רק להיום
הרצון של הכוח העליון שלנו

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo20.gifהרצון של הכוח העליון שלנו../images/Emo140.gif

הרצון של הכוח העליון שלנו
"רצון האלוהים בשבילנו הופך לרצון האמיתי שלנו."
שנים-עשר הצעדים הם דרך להתעוררות רוחנית. התעוררות זו לובשת צורה של פיתוח יחסים עם כוח עליון אוהב. כל צעד מוצלח מחזק את היחסים האלה. ככל שאנו ממשיכים לעבוד את הצעדים, היחסים גדלים ונעשים חשובים יותר ויותר בחיינו. תוך כדי עבודת הצעדים, אנו מגיעים להחלטה אישית, לאפשר לכוח העליון לכוון אותנו. הכוונה זו היא אפשרית תמיד; אנו זקוקים רק לסבלנות הדרושה כדי לחפש אותה. לעתים קרובות, הכוונה זו באה לידי ביטוי בחכמה הפנימית שאנו קוראים לה מצפון.
כשלבנו פתוח די הצורך לחוש בהכוונה של הכוח העליון שלנו, אנו חשים שלווה. שלווה זו היא הלפיד שמאיר לנו את הדרך בין הרגשות שלנו הסוערים, ומכוונת אותנו בצורה ברורה כאשר המוח שלנו מוטרד ומבולבל. כשאנו מחפשים את רצון האלוהים בחיינו ועושים אותו, אנו מגלים שמחה ושביעות-רצון שאיננו מגיעים אליהם, כשאנו פועלים רק על-פי כוחנו. פחד או ספק עלולים לאיים עלינו כשאנו מנסים לבצע את רצונו של הכוח העליון, אבל למדנו לסמוך על אותו רגע של בהירות. האושר הגדול ביותר שלנו טמון בכך שאנו עושים את רצונו של האלוהים האוהב שלנו.
רק להיום:
אשתדל לחזק את היחסים שלי עם הכוח העליון. אני יודע מנסיון כי ידיעת הכוח העליון שלי תעניק לי בהירות, הכוונה ושלווה.
אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

התרועע עם אנשי איכות אם אתה מכבד את המוניטין שלך; משום שמוטב להיות לבד מאשר בחברה רעה.
- ג'ורג' וושינגטון אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של סופשבוע מבורך ונקי../images/Emo42.gif

אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על שקט ושלווה שבלב ומסביב, על חברותא ודרך נפלאה אל עצמי. על בריאות פיזית ונפשית, על האומץ לגלות את עצמי והיכולת להתמודד. על יום מנוהל ואיכותי ללא שימוש בסמים. על משפחה בריאה ואוהבת. על עוד יום נקי. על החיים עצמם. רק להיום - תודה על שישה חודשי ניקיון
לא מזמן התעוררתי ואני יושבת מול המחשב, שותה קפה ומנוהלת על השיחה שאמורה להתקיים בשמונה וחצי במרכז יום. לא השיחה מנהלת אותי, אלא העובדה שזה יום שישי ויכולתי להמשיך לישון עוד קצת, ביום שאפשר לישון בלי שעון מעורר.. בהתחלה קצת התבאסתי כשתפסתי את עצמי על חם מסכימה לזה בזמן שיכולתי לסרב בכיף. בסך הכל, יום שישי הוא יום חופש מהמרכז... עד כאן היה "הראש של פעם", הראש החולה שמנהל אותי כבר יומיים. כך או כך אני קמה מוקדם אז מה איכפת לי גם לצאת מהבית? למה לא בעצם? זהו, עוד מעט אצא לשיחה, אח"כ לים בע"ה, ונראה מה הלאה. אני מרגישה טוב ומחכה לערב, מתגעגעת לחדר ועוד יותר נרגשת על חצי שנה של ניקיון שאני חוגגת היום. אמנם כבר היו לי תקופות ארוכות הרבה יותר שלא נגעתי בסמים, אלא שהפעם זה מתוך החלטה, מתוך מודעות, וזה מצטייר ונחווה אחרת. התרגשות, הערכה חדשה לעצמי ולו רק על זה שאני עומדת בהחלטה שהצבתי לעצמי. מאחלת לכולנו סופשבוע איכותי, מבורך ונקי. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

האישה הנאמנה‎ . ‏היה היה איש שעבד כל חייו וחסך כל כספו. הוא היה ממש קמצן בנושא כסף. ‏הוא אמר לאשתו: כשאמות, אני מבקש שתקחי את כל כספי ותשימי אותו יחד עימי בארון ‏הקבורה. אני רוצה לקחת את הכסף איתי לחיים שאחרי החיים. אשתו הבטיחה לו מכל הלב שאחרי שהוא ימות היא תשים את הכסף בארון. ‏ובכן יום אחד הוא מת ואשתו ישבה בלוויה לבושה שחורים כשחברתה לידה. ‏כשהטקס עמד להסתיים ועמדו לסגור את הארון ‏היא ניגשה עם קופסה שהייתה בידה והניחה אותה בארון. הקברן סגר את הארון ‏במנעול והוריד אותו לבור. חברתה אמרה לה: "אני בטוחה שלא היית מספיק טיפשה כדי לקבור את הכסף יחד עם ‏בעלך." ‏אמרה האישה : "אני נוצרייה מאמינה ולא יכולה לחזור מהבטחה שנתתי לבעלי." "‏"את רוצה לומר ששמת את כל הכסף בארון יחד איתו? "בוודאי", אמרה האישה, "הכנסתי את כל הכסף לחשבוני בבנק ורשמתי לו צ'ק. אם הוא יוכל לפדות אותו אז הוא יוכל להשתמש בכסף."

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר על הבוקר ../images/Emo202.gif

הרבה פנים . רמי קלינשטיין מילים: רמי קלינשטיין לחן: רמי קלינשטיין לפעמים הרוח טובה ושמש חמה נוגעת בפני לפעמים העולם יפה ואין אחד כזה בעולם שיכול עלי ברגע אחד אני משתנה צפים הפחדים, אני שוב שונא ימים חשוכים, שדות חרוכים והסוף לא נראה הרבה פנים לי יש לפעמים אני חושש כמו כל אחד אני יכול להיפגע וליפול הרבה פנים גלים גלים בים גועש אני חוזר אל קו החוף הטוב יותר בתוך ליבי לא מוותר יש מקום בתוכי שרק תני את קולך כולו סובב סחרחר יש חלום ימים רבים אחרייך הולך שבי במדבר פתאום בלי סיבה אני מתנפץ ואז כל הרוע מתפרץ עולים הפחדים, ימים אבודים עוברים כאב .

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! שיהייה לכולנו סוף שבוע מהנה מנוחה - שלווה - אהבה - ושמחה .

NUNA10

New member
../images/Emo71.gif פינת השף ../images/Emo71.gif

כדורי שוקולד חלבה . שוקולד וחלבה הם פשוט שידוך משמיים. אחרי שתטעמו את כדורי השוקולד האלה, לא תרצו להכין יותר כדורי שוקולד “רגילים" מרכיבים: ל-40-35 כדורים 200 גרם שוקולד מריר קצוץ 100 גרם שוקולד לבן קצוץ 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות 200 גרם (26 יחידות) ביסקוויטים פתיבר 300 גרם שערות חלבה מפוררות 120 מ"ל (1/2 כוס) חלב לציפוי: 100 גרם שערות חלבה מפוררות אופן ההכנה: ממיסים את שני סוגי השוקולד עם חמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים למשחה חלקה. טוחנים ביסקוויטים במעבד מזון לפירורים ומעבירים לקערה. מוסיפים חלבה, חלב ואת תערובת השוקולד ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים למקרר לשעתיים להתייצבות התערובת. יוצרים כדורים בקוטר 3 ס”מ ומגלגלים בחלבה. שומרים במקרר. משהו מתוק לשבת שבת שלום ומבורך .

NUNA10

New member
../images/Emo213.gif שבת שלום ../images/Emo213.gif

זמני שבת - פרשת בהר . אזור כניסת שבת יציאת שבת ירושלים 18:54 20:11 תל - אביב 19:10 20:14 חיפה 19:02 20:15 באר - שבע 19:11 20:12 שבת שלום ומבורך .

שטול1

New member
../images/Emo24.gifבוחרת בחיים ../images/Emo65.gif

מזל טוב אחות יקרה. יום נקי אצלנו זה לא מובן מאליו לא כל שכן חצי שנה תמימה. אז תתענגי על היום הזה הרווחת אותו ביושר ועבודה קשה בכל מקרה צריך לקום מחר ולעבוד על הנקיון של מחר. שיהיה לך יום לבן ונקי לכל החיים שתגדלי רוחנית עם התכנית ושאלוהים בזמן שלו יגשים לך את כל משאלותייך אוהבים שטול

סוף שבוע טוב ../images/Emo140.gif

בשעה טובה בוחרת-בחיים על שישה חודשי ניקיון,יום אחד זה לא מובן מאליו,אני מאחל לך גדילה ברוח התוכנית,צעדים,וחונכת,וכמובן תמשיכי לבוא,יישר כוח,גם אני סוף שבוע לא עובד,יום שישי כהרגלי יוצא בבוקר לאחר המיקלחת,והתפילות לישתות אספרסו עם חברים,לאחר מיכן קניות לשבת,וחזרה הבייתה,יותר מאוחר אני הולך לחבר לשיר קצת קריוקי,בקיצור החיים הטובים,וכול זה מיתוך אסירות תודה לדרך,לחונך,וכמובן לאלוהים,אז שיהייה לכם אחלה שבת. שלכם באהבה. אסיר תודה.

עליזה 63

New member
מתוך "שפת השחרור")

מתוך "שפת השחרור") קח סיכון. קח צ'אנס. אנו לא צריכים לקחת סיכונים הרפתקניים מדי או הרסניים, אבל אנו כן יכולים להרשות לעצמנו לקחת סיכונים חיוביים בהחלמה. אנו לא יכולים להרשות לעצמנו להישאר משותקים. אנו לא צריכים להישאר חסומים ולכודים מתוך פחד שנעשה טעות או ניכשל. באופן טבעי, אנו נעשה טעויות וניכשל מפעם לפעם. זה חלק מלחיות חיים מלאים. אין ביטחונות או ערבויות. אם נחכה למסלול פעולה עם ביטחונות, אנו עלולים לבלות חלק גדול מהחיים בלחכות. אנו לא צריכים לבייש את עצמנו או להרשות לאחרים שיגרמו לנו בושה, אפילו לא לאלה שבהחלמה, על זה שאנו עושים טעויות. המטרה של ההחלמה איננה לחיות את החיים בצורה מושלמת. המטרה של ההחלמה היא לחיות, ללמוד את השיעורים שלנו, ובאופן כללי להתקדם. קח סיכון. אל תחכה תמיד לערבויות. אנו לא חייבים להקשיב כשאומרים לנו "אמרנו לך...". תתנער מהאבק אחרי שתעית, ותמשיך אחר כך ללכת לכיוון ההצלחה. אלי, עזור לי להתחיל לקחת סיכונים בריאים. עזור לי לוותר על הפחד מכישלון, ועזור לי לוותר על הפחד מהצלחה. עזור לי לוותר על הפחד מלחיות את חיי במלואם, ועזור לי להתחיל לחוות את כל החלקים של המסע הזה.

בשעה טובה בוחרת בחיים ../images/Emo65.gif

מברוק על המחזיק הכחול תשמחי המון, עבדת עבורו בכנות פתיחות ונכונות. אוהבים אותך ושבת שלום לכולנו קבלי שי ממצפון הקבוצה

../images/Emo213.gifשבת מבורכת ואיכותית לכולנו../images/Emo213.gif

קודם כל תודה לכל המברכים... לו יכולתם, הייתם רואים שאני מסמיקה מגאווה, ואפילו מוחה דמעה. כל כך מתרגשת... כאילו, טופחת לעצמי על השכם ב.. "עשית את זה"... מלאת הערכה לעצמי. אז תודה לכולכם, כי רק בזכותכם מתאפשרת לי ההרגשה הזו, אוהבת וזקוקה לכם - זה עובד רק ביחד! מעבר לזה, הגעתי הביתה בסביבות שלוש, ואחרי ארוחת צהריים (ארוחת שחיתות יש לומר...שששש
) קראתי קצת ונרדמתי. התעוררתי לצלצול טלפון בשבע וחצי. לרגע לא הבנתי איזה שבע וחצי זה.. נבהלתי
... עד שהסתדר לי הראש בחזרה. אחלה יום בים... שמש ורוח ככה שאפשר היה לשבת עוד ועוד בלי להרגיש מועקה, מים קרים לאללה, דגים צבעוניים ומרהיבים מסביב וברקע ההרים הסגולים... מדהים כל פעם מחדש. מישהו במרחק מטר וחצי ממני הדליק ג'וינט.. לרגע בא לי למות. התפתלתי בין המראה לזכרונות שעלו בי. סטלות וים, צחוקים, סרטים בראש.. עוד שניה הייתי מבקשת רק שאכטה.. רק לטעום, עוד רגע מצטרפת למעגל וממתינה שהג'וינט יגיע אלי.. אבל לא.. ושוב תודה על שלא הייתי לבד, "זה עובד רק ביחד - קיבל משמעות ומימד נוסף
המשכתי להסתכל עד שנגמר המחזה הזה ופשוט הלכתי למים.. להתקרר, לקפוא על מקומי, לזכור שהיום.. ממש היום אני אמורה לחגוג חצי שנה של ניקיון איכותי מהדברים האלה בעיקר ולא לזרוק את הטיפול ואת הכל... למרות וחרף הקשיים... אני אסירת תודה על כך. על שיכולתי לעמוד בזה. זו הפעם הראשונה שאני נתקלת בזה מולי, ליידי, כמעט ואפשר היה להריח (תודה לרוח) מאז הניקיון... אלוהים אוהב אותי, כבר אמרתי? שתהיה לכולנו שבת מבורכת ואיכותית, שבת נקייה עם הרבה חופש בנשמה. אוהבים

בנועם

New member
בשעה טובה וברוכה בוחרת בחיים ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

קראתי את השיתופים שלך מהיום. ועוררת בי המון הזדהות *חיבוק ענק* גם היום נתת משמעות לכינוי שבחרת, אני חושבת. לא סתם היה לך ג'ויינט שם, בים, "דווקא" היום, כוח אליון שם אותו שם היום כמבחן עבורך. ועברת אותו בציון 100 !!!! בחרת בחיים נקיים, שפויים וצלולים כמו הים והשמיים :) בחירה מצויינת לטעמי! שישה חודשים של כל יום ביומו, יום נקי!! וואו!!!!!!!!!!!! כמה שזה לא מובן מאיליו. שיהיה לך יום נקי כל החיים אמן אוהבים אותך
למה עוררת בי הזדהות? תקראי בשיתוף שלי.. העירו לי על לא לערבב "שימחה בשימחה", אז לא מערבבת...

שטול1

New member
בוחרת יקרה ../images/Emo24.gif

אחותי רפיאלי אחי היקר כתב פעם בעקבות מחקר שעשה. שמדי יממה מתקימות בעולם 45000 פגישות של מכורים אנונימיים. נכון, זה לא מספיק אבל זה לא מעט. לי אישית זה נותן משמעות הרבה יותר מוצקה למושג "זה עובד רק ביחד". הרבה יותר מהרגשה שאני לא לבד במאמצים לשמור על יום נקי ואיכותי. למרות המאמצים אני מאמין שכל אחד מאיתנו אחרי שעלה על דרך המלך פגש בדרך בצורה מוחשית מאוד את המחלה שלו. גם אני נתקלתי לא פעם בעבר בסיטואציות דומות לזו שתארת. וזה עדיין קורה בגלל האופי של העיסוק שבחרתי. ואז אני נזכר בשכל האנשים הטובים שממלאים כל יממה 45000 פגישות. ועם צבא כזה גדול ואיכותי לצידי אין לי ממה לפחד. אני יודע שהם צודקים וגם אני בדרך שבחרתי. ומסתמא גם את. אז בכל פעם שאת פוגשת את המחלה זכרי שהצבא שלי ושל רפיאלי ושל כל החברים שכותבים כאן ובאתרים אחרים. הוא גם הצבא שלך והנה המושג כוח גדול מקבל משמעות חדשה לגמרי. את בדרך הנכונה אחותי תמשיכי ככה ויקרו לך דברים טובים. אוהבים שטול

../images/Emo51.gifות לאחים לדרך../images/Emo24.gif

לכם האחים הוירטואלים, וגם לחברים בחדר שזיכו אותי היום בחיבוקים ושירה מהולה בדמעות של שמחה.. הגאווה שמילאה אותי היום - אין שניה לה, כי הצלחתי רק להיום לעמוד בהחלטה שלקחתי על עצמי ואולי זו הפעם הראשונה בחיים שאני מחליטה ועושה ואפילו מצליחה להרגיש שלמה עם עצמי, כי הפעם זה בשבילי, רק בשבילי... והתחושה הזו חדשה, ומזכירה, לפחות לי זה הזכיר הרגשה כמו על אקסטה.. הלב מתרחב, כמו חסר מקום להכיל את האוויר, רטט שעובר בכל הגוף, פיק ברכיים כשקמתי לקבל את המחזיק והגלויה.. ויותר מהכל אהבה, אהבת חינם שאני זוכה לה רק בגלל שאני קיימת ורוצה.. רוצה להשתייך ולהיות נקייה. אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על היום הזה, על החברים שבדרך, על תחושת הביחד. על החיים עצמם. תודה. אוהבת

למעלה