האתמול עוברות בהילוך איטי. אולי זה החום שממיס וממזג את הכל לאחד. גורם להבין שאין לאן לרוץ או למהר.. כל דבר בזמן שלו. אוהבת את החיים, ומאחלת לכולנו המשך יום איכותי וקסום. אוהבים

למעלה