0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo20.gifמתי סוד הוא לא סוד?../images/Emo140.gif
מתי סוד הוא לא סוד?
"מכורים נוטים לחיות חיי סתר... זו הקלה גדולה להיפטר מכל סודותינו ולשתף אדם אחד בעול המכביד של עברנו." שמענו כבר ש"אנו חולים כמו הסודות שלנו". מה אנו שומרים בסוד, ולמה? אנו שומרים בסוד את הדברים שמביישים אותנו. אנו מסתירים אותם משום שאנו לא רוצים להודות בהם, ובכך להיפטר מהם. אבל הם גורמים לנו בושה, האם החיים שלנו עם עצמנו לא יהיו קלים יותר, אם ניפטר מדברים אלה? יש בינינו כאלה הנצמדים אל הדברים שגורמים לנו בושה מסיבה אחרת. זה לא שאנו לא רוצים להיפטר מהם; אנו פשוט לא מאמינים שאנו יכולים להיפטר מהם. הם עינו אותנו זמן רב מאוד, ופעמים כה רבות ניסינו להיפטר מהם ללא הצלחה. כבר חדלנו לקוות שנוכל למצוא הקלה. הם מביישים אותנו, ואנו שומרים אותם בסוד.
עלינו לזכור מי אנו: מכורים מחלימים. במשך זמן רב ניסינו לשמור את השימוש שלנו בסוד. עתה מצאנו חופש מהאובססיה של עצמנו והכפייתיות להשתמש. למרות שרבים מאתנו נהנו מהשימוש עד הסוף, בכל זאת חיפשנו החלמה. כאשר הודינו בחוסר-אונים שלנו וביקשנו עזרה מאחרים, נפטרנו מהנטל של הסוד שלנו. עקרון זה נכון גם לגבי כל הסודות האחרים שחבויים בתוכנו. כן, אנו חולים כמו הסודות שלנו. רק כאשר הסודות שלנו חדלים להיות סודות, אנו מתחילים למצוא הקלה מאותם הדברים שגורמים לנו בושה.
רק להיום:
הסודות שלי יכולים לגרום לי להיות חולה, רק כל עוד הם נשארים סודות. היום אני אדבר עם החונך שלי על סודותי. אוהבים