רק להיום
מעשים ותפילה

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifמעשים ותפילה../images/Emo140.gif

מעשים ותפילה
"צמיחה זו היא לא תוצאה של משאלת-לב, אלה של פעולה ותפילה."
לפעמים נדמה לנו שההחלמה שלנו איטית מדי. אנו נאבקים עם הצעדים; אנו מתמודדים עם אותן הבעיות; אנו חשים יום אחרי יום אותם רגשות לא נוחים. אנו רוצים שההחלמה תהיה קצת יותר מהירה, כך שנגיע כבר סוף-סוף לאיזה נוחות! בהחלמה, זה שאנו רוצים משהו, זה לא אומר כלום. זה לא תוכנית של קסמים. אם הרצון היה מרפא התמכרות, מזמן כבר היינו בריאים. בהחלמה, אנו מוצאים הקלה על-ידי פעולה ותפילה.
'מכורים אנונימיים' עובדת בשביל מכורים רבים כל-כך משום שזו תוכנית מוקפדת של תפילה ופעולה. הפעולות שאנו עושים בכל צעד מביאות לנו יותר ויותר החלמה בכל תחום בחיינו. התפילה עוזרת לנו לשמור על הקשר עם הכוח העליון. פעולה ותפילה עוזרות לנו להכות שורשים בהחלמה.
רק להיום:
ההחלמה שלי יקרה לי מדי ואני יודע שהיום אני צריך לפעול ולהתפלל. הרצון לבדו לא יביא אותי לשום מקום. אוהבים

../images/Emo182.gifפניני חכמה../images/Emo182.gif

שמחה באה ממילוי החיסרון, על כן כערך השאיפה כן ערך השמחה במילואה. כוח הנתינה איננו שוֹרֵה כי אם על השמח בחלקו. |]טריה|
-הרב אליהו דסלר. אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומוצלח ומלא שמחת חיים../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על שמחת החיים, השלווה והבוקר הרגוע. על פתיחות לקבל ונכונות לשנות, על דרך חיים חדשה, פגישות וקבוצת צעדים. אני אסירת תודה על זוגיות ובן זוג אוהב ומפרגן על משפחה מעודדת ומאפשרת, על פרנסה ומקום עבודה מסודר, על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה, על בריאות פיזית ונפשית, אהבה בפנים ובחוץ, ועל עוד יום נקי. רק להיום - שנה, חודש וארבעה עשר ימי ניקיון
חורף... מה זה קר פה באילת, חבל"ז. ואני כל כך אוהבת את החורף. בימים אחרים, בגלגול אחר, הייתי ממשיכה לשכב במיטה, להתכרבל מתחת לפוך וליהנות כביכול מחוסר מעש, כך עבר לו עוד יום ועוד יום, ו"פתאום" נגמר לי החורף בלי שעשיתי כלום עם עצמי. היום, אני קמה בכל בוקר, עושה את מה שאני צריכה לעשות, וממתינה לשבת בכדי להיות מסוגלת לרבוץ כל היום במיטה וגם אז, אי אפשר כי יש תכניות קבועות מראש. החיים מלאים, מרגישים ונחווים אחרת. כמעט אושר. מאחלת לעצמי ולכולנו יום של קבלה עצמית, של כניעה טואלית מול ההתמכרות, של יכולת להרפות ולהתמלא שמחת חיים. אוהבים

למעלה