0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifסבלנות../images/Emo140.gif
סבלנות
"היינו לכודים בצורך שלנו לסיפוק מיידי שהסמים נתנו לנו." "אני רוצה מה שאני רוצה ואני רוצה את זה עכשיו!" זו הייתה מידת הסבלנות של רובנו כשהיינו בהתמכרות פעילה. האובססיה והכפייתיות שלנו גרמו לכך שנחשוב בדרך אחת בלבד; כשרצינו משהו, זה היה הדבר היחיד שחשבנו עליו. הסמים שלקחנו, לימדו אותנו כי השחרור המיידי הוא במרחק של מנה אחת בלבד מאתנו. אין פלא שרובנו הגענו 'למכורים אנונימיים' כשכמעט לא ידענו מהי סבלנות.
הבעיה היא שאנו לא יכולים לקבל את מה שאנו רוצים כשאנו רוצים בכך. חלק מהרצונות שלנו הם סתם פנטזיות; אם נחשוב על כך, נראה שאין לנו שום סיבה להאמין שהרצונות האלה אכן יתגשמו בימי חיינו. אנו כנראה לא נוכל להגשים גם את כל הרצונות הממשיים שלנו; ובוודאי שאין אנו יכולים להגשים את כולם בבת-אחת. על-מנת להשיג דברים מסוימים, יהיה עלינו להקריב דברים אחרים.
בהתמכרות שלנו, רצינו הנאה מיידית, ובזבזנו את כל מה שהיה לנו. בהחלמה אנו חייבים איך לקבוע עדיפויות, ולפעמים לוותר על הנאה או על רצונות מסוימים, כדי להגשים מטרות אחרות, גדולות יותר. לשם כך דרושה סבלנות. כדי למצוא סבלנות, אנו עובדים את תוכנית ההחלמה שלנו, ומחפשים את ההתעוררות הרוחנית המלאה, שתאפשר לנו לחיות וליהנות מהחיים כמות שהם.
רק להיום:
כוח עליון, עזור לי לגלות מה הכי חשוב בחיי. עזור לי להיות סבלני, כך שאוכל להקדיש את כוח שלי לדברים החשובים. אוהבים