רק להיום
שימוש ב"חלומות השימוש"

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo20.gifשימוש ב"חלומות השימוש"../images/Emo140.gif

שימוש ב"חלומות השימוש" שלנו
"האם אנו מקבלים לחלוטין את העובדה שכל ניסיון שלנו להפסיק להשתמש, או לשלוט בשימוש שלנו, נכשל?"
החדר חשוך. המצח שלך שטוף זיעה. לבך פועם בחוזקה. אתה פותח את עיניך, בטוח שנפלת מהניקיון. היה לך חלום שימוש, וזה היה בדיוק כמו במציאות - האנשים, המקומות, השגרה, ההרגשה הנוראה בבטן, הכל. רק אחרי כמה רגעים אתה קולט שזה היה סיוט, שזה לא ממש קרה. לאט-לאט אתה נרגע וחוזר לישון.
למחרת בבוקר עליך לברר עם עצמך מה בדיוק קרה בלילה. לא השתמשת בלילה - אבל עד כמה אתה קרוב היום לשימוש? האם היו לך אשליות בקשר ליכולת שלך לשלוט בשימוש? האם אתה יודע, בלי שום ספק, מה יקרה לך אם תיקח את הסם הראשון? מה עומד בינך ובין נפילה אמיתית, בפועל? עד כמה התוכנית שלך חזקה? ומה בקשר ליחסים שלך עם החונך, עם קבוצת הבית שלך, עם הכוח העליון?
חלומות שימוש אינם מעידים בהכרח על חור בתוכנית; לגבי מכור לסמים, אין דבר טבעי יותר מאשר לחלום על שימוש בסמים. רבים מאתנו חושבים שחלומות השימוש הם מתנה מהכוח העליון שלנו, דבר שמזכיר לעצמנו את הטירוף של ההתמכרות הפעילה, ומעודד אותנו להמשיך בהחלמה. אם נראה את זה כך, אנו יכולים להיות אסירי-תודה על החלומות האלה. הם מפחידים, אבל הם יכולים להיות לעזר רב - אם נשתמש בהם כדי לחזק את ההחלמה שלנו.
רק להיום:
אני אבחן את התוכנית האישית שלי. אני אדבר עם החונך שלי על מה שאני אמצא, ואחפש דרכים לחזק את ההחלמה שלי. אוהבים

נעממי5

New member
בוקר טוב ויום נעים../images/Emo24.gif

וככה הוא אמר: (בעלי אחרי מעידה, אחרי חמש וחצי שנות ניקיון....) חוסר ההתייחסות של בעלי לחלומות האלו, שלא בדק את את התוכנית האישית שלו, לא דיבר עם שום חונך,ולא חיפש דרכים להחלמה, הם אלו שהביאו אותו לשימוש! הנה כרגע הקראתי לו את הפרק וזה מה שהוא אמר, ועוד הוסיף ואמר..... שאננות, בטחון עמצי מופרז, חוסר כנות, יוקרה וממון הם אלו שהביאו אותו לשימוש. אז עשינו קבוצה על הבוקר, והכנות והפתיחות שלו שלו לא דומים לשלשום. הבטיח שיפסיק לחלום על שימוש
לפחות חוש ההומור שלו חזר.....!!! תודה לחברים שהיו איתי בכל שעה
ולאלו שלא היו אתי גם, אבל היו מאחוריי
אוהבת אותכם וצריכה אותכם בחיים שלי,(מסתבר שגם בחיים האישיים...)

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

הבית אינו המקום בו אתה חי, אלא המקום בו מבינים אותך.
- קריסטיאן מורגנסטרן אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יום טוב עולם../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על היכולת ליהנות מהחיים ללא שימוש בסמים, על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה. על בריאות פיזית ונפשית. על בן זוג מחבק ואוהב. על חברותא ודרך אן איי, על שאני מאפשרת לעצמי פתיחות לדברים חדשים הנכנסים לחיי. על תובנות, אהבה, לילה ענוג, בוקר רגוע, נכונות להתחיל עוד יום עם חיוך. על משפחה תומכת ומפרגנת. על עוד יום נקי. רק להיום - שמונה חודשים ויום אחד של ניקיון
שיר מתנגן לי בראש על הבוקר..
תודה על כל מה שנתת....
מרגישה את אסירות התודה ממלאת כל חלקה בי, כל תא ועצב, עם כל נשימה. אוהבת את החיים, את כל מה שהם מציעים לי ומתחילה להפנים את המשפט שפעם כל כך התנגדתי לו - "הרגשה היא לא עובדה".. כל רגע ההרגשה משתנה, וזה הולך ונעשה טוב יותר מיום ליום
למרות וחרף קשיים ותסכולים. מאוהבת בחיים, מתאהבת בעצמי, האני החדש שלי... גם את הדמות ה"קטנה" שבתוכי אני לומדת לאהוב ולזהות ברגע שהיא עולה, נותנת לה מקום, מושיטה לה יד ולוקחת אותה איתי הלאה וקדימה. מעניינים החיים
מאחלת לכולנו אחלה סופשבוע, ויום של תובנות, בריאות שלווה ושמחת חיים. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! חזרתי ממשמרקת ערב לילה כמו תמיד עייפה ומותשת לכולנו יום נעים .

עליזה 63

New member
להתחיל מחדש

להתחיל מחדש להתחיל מחדש - כשנופל האדם ממדרגתו ידע שמן השמים הוא, כי ההתרחקות היא תכלית ההתקרבות, על כן נפל כדי שיתעורר יותר להתקרב להשם יתברך. ועצתו - שיתחיל מחדש להתפלל. וזה כלל גדול בעבודת ה', שצריכים ממש בכל יום להתחיל מחדש. (רבי נחמן מברסלב).

למעלה