0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifצעד 1 - צעד מעשי../images/Emo140.gif
צעד ראשון - צעד מעשי
"האם אנו מבינים שאין לנו שליטה אמיתית על הסמים?" בהתחלה רבים מאתנו חושבים כי הצעד הראשון לא מחייב שום פעילות - אנו רק מודים - ועוברים לצעד השני. אבל הצעד הראשון מחייב עשייה! עשייה זו בצעד הראשון תבוא לידי ביטוי בדרך החיים שלנו, מהיום הראשון של הניקיון. אם אנו באמת מאמינים שאנו חסרי אונים מול התמכרותנו, נבחר שלא להיות בקרבת סמים. אנו ממשיכים לחיות עם מכורים פעילים, או אנו ממשיכים להתחבר אתם, זה יכול להצביע על כך שאנו לא לגמרי מאמינים בתכנית. רק אם נאמין לגמרי בצעד הראשון נוכל לעשות את מה שנדרש מאתנו, וננקה את הבתים שלנו מכל הסמים ומכל הציוד הקשור אליהם.
במשך הזמן, לא רק נשמור על מה שעשינו אלא נוסיף דברים חדשים לצעד הראשון שלנו. נלמד להרגיש את הרגשות שלנו במקום לנסות לשלוט בהם. נפסיק להיות המדריכים היחידים שלנו במסע ההחלמה. נפסיק להיות החונכים של עצמנו. נתחיל לחפש כוח גדול מאתנו, כדי למצוא סיפוק רוחני, ולא ננסה למלא את החלל הריק הזה במשהו אחר. כניעה היא רק ההתחלה. אחריה, חייבים ללמוד כיצד לחיות בשלווה שמצאנו.
רק להיום:
אני אעשה את כל מה שנדרש על-מנת להגשים את הצעד הראשון. אני באמת מאמין שהוא חשוב לי. אוהבים