רק להיום
ענווה ואנונימיות

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifענווה ואנונימיות../images/Emo140.gif

ענווה ואנונימיות
"ענווה היא תוצר-לוואי שמאפשר לנו לגדול ולהתפתח באווירה של חירות. היא מסירה מעלנו את הפחד שהדברים שאנו מספרים למכורים יגיע לידיעת המעסיקים, המשפחות או החברים."
יתכן שרבים מאתנו לא מבינים את הרעיון ש"אנונימיות היא הבסיס הרוחני לכל מסורותינו". שאלנו את עצמנו איך זה יכול להיות. מה הקשר בין אנונימיות ובין החיים הרוחניים שלנו?
התשובה היא - הקשר חזק מאוד! אנו מטפחים ושומרים על האנונימיות שלנו, ובכך אנו זוכים לגמול רוחני שהוא מעל הבנתנו. יש משהו נשגב בעשיית משהו למען אדם אחר, בלי לספר על כך לאף אחד. כשאנו מתגברים על הדחף להודיע בגאווה לכל העולם, כי אנו חברים באנ-איי - ובעצם, לבקש מכולם להודות כמה שאנו נפלאים - אנו מעריכים עוד יותר את ההחלמה שלנו.
ההחלמה היא מתנה שקיבלנו מכוח גדול מאתנו. אם נתרברב בקשר להחלמה שלנו, כאילו אנו עשינו את זה, נרגיש גאוות-שווא, ונחשוב שאנו ממש גדולים. אם נשמור על אנונימיות, נגיע לענווה ונרגיש אסירות-תודה. ההחלמה היא המתנה של עצמה; הכרזה פומבית עליה לא יכולה להוסיף דבר על הערך שלה.
רק להיום:
ההחלמה היא המתנה של עצמה. אני לא צריך אישור פומבי להחלמה שלי. אשמור על האנונימיות שלי ואטפח אותה. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

לעולם אל תאמר את האמת לאנשים שלא ראויים לה.
- מרק טווין אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יום איכותי ושמח../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על לילה ארוך של שינה ענוגה, על חברותא ודרך NA, על סדר יום, שיגרה וסיבה לקום בבוקר. על בן זוג מחבק, מאפשר, אוהב. על משפחה תומכת ומפרגנת. על החופש מהתמכרות פעילה. על עוד יום נקי. רק להיום - תשעה חודשים ושמונה עשר ימי ניקיון
בוקר טוב של יום ארוך... אוטוטו יוצאת לעבודה עד הצהריים ואח"כ התכנית היא להמשיך לעבוד בבית.. לפחות להשיב אותו ל"נורמלי" -כביסות, ניקיונות כאלה.. במקום לחכות לשישי עם זה. מעבר לזה, שקט גדול מסביב.. בחוץ נדמה כמו חורף, רוח קרירה משהו לעומת הימים האחרונים. מרגישה מצויין, מחייכת ומאחלת לעצמי ולכולנו יום של שמחת חיים, אהבה וחופש פנימי. אוהבים

מכורNA

New member
נקודת השקפה ../images/Emo63.gif

נקודת השקפה. ============= המציאות היא מה שאתה חווה.והדרך שבה אתה חווה את החיים תלויה אך ורק בדרך שבה אתה רואה מה שקורה לך. נקודת ההשקפה שלך היא הגורם הקובע אם תתפוש את החיים כחוויה עוינת או כאחדות רוגעת. מה שאתה מגדיר מצב שלילי בחייך מהווה בעיה. רק אם אתה תופש אותו כבעיה. יש בידך הכוח לשנות את הדרך שבה אתה חווה את חייך. אף שקשה לקבל זאת, בעיותיך תורמות להשגת סיפוק בחייך. אילולא נאלצת להתמודד עם בעיות, לא היית מפתח. לא היית לומד לטפל במצבים שונים, ולא היית מודע ליכולתך להצליח בחייך. לאמיתו של דבר. אילולא היו לך העיות, יש להניח שהיית ממציא אותן כדי לתת לעצמך הזדמנות ללמוד ולהתפתח. לעיתים קרובות אתה אכן עושה זאת. אתה מגדיר בעיות שלא במודע כדי ליצור אתגרים חדשים. אפשר לפתור מצבים בעייתיים רבים באמצעות שינוי השקפתך. התרכז בדרך שבה שינוי נקודת ההשקפה שלך יכולה לפתור את העיותיך הנוכחיות.

למעלה