רק להיום
ציפיות

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifציפיות../images/Emo140.gif

ציפיות
"כשאנו מכירים בצורך שלנו להיסלח, אנו נוטים להיות יותר סלחניים."
ההתנהגות שלנו כלפי אנשים אחרים בחיינו משקפת את ההתנהגות שלנו כלפי עצמנו. כשאנו תובעים שלמות מעצמנו, אנו תובעים את זה גם מאחרים. כשאנו מנסים לתקן דברים בחיינו, בהחלמה, אנו אולי מצפים שאחרים יעבדו קשה כמונו ויחלימו בקצב שלנו. וכפי שלפעמים אנו מגלים חוסר סלחנות כלפי הטעויות שלנו, אנו יכולים להתרחק מחברים או בני-משפחה, כשהם לא ממלאים אחר הציפיות שלנו.
אם נעבוד את הצעדים, נבין את המגבלות שלנו. אנו רק בני-אדם. אנו יכולים להבין את הכישלונות שלנו כבני-אדם. אנו נבין כי לעולם לא נהיה מושלמים. לפעמים אנו נאכזב את עצמנו ואחרים. אנו מקווים שיסלחו לנו. כפי שלמדנו לקבל את עצמנו, אנו יכולים להתייחס אל האחרים באותה צורה, בסלחנות, בהבנה. גם אנשים אלה הם רק בני-אדם, והם מנסים לעשות כמיטב יכולתם. ולפעמים גם הם נכשלים.
רק להיום:
אתייחס אל האחרים בסלחנות וסבלנות, כפי שאני מתייחס אל עצמי. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

אם מצאת לחיים שלך משמעות, אתה יכול לקרוא לה אלוהים.
- לודוויג ויטגנשטיין אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של אחלה יום../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על המקום בו אני נמצאת בהחלמה שלי למרות הקשיים, על התובנות שמתקבלות מידי יום ועל האומץ להיות כנה. על הנכונות לשפר ולגדול, לרצות את עצמי טובה יותר. על קבוצת הצעדים ודרך אן איי. על חברותא ותחושת שייכות. על בן זוג אוהב, סבלני, מקשיב ומחבק. על קבוצה טיפולית שמאפשרת צמיחה אישית. על חופש מהתמכרות פעילה. על עוד יום נקי. רק להיום - שמונה חודשים ושלושה עשר ימי ניקיון
יום לא פשוט עבר אתמול. לזהות את הדפוסים שלי מול מצבים ואירועים שלא תלויים בי, משפיעים על מצב הרוח וההתנהלות שלי היה לא לא קל ויחד עם זה יש בי מקום, כך מסתבר להכיל את עצמי כמות שאני, עם כל הדפוסים ולרצות לשפר, לקבל, לסלוח ולהשתדל להתנהג אחרת בהמשך. לא קל לי לשים את עצמי במקום הראשון כל הזמן, לא קל לי להגן על עצמי לפני שאני מתחשבת באחרים, וזה בדיוק מה שאני מבקשת לשנות. אני יודעת מה אני אמורה לעשות, ואני יודעת שקשה לי עם זה. אני גם יודעת שזה אחד השבילים המרכזיים בדרך אל עצמי חופשייה באמת. לא רוצה לרצות אחרים. לא רוצה להתנהל על פי מה שאחרים חושבים. רוצה להיות אני, להיות שלמה. לא להתייחס לקנאה או כעסים, אהבה או דכדוך של אחרים עד כדי שאשכח את עצמי. מאחלת לעצמי להצליח רק להיום. מאחלת לעצמי לדבוק בתפילת השלווה. יום של אהבת חינם לכולנו, בעיקר אנו לעצמנו. אוהבים

יום נעים רק עכשיו הספקתי לכתוב.. אז

אצלי תודה לאל הכל בסדר אני מלאת אסירות תודה נורא קשה לי עם החום והמצב הזה אני בחודש שמיני להריון כרגע תודה לאל על כל הקושי וכל מה שקורה זה רק לטובה בע"ה , אבל בגלל שקשה לי עם החום הזה אני בקושי מגיעה לחדרים פעמיים בשבוע לא יותר מזה רוב הזמן. היום בעלי היקר התחיל לעבוד, אסירות תודה לאלוהים שינחה אותו בעבודה החדשה. מלפני החתונה חודשים פלוס שהוא לא עבד. המצב קשה בבית כששני מכורים נימצאים כל היום בבית תודה לאל אני באמת אסירת תודה על כל מה שקורה. יום נעים אוהבת

../images/Emo106.gifבשעה טובה לאברהם1../images/Emo65.gif על 15שנים../images/Emo106.gif

הערב, המקלט בצומת המפוח באילת, גאה לארח את אברהם1 החוגג 15 שנות ניקיון
מה אומרים על 15 שנים? ברור שלא מובן מאליו והכל התחיל מיום אחד. אם תמשיך לעשות את מה שאתה עושה אפילו השמים כבר לא ממש גבול בשבילך. אוהבים אותך וגאים בנפלאות שעושה לך הדרך ותכנית NA שמחים לארח אותך בחדרנו הצנוע, ואוטוטו באים לחבק ולהשתתף בשמחתך - גאוות התכנית.
אוהבים

למעלה