רק להיום
קבלה עצמית

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifקבלה עצמית../images/Emo140.gif

קבלה עצמית
"האמצעי היעיל ביותר להגיע לקבלה עצמית הוא הפעלת שנים-עשר הצעדים של ההחלמה."
רובנו באים ל'מכורים אנונימיים' כשאנו לא מוכנים לקבל את עצמנו. הסתכלנו על הבלגן שעשינו בזמן ההתמכרות הפעילה שלנו, ושנאנו את עצמנו. היה לנו קשה להשלים עם העבר שלנו ועם הדימוי העצמי שהוא יצר לנו.
אנו יכולים להגיע מהר יותר לקבלה עצמית, אם בשלב ראשון אנו משלימים עם זה שיש לנו מחלה שנקראת התמכרות. קל לנו יותר לקבל את עצמנו כאנשים חולים, מאשר אנשים רעים. וככל שקל לנו יותר לקבל את עצמנו, קל יותר לקבל על עצמנו אחריות למעשינו.
אנו מגיעים לקבלה עצמית באמצעות הלחמה מתמדת. העבודה על שנים-עשר הצעדים של 'מכורים אנונימיים' מלמדת אותנו לקבל את עצמנו ואת חיינו. עקרונות רוחניים כמו כניעה, כנות, אמונה וענווה, עוזרים לנו להשתחרר מהמשקל של טעויות העבר שלנו. הגישה שלנו משתנה, ככל שאנו מיישמים את העקרונות האלה בחיי היומיום שלנו. קבלה עצמית גדלה ככל שההחלמה שלנו גדלה.
רק להיום:
קבלה עצמית היא תהליך שמונע על ידי שנים-עשר הצעדים. אני אתן אמון בתהליך, אעבוד את הצעדים ואלמד לקבל את עצמי בצורה טובה יותר. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

מרק מרגלי עגל . היו היה פעם סוחר אחד , בבגדד, יום אחד חשקה נפשו במרק רגלי עגל, כזה סמיך ומתובל כמו שרק אשתו יודעת להכין. הלך לקצב וקנה ארבע רגליים ,הביא לאישתו ואמר לה: בשלי לי מזה מרק, מרק כזה מתובל ומריח כמו שאת יודעת, אני הולך לחנות וחוזר בעוד כמה שעות ושהמרק יהיה מוכן. לקחה האשה את הרגליים , ניקתה רחצה, שמה בסיר, הוסיפה תבלינים , מילאה הסיר במיים ובישלה על אש קטנה, עד שהריח מילא את כל הבית. הריחה האישה את הריח ולא יכלה לעמוד בפיתוי, מה יהיה אם אוכל רגל אחת? אמרה, לא יקרה כלום, נכון? חשבה לעצמה, ,אכלה רגל אחת , ונהנתה , כיסתה הסיר והשאירה על הפתיליה עד שבעלה חזר מהחנות, כהרגלו כל יום. ישב לשולחן ומחכה למרק ולרגליים, לאכול ולהתענג, אחרי שפינטז על זה כל היום כולו, והנה מוגשת לו הצלחת, מביט בה ואומר, שואל: תגידי אני לא הבאת ארבע רגלים? למה יש רק שלוש? לא, היא עונה , אתה הבאת רק שלוש, אני ראיתי ואכן התפלאתי מאד. התחילו לריב, הוא אומר ארבע , והיא בשלה- רק שלוש הבאת, שעה ארוכה רבו וצעקו, שלוש- ארבע, שלוש -ארבע, עד שאמר הבעלאמר, אני יודע שאני הבאתי ארבע, אני אמות אם את לא אומרת לי את האמת, מה קרה לרגל הרביעית? אך היא בשלה, והוא נופל ועושה עצמו מת. מתאספים כל השכנים ואומרים : ירחם עליו השם,,רק היום קניתי ממנו בחנות..וכן הלאה, כל אחד אומר משהו..... מרימים אותו ומתחילים במסע הההלויה, והנה התהלוכה עוברת ליד החנות של הקצב, וזה, הקצב שואל מי הנפטר? עונים לו : זה יצחק הסוחר, מה? לא יכול להיות, רק היום הוא קנה ממני ארבע רגלים של עגל,,,עוד הוא מדבר, ו"המת" קופץ מהאלונקה וצועק: את רואה, את שומעת, אני הבאתי ארבע, אמרתי לך, מה עשית עם הרגל הרביעית, את האמת- ורק אז התודתה האישה ואמרה שהיא אכלה אותה, ומפחדה מזעמו של בעלה אמרה שלוש..

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבת שלום וחג שמח ! יום טוב לכולנו .

NUNA10

New member
../images/Emo202.gif קליפ היום ../images/Emo202.gif

לכבוד הערב ה מ י מ ו נ ה תרבחו ותסעדו .

NUNA10

New member
../images/Emo71.gif פינת השף ../images/Emo71.gif

מ ו פ ל ט ה . החומרים הדרושים : 1 ק"ג קמח 3 כוסות מים כף וחצי מלח אופן ההכנה : מערבבים את כל החומרים יחד ויוצרים בצק רך מאוד. מהבצק יוצרים עיגולים בעזרת ידיים משומנות בשמן. מניחים את העיגולים על השיש, כ- 3/4 שעה. לאחר מכן, משמנים את מקום העבודה ו"פותחים" את הבצק בעזרת שמן לעיגול גדול ודק. מחממים מחבת או מולטי שף, לחום בינוני גבוה ומניחים את המופלטה הראשונה. הופכים אותה ומניחים עליה את המופלטה הבאה, שוב הופכים אותה על פניה ומוסיפים אחת נוספת- יש ליצור כ-15 מופלטות ואז ניתן להוציא את כולן ולהתחיל שוב לערום מופלטות זו על זו. את המופלטות המוכנות ,יש לכסות במפית, שלא תתיבשנה. על המופלטה מורחים, בדרך כלל, חמאה ודבש, אך ניתן למרוח כל מה שטעים. ב ת א ב ו ן - תרבחו ותסעדו .

NUNA10

New member
../images/Emo210.gif תרבחו ותסעדו ../images/Emo210.gif

ערב המימונה כולם חוגגים עם מופלטות והרבה דבש מתוקים וממתקים רק להיום - אין דיאטה ! ! ! תרבחו ותסעדו .

למעלה