רק להיום
מצוקה

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifמצוקה../images/Emo140.gif

מצוקה
"הרגשנו שונים... רק אחרי שאנו נכנעים אנו יכולים להתגבר על הניכור שבהתמכרות."
"אבל אתם לא מבינים!" היינו מתפרצים, מנסים להצטדק. "אני שונה! המצב שלי באמת קשה!" בזמן ההתמכרות הפעילה שלנו אמרנו שוב ושוב את הדברים האלה, מתוך ניסיון להתחמק מתוצאות המעשים שלנו או מתוך רצון להתחמק מציות לכללים שחייבו את כל האחרים. יכול להיות, שאמרנו את זה גם בפגישה הראשונה שלנו. ואולי גם ייבבנו ככה גם לאחרונה.
כל כך רבים מאתנו מרגישים שונים או מיוחדים במינם. כמכורים, אנו יכולים להשתמש כמעט בכל דבר כדי להתכחש לעצמנו. אבל אין שום הצדקה להחמצת ההחלמה. שום דבר לא יכול לפסול אותנו מהתאמה לתוכנית. מחלה חשוכת מרפא, עוני, שום דבר לא יכול למנוע מאתנו לעשות את התכנית. יש אלפי מכורים שמצאו החלמה, למרות הקשיים האמיתיים שניצבו בפניהם. הם עבדו את התכנית, והגיעו להתעוררות רוחנית, למרות - ואולי בתגובה - על הקשיים האלה.
הנסיבות המיוחדות וההבדלים האישיים שבנינו, אינם חשובים כלל בכל הנוגע להחלמה. אם נדע כיצד להרפות מתחושת הייחוד שלנו ונכנע לדרך חיים פשוטה זו, אנו נהיה חייבים לגלות שאנו חלק ממשהו. והתחושה שאנו חלק ממשהו נותנת לנו את הכוח להמשיך לחיות, עם כל הקשיים.
רק להיום:
ארפה מהייחוד שלי ואאמץ את עקרונות ההחלמה המשותפים לי ולרבים אחרים. הקשיים שלי לא פוסלים אותי להחלמה; להפך, הם מושכים אותי אליה. אוהבים

../images/Emo182.gifפניני חכמה../images/Emo182.gif

אם אתה מצלם בצבע אתה תראה את צבע הלבוש שלהם - אם אתה משתמש בשחור-לבן, אתה תראה את צבע נשמתם.
- לא ידוע אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע טוב../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על לילה ארוך של שינה רגועה יחסית, ובוקר שלוו. אני אסירת תודה על היכולת לבחור וליישם החלטות, על האומץ לראות את הדברים כמו שהם ולהבחין בין מה שאני יכולה/רוצה לשנות ובין מה שעלי לקבל. אני אסירת תודה על המלחמות בראש, הקשיים שמוכיחים לי שהדרך משתלמת, שהדרך עובדת. אני אסירת תודה על משפחה תומכת ומפרגנת, על מקום עבודה ופרנסה, על זוגיות וחופש מהתמכרות פעילה ועל עוד יום נקי. רק להיום - שנה, חודשיים ושישה עשר ימי ניקיון
בוקר טוב עולם
. שבת שכל כולה כמעט במיטה עברתי. מנוחה רבתי וגם כניעה לכאבים פיזיים שלא מאפשרים שום דבר מלבד לשכב. הכל יהיה בסדר, אני יודעת שגם זה יעבור. תודה לאל שהבת שלי איתי ויחד עם זה קצת צער על שלא יכולתי להיות איתה קצת יותר. עוד שבוע של עשייה, עבודה, החלמה, חיים "נורמטיביים". מאחלת לעצמי ולכולנו, שבוע של חיוכים ושמחת חיים, אומץ ועוד צעד בדרך אל עצמנו. אוהבים

למעלה