0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifסודות מגבילים../images/Emo140.gif
סודות מגבילים
".מתברר לנו שאנו חייבים להיות כנים, או שנחזור לשימוש" לכל אחד יש סודות, נכון? לאחדים מאתנו יש סודות קטנים, דברים שיגרמו רק מבוכה קלה אם יתגלו. אבל אחדים מאתנו מחזיקים בסודות גדולים. תחומי חיים שלמים נשמרים בחשכה סמיכה ואפלה. סודות גדולים יכולים לסכן בצורה מידית את ההחלמה שלנו. אבל הסודות הקטנים מזיקים, והנזק שלהם פועל מתחת לפני השטח, בדיוק בגלל שאנו חושבים שהם "לא מזיקים".
הסודות שלנו, קטנים או גדולים, מייצגים תחום רוחני שאנו לא מוכנים להכניע אותו בפני עקרונות המחלה. אלה תחומים שבהם שולט הרצון-העצמי שלנו. ככל שאנו מגיבים בלהט רב יותר על "זכותנו" להחזיק בהם, כמות שהם, כך אנו גורמים לעצמנו נזק רב יותר. תחומים אלה של חיינו, שהם מחוץ לכניעה, נוטים להתפשט ולהתרחב בהדרגה. הם כובשים יותר ויותר שטח בעצמנו. הסודות שלנו, קטנים או גדולים, מביאים אותנו בסוף לאותו מקום. עלינו לבחור - להיכנע לגמרי לתוכנית, או להפסיד את ההחלמה שלנו.
רק להיום:
אני רוצה את ההחלמה שבאה כתוצאה מכניעה גמורה לתוכנית. היום אני אדבר עם החונך שלי ואחשוף את הסודות שלי, קטנים או גדולים. אוהבים