0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo20.gifשימוש ב"חלומות השימוש"../images/Emo140.gif
שימוש ב"חלומות השימוש" שלנו
"האם אנו מקבלים לחלוטין את העובדה שכל ניסיון שלנו להפסיק להשתמש, או לשלוט בשימוש שלנו, נכשל?" החדר חשוך. המצח שלך שטוף זיעה. לבך פועם בחוזקה. אתה פותח את עיניך, בטוח שנפלת מהניקיון. היה לך חלום שימוש, וזה היה בדיוק כמו במציאות - האנשים, המקומות, השגרה, ההרגשה הנוראה בבטן, הכל. רק אחרי כמה רגעים אתה קולט שזה היה סיוט, שזה לא ממש קרה. לאט-לאט אתה נרגע וחוזר לישון.
למחרת בבוקר עליך לברר עם עצמך מה בדיוק קרה בלילה. לא השתמשת בלילה - אבל עד כמה אתה קרוב היום לשימוש? האם היו לך אשליות בקשר ליכולת שלך לשלוט בשימוש? האם אתה יודע, בלי שום ספק, מה יקרה לך אם תיקח את הסם הראשון? מה עומד בינך ובין נפילה אמיתית, בפועל? עד כמה התוכנית שלך חזקה? ומה בקשר ליחסים שלך עם החונך, עם קבוצת הבית שלך, עם הכוח העליון?
חלומות שימוש אינם מעידים בהכרח על חור בתוכנית; לגבי מכור לסמים, אין דבר טבעי יותר מאשר לחלום על שימוש בסמים. רבים מאתנו חושבים שחלומות השימוש הם מתנה מהכוח העליון שלנו, דבר שמזכיר לעצמנו את הטירוף של ההתמכרות הפעילה, ומעודד אותנו להמשיך בהחלמה. אם נראה את זה כך, אנו יכולים להיות אסירי-תודה על החלומות האלה. הם מפחידים, אבל הם יכולים להיות לעזר רב - אם נשתמש בהם כדי לחזק את ההחלמה שלנו.
רק להיום:
אני אבחן את התוכנית האישית שלי. אני אדבר עם החונך שלי על מה שאני אמצא, ואחפש דרכים לחזק את ההחלמה שלי. אוהבים