רק להיום
סובלנות

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifסובלנות../images/Emo140.gif

סובלנות
"...להזכירנו לעולם שהעקרונות קודמים לאישיות..." מסורת שתיים-עשרה
לפעמים קשה להשלים עם פגמי האופי של האחרים. אנו מחלימים יחד ואנו לא רק שומעים את האחרים מדברים בפגישות; אנו גם רואים איך הם מתקדמים בהחלמה שלהם. ככל שאנו מכירים יותר את החברים האחרים, כך אנו יודעים יותר איך הם חיים את החיים שלהם. אנו יכולים לגלות שיש חברים שמעצבנים אותנו. ולפעמים אנו אומרים משהו כמו, "אם הייתי עובד את התכנית כמותם, בטח הייתי משתמש."
מצאנו סובלנות על סמך עקרון, שלא רק מחזקת את ההחלמה שלנו, אלא גם מאפשרת לנו לפתח יחסים עם חברים, שמעצבנים אותנו. קל לנו יותר לקבל את מה שנראה לנו לא בסדר אצל האחר, אם נזכור שגם אנו לא משנים את פגמי האופי שלנו אלא רק לאחר שאנו לומדים אותם בדרך הקשה.
רק להיום:
אשתדל בכל כוחי לקבל את האחרים כמו שהם. אנסה לא לשפוט אחרים. אתרכז בעקרונות של אהבה וקבלה. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

כדי להזיז הר ממקומו עליך להתחיל עם האבנים הכי קטנות.
- פתגם סיני אוהבים

../images/Emo42.gif בוקר של יומטוב ../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על בוקר שקט, רגוע ושלוו. על הרצון והאומץ לחשוף את הנדבכים העמוקים שבי כך שאוכל לעשות סדר, למיין, להבין. על חברים של החלמה, אהבה, כנות ודרך אן איי. על משפחה תומכת ומפרגנת. על בריאות פיזית וניצוצות של בריאות נפשית. על סדר יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה. על יכולת להציב מטרות רק להיום. על עוד יום נקי. רק להיום - שבעה חודשים ושמונה ימי ניקיון
יופי של בוקר אני חווה ומשתפת אתכם. התעוררתי לפני שעה בערך, עוד הרבה לפני שהשעון התעורר
, בשקט ושלווה, מן תחושה רגועה כזו שנוסכת בי יכולת לראות בהיר, לקבל, להפנים. לשחזר שיחה ארוכה שערכתי אתמול בערב אחרי יום ארוך ועמוס במיוחד. עמוס אני כותבת וחושבת על מרכז יום. אני מודה לאל על שהציב לי מראה בדמות חברת קבוצה חדשה. על היכולת לעזור וכמעט לשמש דוגמא מבלי שאחשוב על כך בכלל, מתוך כך שאני רואה את עצמי לפני כמה שנים, ואת השינוי שעברתי בזכות ההחלמה. תודה על תחושת הכבוד העצמי שנובטת בתוכי, על האומץ שבי להשתנות. מאחלת לי ולכולנו יום מבורך של ניקיון איכותי. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

החיסרון שהפך ליתרון . לנושא דליים בהודו היו שני דליים גדולים אותם נשא משני צידי המוט מעל צווארו. לאחד הדליים היה סדק, ובזמן שהדלי השני היה מושלם ותמיד נשא את כמות המים המלאה מהנחל עד לבית האדון, הגיע הדלי השני מלא רק עד חציו. במשך שנתיים שלמות, המשיך כך המצב מדי יום ביומו. נושא הדליים העביר רק כמות של דלי וחצי מים לבית האדון. כמובן, שהדלי המלא היה גא בהישגיו, מושלם במטרה שלמענה נוצר. אך הדלי הסדוק , הרגיש מבויש ואשם בחוסר שלמותו, ואומלל בשל אי יכולתו לספק יותר מחצי הכמות שאותה הוא נועד לספק. לאחר שנתיים של מה שנראה לדלי הסדוק ככישלון מר, הוא דיבר אל נושא הדליים: "אני בוש בעצמי, ואני רוצה להתנצל בפניך". "למה?" שאל נושא הדליים "במה אתה מתבייש"? "הייתי מסוגל להעביר רק מחצית מכמות המים במשך השנתיים האחרונות, עקב הסדק שבצדי שגרם למים לדלוף החוצה כל הדרך במעלה השביל עד לבית אדונך. בגלל חסרונותיי, עליך לעשות את כל העבודה הזו ואתה לא מקבל תמורה מלאה למאמציך" ענה הדלי. נושא הדליים הצטער בשביל הדלי הזקן והסדוק, ובחמלה אמר: "בעודנו עושים את דרכינו בחזרה לבית האדון, אני רוצה שתשים את לבך לפרחים המקסימים הפורחים לצד השביל". ואכן, בעודם עולים במעלה הגבעה, שם לב הדלי הזקן והסדוק לשמש המחממת את פרחי הבר המקסימים הפורחים לצד השביל, וזה עודד אותו במעט. אך בסוף השביל הוא עדיין הרגיש רע עם עצמו שכן מחצית ממשאו שוב טפטף החוצה, ולכן הוא שוב התנצל בפני נושא הדליים. נושא הדליים אמר לדלי: "האם שמת לב לכך שהפרחים פורחים רק בשביל שבצד שלך אך לא בצידו של הדלי השני? זה משום שתמיד ידעתי על הסדק והטפטוף שלך וניצלתי זאת. זרעתי זרעים של פרחים בצד שלך, וכל יום, בעודנו פוסעים בדרכנו חזרה מהנחל, אתה השקית אותם. במשך שנתיים, יכולתי לקטוף את הפרחים הנפלאים הללו ולקשט אתם את ביתו של אדוני. אילולא היית כפי שהיית, לא היה לו היופי הזה להתברך בו". מוסר השכל: לכל אחד מאיתנו החסרונות המיוחדים שלו. אנחנו כולנו כדים סדוקים. אך אלו הסדקים\החסרונות ההופכים את חיינו למעניינים וכדאיים. כפי שהוא, ולחפש את הטוב שבו, ויש שם עלינו רק לקבל כל אדם הרבה טוב כי בכל רע אפשר למצוא גם טוב.

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר היום ../images/Emo202.gif

יותר טוב לסלוח . שירי מימון מילים: אבינועם חי שמחי לחן: עידו רצון תמה עוד תקופה עוד סיפור נסגר קחי הרבה אוויר שיהיה לך למחר לא נורא גם אם זה נגמר ומר האהבה כמו הגלים באים הולכים וככה הלאה יותר טוב לסלוח לוותר על הכאב שטורף את המוח ואוכל לך את הלב ולא נותן לגל הבא לבוא ולאהוב אותך את לא נותנת לו אם תרצי אם לא זה לא יעזור לך די עם הדמעות זה גומר לך את הכוח הוא שכח אותך את לא מצליחה לשכוח זה רודף אותך ככה אי אפשר לשמוח יותר טוב לסלוח... כי גם ללב שלך יש גבול והוא זועק לנוח כמה הוא יכול לסבול ומה עם קצת לשמוח כל מה שעושה לך טוב מחזיר לך את הכוח קחי לך כמה שצריך כדי לסלוח יותר טוב לסלוח... תמה עוד תקופה עוד סיפור נסגר קחי הרבה אוויר שיהיה לך למחר

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! יום שלישי פעמיים כי טוב יום נעים ומקסים אנרגיות חיוביות יום שקט ורגוע .

שטול1

New member
אחר צהריים טובים לכולם ../images/Emo178.gif

האדים העולים מהכנרת המצטמקת מלמדים שהקייץ כבר כאן הגם שהחום והלחות עושים את העבודה ומביאים לאותה מסקנה הדרך היחידה לצנן את המוח הלוהט יתר על המידה לנסוע לחדר וכך למרות החום אוכל ללכת לישון בהרגשה טובה שגם היום עשיתי משהו לטובת ההחלמה להתראות במוצקין אוהבים שטול

למעלה