רק להיום
סודות מגבילים

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifסודות מגבילים../images/Emo140.gif

סודות מגבילים
".מתברר לנו שאנו חייבים להיות כנים, או שנחזור לשימוש"
לכל אחד יש סודות, נכון? לאחדים מאתנו יש סודות קטנים, דברים שיגרמו רק מבוכה קלה אם יתגלו. אבל אחדים מאתנו מחזיקים בסודות גדולים. תחומי חיים שלמים נשמרים בחשכה סמיכה ואפלה. סודות גדולים יכולים לסכן בצורה מידית את ההחלמה שלנו. אבל הסודות הקטנים מזיקים, והנזק שלהם פועל מתחת לפני השטח, בדיוק בגלל שאנו חושבים שהם "לא מזיקים".
הסודות שלנו, קטנים או גדולים, מייצגים תחום רוחני שאנו לא מוכנים להכניע אותו בפני עקרונות המחלה. אלה תחומים שבהם שולט הרצון-העצמי שלנו. ככל שאנו מגיבים בלהט רב יותר על "זכותנו" להחזיק בהם, כמות שהם, כך אנו גורמים לעצמנו נזק רב יותר. תחומים אלה של חיינו, שהם מחוץ לכניעה, נוטים להתפשט ולהתרחב בהדרגה. הם כובשים יותר ויותר שטח בעצמנו. הסודות שלנו, קטנים או גדולים, מביאים אותנו בסוף לאותו מקום. עלינו לבחור - להיכנע לגמרי לתוכנית, או להפסיד את ההחלמה שלנו.
רק להיום:
אני רוצה את ההחלמה שבאה כתוצאה מכניעה גמורה לתוכנית. היום אני אדבר עם החונך שלי ואחשוף את הסודות שלי, קטנים או גדולים. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

אף אדם אינו יכול, לאורך משך-זמן ניכר, לעטות פרצוף אחד כלפי עצמו ואחר כלפי אחרים, מבלי לתהות בסופו של דבר איזה מהם הוא האמיתי.
- נתניאל הות'ורן אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע טוב../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על בוקר שקט ורגוע, על לילה של שינה מתוקה. על בריאות פיזית ונפשית, על יכולת לשאת וליהנות מהלבד ומחברת עצמי, על חשבון נפש ועל שמחת חיים. על בן זוג אוהב, מחבק ומכיל. על משפחה מעודדת ומפרגנת על חופש מהתמכרות פעילה ועל עוד יום נקי. רק להיום - תשעה חודשים ועשרים ותשעה ימי ניקיון
בוקר שקט ביותר.. לרגע נדמה כאילו התבלבלתי בשעה. שלווה אופפת אותי, בחוץ דממה אפילו הציפורים לא נשמעות עדיין. חורף? כל כך מתגעגעת לחורף, לימים הקרים והקצרים של פינוק מתחת לשמיכה... ספרים ועוגיות, זוגיות... אני מפנטזת במקום להתכונן לעוד יום של עשייה
מאחלת לכולנו שבוע של איכות, פריון ושמחת חיים. ויום של כנות, אומץ ונכונות. אוהבים

צופיתי 2

New member
המתנה של היום ../images/Emo77.gif

מתוך "המתנה של היום" "אהבה, אלף, אלף קולות, מהלילה עד לשחר, מהשחר עד ללילה, קראו את להט בחירותיהם כדי לחזור על שמך ולשמור אותו זוהר..." כל אחד מאיתנו נמצא בתוך החיים הייחודיים שלו, והבחירות שלנו מבוססות על ההתנסויות שלנו, כך שזה טבעי שהן כולן שונות. אחד מאיתנו יבחר להישלח לכלא על מחאה נגד נשק גרעיני; בעוד שאחר יבחר להתפלל למען השלום. שניהם עובדים למען אותה המטרה. זה סימן של אהבה אם אנו מכבדים את זכותו של האחר לבחור בשביל עצמו, אפילו אם מדובר בבחירות שאנו אולי לא מסכימים איתן. אולי אח או אחות אוהבים מוזיקה שאנו שונאים, או בן או בת רוצים ללבוש בגדים לא לטעמנו. כמה פעמים אנו מנסים בשם האהבה לכפות את הבחירות שלנו על אחרים? כשאנו נותנים לאלה שאנו אוהבים את המתנה לבחור מה נכון עבורם, זה מחזק את יכולתנו לבחור מה שנכון עבור עצמנו. איזה בחירות אני יכול לכבד היום, גם אם אני לא מסכים איתם?

למעלה