רק להיום
תמשיכו לבוא

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifתמשיכו לבוא../images/Emo140.gif

תמשיכו לבוא!
"הפגישות מזכירות לנו איפה היינו, ובמיוחד, לאן נוכל להגיע, אם נמשיך בהחלמה."
מכורים שונים מאנשים אחרים, בהרבה מובנים. כשאנו באנו ל'מכורים אנונימיים' מצאנו עוד אנשים כמונו, אנשים שהבינו אותנו, ואנו יכולנו להבין אותם. כבר לא הרגשנו זרים, בלתי מובנים בכל מקום שאליו הגענו. בפגישות אנ-איי היינו בבית, בין חברים.
אנו לא מפסיקים להיות מכורים אחרי תקופה מסוימת של ניקיון. אנו עדיין זקוקים להזדהות עם מכורים אחרים. אנו ממשיכים לבוא לפגישות אנ-איי, על-מנת לשמור על קשר עם מי שאנו עכשיו, לזכור איפה היינו ולאן אנו הולכים. כל פגישה מזכירה לנו שלעולם לא נוכל להשתמש בסמים בצורה מבוקרת. כל פגישה מזכירה לנו שלעולם לא נתרפא, אבל אם נעבוד את כל הצעדים של התכנית נוכל להחלים. וכל פגישה מציעה לנו את הניסיון ואת הדוגמה של מכורים אחרים, הנמצאים בהחלמה מתמדת.
בפגישות אנו רואים איך אנשים שונים עובדים את התכנית, והתוצאות ניכרים בחיים שלהם. אם אנו רוצים חיים כאלה כמו שיש לחברים האחרים, אנו יכולים לברר מה הם עשו על-מנת להגיע לזה. הפגישות של 'מכורים אנונימיים' מאפשרות לנו לראות איפה היינו ולאן אנו יכולים ללכת - באמצעות הזדהות עם אחרים כמונו. אנו לא יכולים להגיע להזדהות כזו בשום מקום אחר. בגלל זה אנו חוזרים.
רק להיום:
אשתתף בפגישת אנ-איי להזכיר לעצמי מי אני, מאיפה אני בא ולאן אני יכול ללכת בהחלמה שלי. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

הזיקנה תפסה אותך חזק אם מדי פעם אין לך החשק להשליך כדור שלג.
- דאג לארסון אוהבים

../images/Emo23.gifיומטוב לכולנו../images/Emo23.gif

אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על יום מסודר ומנוהל ללא שימוש בסמים. על החלמה ועבודה, ניצחון של צורך מול רצון. על חברותא ודרך נפלאה. על משפחה חמה ואוהבת. על החיים עצמם. על עוד יום נקי. רק להיום - שישה חודשים וחמישה ימי ניקיון
בבוקר שוב היתה תקלה שלא איפשרה לכתוב או להיכנס לפורומים. הבעתי את אסירות התודה שלי במחברת והמשכתי כרגיל. יצאתי לעבודה למרות הבאסה, כאילו שוב הראש מזכיר לי שרק אני ועוד שני חברי קבוצה עובדים בזמן שהשאר בחופש,, הים שקורץ לי לאורך כל הדרך, החום המתיש. למרות כל אלה, ממשיכה כרגיל - עושה את מה שצריך ולא את מה שרוצה. לא מזמן יצאתי מהעבודה והולכת לנוח לקראת פגישת אן איי בערב, ולאחריה
מסיבת יומולדת
של חבר יקר. בהזדמנות זו רוצה לאחל לחבר הזה ימבה מזלטובים ליום הולדתו, מי יתן ונמשיך לחגוג כך את המתנות שבדרך. אוהבים

שטול1

New member
אחר צהריים טובים לכולם ../images/Emo24.gif

קצת מבלבל הקטע הזה של שעון הקייץ ואני עוד לא סגור עד הסוף בעניין כלומר האם עכשיו עדיין אחר צהריים או שחמש וחצי זה כבר ערב אבל מסתמא כמו בנושאים אחרים בסוף תהיה החלטה לכאן או לכאן לא שזה כל כך חשוב רק מטריד את מנוחתי. (תראו על מה אני מבזבז את הזמן) מסתבר שעוד לא תמה העבודה על עצמי תודה שהקשבתם ונתראה שוב בערב אוהבים שטול

שטול1

New member
ערב טוב שוב ../images/Emo24.gif

הנה חזרתי מלא אסירות תודה שהתברכתי בעוד יום מנוהל קצת עייף אבל מבסוט עוד מעט טיול ערב להתענג על הבריזה ונפלאות הנגן וכבר רואים באופק את החופש הגדול אוהבים שטול

למעלה