רק להיום
מתנה נוספת

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifמתנה נוספת../images/Emo140.gif

מתנה נוספת
"אנו רואים כיצד זה מתרחש בקרבנו כל יום. מפנה מופלא זה הוא עדות להתעוררות רוחנית."
אנו רואים אותם כשהם באים לפגישה הראשונה: הם מיואשים לגמרי, מדוכאים. הסבל שלהם בולט לעין. בקשת-עזרה שלהם עוד יותר בולטת לעין. הם מתיישבים באיזה מקום ונדמה שכל פעולה קטנה היא מאמץ גדול מדי עבורם. אנו רואים אותם אחר כך. הם נראים קצת יותר רגועים. הם מצאו חונך, הם באים לפגישות בכל ערב. הם עדיין לא מסתכלים ישר בעיניים שלנו, אבל הם מהנהנים בראש כשאנו משתפים את הקבוצה בבעיות החלמה שלנו. אנו מבחינים בניצוץ של תקווה בעיניהם. הם מחייכים אלינו בחוסר בטחון כשאנו אומרים להם שימשיכו לבוא.
כעבור מספר חודשים, הם עומדים זקופים. הם למדו איך ליצור קשר-עין. הם עובדים את הצעדים עם החונך שלהם, וכתוצאה מכך הם מחלימים. אנו שומעים אותם כשהם מדברים בפגישות. אחר כך אנו מסדרים את החדר יחד אתם. כעבור מספר שנים הם מדברים בועידות הארציות שלנו. יש להם אישיות נפלאה, מלאת הומור. הם מחייכים כשהם רואים אותנו, מחבקים אותנו ואומרים לנו כי לעולם לא היו יכולים לעשות את זה בלעדינו. והם מבינים אותנו כשאנו אומרים, "גם אנחנו לא יכולים, בלעדיכם".
רק להיום:
אשמח לראות החלמה של חבר אחר. אוהבים

../images/Emo182.gifפניני חכמה../images/Emo182.gif

זה לא משנה לי מי אתה, לא אכפת לי אם אתה האדם הכי שקט, מופנם ושתקן, וצריך להוציא אותך מהבועה הזאת ולתת לך עידוד, ולא אכפת לי אם אתה האדם הכי רועש, מעצבן, קולני וגס רוח. כל עוד שאתה עצמך, אני יכול להסתדר איתך.
- דייוויד דיאנג'לו אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע מבורך בהחלמה ושלווה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על לילה ארוך של שינה רצופה ורגועה ועל בוקר רגוע, על ניצוצות של אומץ לשנות עוד משהו שמציק לי. אני אסירת תודה על התבונה להבחין בין קולות של מחלה לקולות של החלמה ועל ההחלטה לעשות את מה שצריך. אני אסירת תודה על נחישות והתמדה, על דרך NA, על זוגיות ובן זוג מחבק ואוהב, על משפחה תומכת ומפרגנת, על פרנסה ומקום עבודה, על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה, חברותא, ועל עוד יום נקי. רק להיום - שנה, חודשיים ותשעה ימי ניקיון
בוקר טוב עולם
, משלום כולם? ככה מתנגן לי השיר הזה עלבוקר, רגע לפני שהולכת להתלבש ולצעוד לקופת חולים. האמת היא שעמוק בפנים אני פוחדת ויחד עם זה יודעת שאין לי ברירה.. אי אפשר עוד להמשיך ולסבול את הכאב שמעביר אותי על דעתי ומשבש לי את סדר היום. עד לפני כמה חודשים, יכולתי לספר לעצמי שזה יעבור, לקחת כדורים ומשככים אחרים ולהמשיך.. להזניח.. בדרך החיים החדשה הזו, אי אפשר להמשיך ככה. זה חלק מההחלמה כמו שאני מבינה אותה, שינוי טוטאלי למרות הכאב שמתלווה אליו, ואולי בגלל הכאב. מאחלת לעצמי יום "קל" (אם יש דברים כאלה...) שאוכל לעמוד ולהתמודד עם כל מה שאצטרך. שאלוהים שלי ימשיך להיות איתי ולחבק ולהנחות אותי להגיע לאן שאני צריכה בלי להתחשב במה שאני רוצה.. כי אני רוצה להישאר בבית ולקחת איזה מטה קסמים, להתחפש להארי פוטר ולהעביר את התקופה הזו, את הפחד הזה.. לעשות שהכל יהיה בסדר. מאחלת לכולנו שבוע של עשייה והחלמה, של חיוכים וחיבוקים ועוד צעד בדרך אל החופש. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבוע טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

עליזה 63

New member
בקשה

פעם אחת ביקש איש אחד מה' פרח... ופרפר... אבל ה' שמע קקטוס... ותולעת... האיש נשאר עצוב ולא הבין למה בקשתו מתעכבת אח"כ חשב עם כל כך הרבה אנשים מה יש לי לדאוג... ופתר זאת בחוסר עניין חלף זמן מה והאיש הלך לבדוק האם בקשתו נשכחה להפתעתו הרבה הוא ראה שהקקטוס הוציא פרח מקסים והתולעת הפכה לפרפר משגע ה' פשוט תיקן את השגיאה אם בקשת ממנו משהו וקיבלת משהו אחר, סמוך עליו בגלל שהוא יודע מה אתה צריך באמת ברגע זה זה לא בהכרח מה שאתה מאחל לעצמך... אלא מה שאתה צריך. לא תקבל את כל משאלותיך, אל נא תהיה ממורמר הקוץ של היום.... יכול להיות הפרח של המחר.!

למעלה