רק להיום
לא להסתכל אחורה

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo20.gifלא להסתכל אחורה../images/Emo140.gif

לא להסתכל אחורה
הצעדים מציעים "שינוי גדול מהחיים שנשלטו על-ידי אשמה וחרטה. עתידנו משתנה כי אנו לא צריכים להימנע מלפגוש את אלה בהם פגענו. כתוצאה ... אנו זוכים בחירות חדשה העשויה לשים קץ להתבודדותנו."
רבים מאתנו באים ל'מכורים אנונימיים' מלאי צער על עברנו. הצעדים שלנו עוזרים לנו להתגבר על הצער הזה. אנו בוחנים את חיינו, מודים בטעויות שלנו, מכפרים עליהן ומנסים בכנות לשנות את ההתנהגות שלנו. כשאנו עושים כך, אנו חשים את שמחת החופש.
אנו כבר לא צריכים להתכחש לעברנו או להצטער עליו. אחרי שכיפרנו על מעשינו, מה שהיה באמת היה ואיננו עוד. מאותה נקודה והלאה, המקום שממנו אנו באים מפסיק להיות הדבר החשוב ביותר בחיינו. מה שחשוב, זה המקום שאליו אנו הולכים.
באנ-איי, אנו מתחילים להסתכל קדימה. נכון, אנו חיים ונשארים נקיים רק להיום. אבל אנו יודעים שאנו יכולים לקבוע לעצמנו מטרות, לחלום חלומות ולצפות קדימה לקראת השמחה בחיים של החלמה. אם נסתכל קדימה, נתרכז במקום שאליו אנו הולכים, וכך לא נשקע בצער או חרטה על העבר. אחרי הכל, קשה לנוע קדימה אם אנו מסתכלים אחורה.
רק להיום:
הצעדים שיחררו אותי מהצער על עברי. היום אני מסתכל לעבר חיי החדשים בהחלמה. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

אם אין אתה מצפה ואינך רוצה לקבל טובה מאיש, אינך צריך לחשוש מאנשים אחרים, כשם שאין דבורה מפחדת מדבורה וסוס מסוס.
- אפיקטטוס אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומוצלח../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על ים של מקום להכיל גם את הטוב, על יכולת ליהנות בפאזה אחרת, ללא שימוש בסמים ולהרגיש לא פחות טוב. על בריאות פיזית ונפשית. על בן זוג אוהב, מחבק, מפתיע בכל פעם מחדש. על משפחה תומכת ומפרגנת. על לילה רגוע ובוקר שלוו. על חופש מהתמכרות פעילה. על עוד יום נקי. רק להיום - תשעה חודשים ושלושה עשר ימי ניקיון
בוקר רגוע לי.. התעוררתי בלי שעון אחרי שבוע עמוס, ואני מרגישה מצויין. אוטוטו תגיעה הבת שלי לסופשבוע ארוך של ביחד ואני מה זה מתגעגעת. מצד אחד אני שמחה ומאושרת שהיא פה ומאידך.. ותוך כדי כתיבה... הקופים מתעוררים ומזכירים שהמצב הכלכלי על הפרצוף ומלבד עצמי אין לי יותר מדי לתת. יחד עם זה, אני זוכרת שאני בתקופה של שינוי טוטלי ואין לי יותר מדי ברירות כרגע. זה מה יש ועם זה אני אמורה להתמודד. ברור לי שלא יהיו קשיים שלא אוכל להתמודד איתם, וזו רק הרגשה שמעיקה, ותעבור עוד רגע נוסף. מאחלת לכולנו סופשבוע רגוע ושלוו, עם ים של שמחת חיים ואיכות בהחלמה. אוהבים

למעלה