רק להיום
סבלנות

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifסבלנות../images/Emo140.gif

סבלנות
"היינו לכודים בצורך שלנו לסיפוק מיידי שהסמים נתנו לנו."
"אני רוצה מה שאני רוצה ואני רוצה את זה עכשיו!" זו הייתה מידת הסבלנות של רובנו כשהיינו בהתמכרות פעילה. האובססיה והכפייתיות שלנו גרמו לכך שנחשוב בדרך אחת בלבד; כשרצינו משהו, זה היה הדבר היחיד שחשבנו עליו. הסמים שלקחנו, לימדו אותנו כי השחרור המיידי הוא במרחק של מנה אחת בלבד מאתנו. אין פלא שרובנו הגענו 'למכורים אנונימיים' כשכמעט לא ידענו מהי סבלנות.
הבעיה היא שאנו לא יכולים לקבל את מה שאנו רוצים כשאנו רוצים בכך. חלק מהרצונות שלנו הם סתם פנטזיות; אם נחשוב על כך, נראה שאין לנו שום סיבה להאמין שהרצונות האלה אכן יתגשמו בימי חיינו. אנו כנראה לא נוכל להגשים גם את כל הרצונות הממשיים שלנו; ובוודאי שאין אנו יכולים להגשים את כולם בבת-אחת. על-מנת להשיג דברים מסוימים, יהיה עלינו להקריב דברים אחרים.
בהתמכרות שלנו, רצינו הנאה מיידית, ובזבזנו את כל מה שהיה לנו. בהחלמה אנו חייבים איך לקבוע עדיפויות, ולפעמים לוותר על הנאה או על רצונות מסוימים, כדי להגשים מטרות אחרות, גדולות יותר. לשם כך דרושה סבלנות. כדי למצוא סבלנות, אנו עובדים את תוכנית ההחלמה שלנו, ומחפשים את ההתעוררות הרוחנית המלאה, שתאפשר לנו לחיות וליהנות מהחיים כמות שהם.
רק להיום:
כוח עליון, עזור לי לגלות מה הכי חשוב בחיי. עזור לי להיות סבלני, כך שאוכל להקדיש את כוח שלי לדברים החשובים. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

כדי להזיז הר ממקומו עליך להתחיל עם האבנים הכי קטנות.
- פתגם סיני אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

א ו ש ר . חכם שהיה מהלך בדרך נתקל באיש זעוף פנים שבא מולו. מה קרה לך, אחי? מדוע אתה נראה כל כך כועס על כל העולם? שאל אותו החכם. האיש הניף לאוויר את התרמיל הקטן שהיה בידו, וענה לו, תראה כל מה שיש לי בחיים, כל רכושי והוני, בקושי מצליח למלא את התרמיל הקטן והמסמורטט הזה! איזה חיים אלה, איך אני לא אהיה כועס? החכם הניד ראשו בהבנה ואמר, אכן זו באמת בעיה... ובהינף יד אחת חטף מן האיש את תרמילו ופתח במרוצה במורד הכביש עד שנעלם. האיש שחרב עליו עולמו, וגם מעט הרכוש שהיה לו אבד גם כן, פרץ בדמעות והחל לבכות את מר גורלו. עכשיו הוא כבר היה עוד יותר מסכן ואומלל וכועס מאשר קודם לכן. לאחר שנרגע מעט, המשיך לצעוד בדרך. בינתיים, החכם שחטף את התרמיל התקדם עד מעבר לעיקול הדרך, ואז הניח את התרמיל במרכז הכביש, במקום שהאיש בודאי יתקל בו בהגיעו. כשראה האיש המתקרב את תרמילו מונח לפניו, רץ אליו בשמחה והחל קורא בגיל: תרמילי היקר, אוצרי היחיד בחיים! כבר חשבתי שאיבדתי אותך! מאושר ושמח עד דמעות אימץ את התרמיל אל חיקו, ושמח וטוב לב המשיך לצעוד בדרך, כשחיוך רחב נסוך על פניו. החכם שהסתתר בין השיחים לצד הדרך, ציין לעצמו בסיפוק: נו, זו גם כן דרך לשמח אדם ולגרום לו אושר...

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר היום ../images/Emo202.gif

תני לי מקום . ברי סחרוף מילים: ברי סחרוף לחן: ברי סחרוף ורע מוכיח תני לי מקום אצלך בפינה בצלצול פעמון מיד אני בא תני לי מקום שאפשר לבקר תני לי היום סיבה להישאר אשלח לך פתקים זוהרים אני אוהב אותך בקפה יש סימנים אוו..דוקטור תן לי מרשם לאט לאט אני הולך ונעלם משהו ורוד משהו לבן תן ויטמין תן אספירין תן לי לעוף תן לי לנבול דוקטור אני לא מצליח לצלול תני לי מקום אצלך בשגרה מקום מיוחד שרק את מכירה אהיה הדחליל אצלך בגינה שלא יתקרבו שאף אחד לא יגע אשלח לך זר של קוצים אני אוהב אותך אפתח עוד קופה של שרצים אוו..דוקטור תן לי מרשם לאט לאט אני הולך ונעלם דוקטור תן לי מרשם משהו קורה לי אני רוצה אותך כאן .

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבת שלום ! שבת נעימה לכולנו שבת של אהבה שבת של שקט ושלווה .

../images/Emo42.gifבוקר של../images/Emo213.gifשבת מבורכת../images/Emo42.gif

אסירות תודה לאלוהים שאוהב אותי, על חופש בחוץ ובפנים. על לילה ארוך, שקט, רגוע. על חברותא ודרך אן איי, על מגוון רגשות שמאפשרים גילוי חדרים נוספים בתוכי. על משפחה תומכת ומפרגנת. על עוד יום נקי. רק להיום - שמונה חודשים פחות ארבעה ימי ניקיון
לא מזמן יצאתי מהמיטה והראש גונב.. "מאוחר... איך יכולת לישון עד עכשיו.." כל מיני כאלה שמראש חשבתי עליהם כשהחלטתי על יומיים חופש, יומיים של "לא לחשוב על כלום" כי היה לי שבוע ארוך ולא קל.. והנה כשאני מפרגנת לעצמי שינה בלי שעון מעורר אחרי בילוי אתמול בלילה, משהו בי כועס.. סדר היום יוצא מאיזון ומשהו קורה לי.. אני שותה קפה מול המחשב וחושבת מה כדאי לי לעשות בשבילי היום. יש הרבה אפשרויות, ואני בוחרת להישאר בבית, להשתגע עם המוזיקה, אולי לצייר.. ובעיקר לאהוב. אחרי שאסדר את כל מה שרציתי ב
. מודה לאל על האפשרות לבחור ליהנות. מאחלת לכולנו שבת מענגת ואיכותית של אהבה וחופש בנשמה. אוהבים

למעלה