רק להיום
עבודת שירות

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifעבודת שירות../images/Emo140.gif

עבודות שירות
"עבודה עם אחרים היא רק התחלה של עבודת השירות."
אנו בהחלמה עכשיו. הודות לחיים בתוכנית, הגענו ליציבות מסוימת בחיינו. האמונה שלנו בכוח העליון גדלה. ההתעוררות הרוחנית שלנו מתקדמת יפה. אז מה עכשיו? אנו פשוט יושבים ונהנים? מובן שלא. אנו מוצאים דרך לעזור לאחרים.
אנו חושבים על השירות באנ-איי רק במושגים של ועדות או תפקידים. אבל שירות ועזרה הם הרבה יותר מקיפים. אנו יכולים לעזור בכל תחום בחיינו. העבודה שלנו היא צורת שירות לקהילה, ולא משנה מה העיסוק שלנו. העבודה שאנו עושים בבתים שלנו משרתת את המשפחות שלנו. אולי אנו עושים עבודה התנדבותית בקהילה שלנו.
העזרה שאנו מגישים לאחרים מביאה שינוי עצום! אם אנו מטילים ספק בכך, כדאי שנשאל את עצמנו איך העולם היה נראה אם אף אחד אחר לא היה טורח לעזור לאחרים. העבודה שלנו משרתת את האנושות. הבשורה שאנו נושאים היא הרבה מעבר לחדרים של ההחלמה. היא משפיעה על כל מה שאנו עושים.
רק להיום:
אחפש הזדמנויות לעזור ולשרת בכל מה שאני עושה. אוהבים

../images/Emo182.gifפניני חכמה../images/Emo182.gif

האלוהים נתן לאדם קומה זקופה ומבט נישא כדי לחקור את השמים ולשאת עיניים לכוכבים.
- אובידיוס אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומלא אסירות תודה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על המסרים שאני מקבלת מהסביבה שלי, אנשים, ספרים, אירועים. אני אסירת תודה על האסימונים והתובנות מדי יום, על היכולת להבחין ולהתחבר. אני אסירת תודה על האפשרות לעשות למען אחרים, על האומץ לצעוד בדרך חיים חדשה, על דרך NA, חברותא, פגישות. אני אסירת תודה על זוגיות ובן זוג מפרגן ואוהב, משפחה מעודדת ומאפשרת, בריאות פיזית ונפשית, חופש מהתמכרות פעילה ועוד יום נקי. רק להיום - שנה, חודש וחמישה עשר ימי ניקיון
סוף השנה היום, והתחלה של שנה חדשה. בימים אחרים, פעם מזמן, הייתי טרודה מעט ביום הזה. פעמים בחשבון נפש כזה ופעמים אחרות בתכנונים של מה שאמור היה להיום "אחלה ערב" וכלל כל מה שאפשר כדי ליהנות לכאורה. בסופו של לילה מאז ומעולם הרגשתי לבד. לא חשוב עם מי הייתי ומה עשיתי בשם ה"בילויים" של ליל סילבסטר. אני מודה לאלוהים שלי על החופש מהמקום הזה, על היכולת ליהנות מיום שגרתי של עשייה בדרך חיים חדשה. במקום העיסוקים בעצמי שהיו בעבר, אני חושבת על מה אני יכולה לתת היום מעצמי, ומודה לאל גם על הפרק של "רק להיום". על הדרך, רוצה להרים תפילה לאלוהים שינחה אותי בפגישה שעומדת להיערך עוד שעתיים בערך. שאהיה כלי לרצונו ולא לרצוני, שאוכל לשרת כמיטב יכולתי. מאחלת לעצמי ולכולנו שנרגיש לא פחות ממצויין, ובסופו של יום נרגיש את אסירות התודה ממלאת אותנו. עוד צעד בדרך אל החופש בנשמה. אוהבים

למעלה