רק להיום
נמאס לנו

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifנמאס לנו../images/Emo140.gif

נמאס לנו
"רצינו דרך קלה החוצה... כשכבר חיפשנו עזרה, חיפשנו רק למנוע כאב."
משהו לא עובד. בעצם, משהו לא בסדר כבר הרבה זמן, וזה גורם לנו כאב ומסבך את חיינו. הבעיה היא שבכל רגע נתון, תמיד נראה לנו קל יותר להמשיך לסבול את כאב הפגמים שלנו, מאשר להתמסר לתמורה היסודית הכרוכה בשינוי דרך-החיים. אולי אנו רוצים להשתחרר מהכאב, אבל רק לעתים רחוקות אנו מוכנים לעשות את מה שבאמת נחוץ, על-מנת לסלק את מקור הכאב מחיינו.
רובנו לא חיפשנו החלמה מההתמכרות אלה כשנמאס לנו מזה שנמאס לנו מהכל. וזה נכון לגבי פגמי-האופי שאנו סוחבים אתנו כל החיים. רק כשאנחנו כבר לא מסוגלים לסבול את פגמי-האופי שלנו עוד רגע אחד, רק כשאנו יודעים שכאב השינוי לא יכול להיות נורא כמו הכאב שממנו אנו סובלים עכשיו - רק אז רובנו מוכנים לנסות משהו שונה.
אבל למרבה המזל, הצעדים תמיד עומדים לרשותנו, ולא משנה ממה נמאס לנו. האירוניה היא בכך שברגע שבו אנו מחליטים להתחיל בתהליך שנים-עשר הצעדים, אנו מבינים כי הפחדים שלנו מהשינוי היו בלתי מבוססים. הצעדים מציעים תוכנית השתנות עדינה, של צעד אחרי צעד. אף צעד אינו מפחיד כל-כך, בפני עצמו, שלא נוכל לעשות אותו. וכשאנו מיישמים את הצעדים האלה בחיינו, אנו מתנסים בשינוי שמשחרר אותנו.
רק להיום:
לא משנה מה מונע ממני לחיות חיים מלאים ומאושרים, אני יודע שהתכנית יכולה לעזור לי להשתנות, כל פעם צעד אחד; אני לא צריך לפחד משנים-עשר הצעדים. אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר טוב עולם../images/Emo42.gif

אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על לילה שקט ורגוע, על שקט ושלווה, על חברותא והזכות אהוב, על משפחה חמה תומכת ומפרגנת. על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה. על היכולת להבחין ולקבל. על עוד יום נקי. רק להיום - שישה חודשים ושבעה עשר ימי ניקיון
התעוררתי מאוחר הבוקר ולכן אני חייבת לרוץ.... מאחלת לכולנו יום מבורך ואיכותי, ולחברה יקרה שחוגגת היום יומולדת - מי יתן ותזכי לחוות את ההנחיה של אלוהים אוהב לדעת את רצונו עבורך, ועוד ימים ארוכים ולבנים, ובעיקר שמחים ונקיים. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

עץ המשאלות . היה היה פעם צעיר שנדד מעיר לעיר בחיפוש אחר מזלו. באחד הימים, כשעייף מלצעוד בדרך, ישב לנוח בצילו של עץ עבות. הוא לא ידע שהעץ תחתיו בחר לשבת הוא עץ מגשים משאלות. היה זה יום קיץ שרבי, והחום הכבד העיק עליו והגיר מגופו אגלי זיעה נוספים. הוא התלונן בקול רם: הלואי שהיה להשיב עלי רוח במניפה! עוד לא גמר הבחור להשלים את המשפט והנה התייצב מולו נער חסון עם מניפת ענק והחל מנופף בה אל מול פניו. אחחחחחחח איזה עונג, אמר הבחור נהנה ממשבי הרוח הקרירים. כנראה שזה עץ מגשים משאלות! למה ביקשתי נער? הלוואי שהיתה זאת עלמת חן יפהפיה שתניף את המניפה לעברי! עוד הוא מדבר והנער נעלם ובמקומו הגיעה בחורה מדהימה ביופיה שמיד אחזה במניפה והנעימה לו את מנוחתו בצל העץ. כעבור זמן מה חש הבחור רעב, והחליט לנצל את כוחו של העץ כדי לארגן לו ארוחה כיד המלך. רק סיים לבטא את רצונו, והנערה היפה החלה לערוך לכבודו שולחן מטעמים מזילי ריר. הוא אכל ואכל כמו שלא אכל מימיו והתענג על מזלו הטוב. כששבע, הביט מסביבו בהנאה, ואמר: ככה נהנים מהחיים! שפר עלי מזלי הטוב, סוף סוף יש לי קצת נחת מנדודיי בדרכים. ומיד אחרי זה, ביטא בקול רם מחשבה שחלפה במוחו: "איזה מין מקום משונה הוא זה, יער, אבל אין בו חיות? איך יכול להיות יער בלי חיות? הייתי רוצה לראות ולו גם רק נמר אחד, או אריה" מיד הגיח מבין העצים נמר גדול וטרף אותו מבלי להשאיר ממנו דבר מלבד גל עצמות. ללמדך שאל לך להתגרות במזלך הטוב, עשה בו שימוש מדוד ומושכל שאם לא כן הוא עלול להתהפך בין רגע. על דבר כזה היינו אומרים "נותנים לו אצבע, רוצה את כל היד." יש פתגם שאומר שבחייו של אדם יש שתי טרגדיות: האחת, כשמשאלות ליבו לא מתגשמות, והשניה – כשהן דווקא כן מתגשמות.

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר על הבוקר ../images/Emo202.gif

בשבילה אתה מלך העולם . שלמה ארצי מילים: שלמה ארצי לחן: מישורים לבנים שם בתוך מיטה, מול קיר ענק כחול, קר וזול לפעמים אתה, נאנח בלי קול ובכל זאת, אמא שם שומרת גם כשאתה גדול מחליפה לך בגדים אומרת שאתה מלך הגברים בשבילה אתה יכול להיות מה שבא לך לראש (למשל) מלך החיות או מלך ההרים, אם תטפס אי שם קום תהיה כל מה שבא לך, כי בשבילה אתה תמיד מלך העולם "שם תמיד אתה, כל מה שתרצה, רק תבחר" כך אומרת היא ואתה שואל:"מה עוד אפשר מה שלא הייתי בטח לא אהיה"... מלחליפה לך בגדים, אומרת שאתה מלך הגברים, בשבילה אתה יכול להיות מה שבא לך לראש (למשל) מלך החיות או מלך ההרים, אם תתפס אי שם קום תהיה כל מה שבא לך כי בשבילה אתה תמיד מלך העולם, מלך העולם.

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! יום חם חם לפי התחזית לא לשכוח לשתות הרבה יום נעים ומקסים ואם אפשר אז גם קצת קריר .

צופיתי 2

New member
המתנה של היום ../images/Emo77.gif

מתוך "המתנה של היום" "לכל דבר יש את הניסים שלו, אפילו לחושך ולשקט, ואני לומדת להיות מרוצה, לא משנה באיזה מצב אני נמצאת." (הלן קלר)

שטול1

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo24.gif

איזה כיף להכנס לפורום אחרי יום קשה במיוחד ולקבל מתנה לא סתם מתנה אלא בדיוק זאת שהייתי צריך כדי להתמלא שוב באסירות תודה על כל הדברים הטובים שהנקיון העניק לי. הוא שנאמר לי לא פעם שהחיים בנקיון מפתיעים בים של מתנות תודה צופיתי על הבחירה הנכונה רק להיום (במקרה שלי) אוהבים שטול

בוקר טוב לכולם ויום מלא שפיות ונקיון

יש לי מאמנת אחרי הרבה זמן אני מרגישה שאני עובדת תוכנית עוד לא נקייה מהאוכל כפי שהייתי רוצה אבל בדרך הנכונה .אוהבת

למעלה