רק להיום
אור החשיפה

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo62.gifאור החשיפה../images/Emo140.gif

אור החשיפה
"הפגמים האלה גדלים בחושך ומתים באור החשיפה."
הצעד החמישי אומר לנו לחשוף את האופי האמיתי שלנו בפני אלוהים, עצמנו ואדם נוסף. זה לא מעודד אותנו לספר לכולם את הסודות שלנו. זה לא אומר לנו לחשוף לעיני העולם כולו, כל מחשבה מבישה או מפחידה שהייתה לנו. הצעד החמישי רק מציע, שהסודות שלנו גורמים לנו נזק רב ואין בהם שום תועלת, אם אנו שומרים אותם אך-ורק לעצמנו.
אם אין אנו מצליחים להתגבר על חוסר-הרצון שלנו לחשוף את טבענו האמיתי בפני אדם נוסף, הצד הסודי של חיינו נעשה עוד יותר חזק. וכאשר הסודות שולטים, הם יוצרים חיץ בינינו, ובין הכוח העליון שלנו והדברים החשובים לנו ביותר בהחלמה שלנו.
כשאנו משתפים אדם נוסף בסודות שלנו - אולי את החונך שלנו, או חבר טוב - אדם זה, בדרך-כלל, לא ידחה אותנו. אנו חושפים את עצמנו בפני מישהו אחר, ואנו זוכים לקבלה מצדו. כשזה קורה, אנו מבינים ששיתוף בכנות אינו מאיים על חיינו; הסודות איבדו את הכוח שהיה להם על חיינו.
רק להיום:
אני יכול לפרוק את נשקם של הסודות בחיי בכך שאחשוף אותם בפני אדם נוסף. אוהבים

נעממי5

New member
בוקר של זהב../images/Emo96.gif

ה' סידר לנו את הפרק הזה במכוון, לגביי השאלה של אתמול. ובכן יקירתי,אני בדעה שלך ! אבל, התוכנית לא ממליצה, ולפיכך אני נאלצת להסכים עם חבריי, אלופיי ומיודעיי ! רק להיום ! הם מבינים טוב יותר ממני, הם עובדים את הדרך, ואני התפרפרתי לי בין מציאות לדימיון כמה שנים ! אולי בתת מודע חשבתי שיחליפו את המומלץ עד שאשוב לחדרים, ראיתי שלא החליפו והזמן פעל לרעתי, אז חזרתי לשם עם המון אהבה לחברים ולמה שמומלץ! אוהבתותך!

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

אם אתה לא יכול להיפטר מהשלד בארון שלך; כדאי שתלמד אותו לרקוד.
- ג'ורג' ברנרד שו אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של אחלה סופשבוע../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על אומץ ונכונות לבחון בכנות את החלקים שלי בכל מיני מצבים. על הפתיחות לקבל ולכבד דעות שונות משלי. על מקום רחב להכיל את עצמי ואחרים. על בן זוג אוהב, מפרגן ומחבק. על חברותא ודרך NA. על משפחה תומכת ומעודדת. על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה. על בוקר רגוע ושלוו. על עוד יום נקי. רק להיום - תשעה חודשים ושנים עשר ימי יקיון
שקט כל כך בבית, בפנים, בחוץ. הכל רגוע ושלוו ובחוץ אפילו צבעים של חורף שאני כל כל אוהבת. שיר מתנגן לי בראש, ואוטוטו יוצאת ליום מסכם שבוע במרכז יום. מאחלת לעצמי ולכולנו יום של אהבה, רוגע, שלווה כנות, ואומץ להיות אנחנו.. חופש. אוהבים

נעממי - התכנית, עד כמה שאני זוכרת../images/Emo24.gif

ממליצה לנו יהיה לי אמון במישהו באן איי שמאמין בי ורוצה לעזור לי בהחלמתי. היא לא אומרת לבחור מישהו בן המין שלי, או מבוגר/צעיר ממני.. היא רק מבקשת וממליצה ומדברת על אמון מלא שמישהו שאוכל להיות כנה איתו ולסמוך עליו. נכון שבמשך השנים, התרגלנו לחשוב שלא רצוי לאישה לקחת חונך משום שקשה לה להיות כנה איתו ועוד כל מיני כאלה, כמו למשל ה"המלצה" שלא להיכנס למעורבות רגשית בתחילת דרך. כל אלה באו מניסיון כושל של אחרים ולא מניסיון מוצלח למרות שגם כאלה יש לא מעט. מה קורה אם אני לוקחת חונכת ומסתבר שהיא לסבית? או הפוך? הלא אומרת התכנית שעקרונות קודמים לאישיות. משום מה, מין לעולם מהווה בעיה ובמיוחד אצלנו המכורים. "בגללה התחלתי להשתמש.. בגללו נפלתי"... כל מיני ככה.. כל מיני כאלה שרחוקים מכנות בעיני משום ששום דבר ואף אחד לא יכול להביא אותי לשימוש מלבד אני עצמי. טוב נו... כל אחד ומה שהוא מבין יקירתי, ובלבד שנישאר נקיים ונגיע אל החופש בנשמה. אוהבתותך עלבוקר

וזה מעורר בי שאלה יקיריי../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

מישהו מאיתנו השתמש רק עם בני מינו? כאילו גברים - השתמשתם רק עם גברים? ונשים? אז למה בהחלמה עושים הפרדה? חייבת לעוף מהבית נו................. אוהבים

שטול1

New member
יש לי תשובה ../images/Emo27.gif

בשימוש המחלה שלי עבדה שעות נוספות על כולם ועם כולם בלי הבדל דת גזע או מין היום אני בהחלמה והשיקול שלי הוא מה יעשה טוב ונכון להחלמה שלי והיה ותמצא בת חווה שעונה על הקריטוריונים שאני מחפש בחונך לא אהסס לרגע ואבקש בענווה ראויה לגזול מזמנה היקר להחלמתי עד היום זה לא קרה אבל הכנס המדובר עוד לפני ועל פי המלצה אני נותן לזמן זמן . וכל זה אינו ממעיט במאום מערכו של החונך הנוכחי אוהבים
שטול

שטול1

New member
../images/Emo77.gif

לאנשים היקרים הדברים היקרים ביותר הדברים הניתנים בחינם , הם הדברים היקרים ביותר. יד פשוטה כתף תומכת,לב משתתף, נפש סועדת הדברים היקרים ביותר אינם עולים כסף אבל הם שווים הון, אי אפשר לפרוט אותם לפרוטות, ואי אפשר לאמוד את ערכם במטבעות הם ניתנים-כאשר הם ניתנים-כפי שהם, שלמים ומלאים ולעולם אין הנותןאותם מבקש תמורתם עודף והוא אינו נותן אותם כהלוואה. הדברים האלה הם שי , הם מענק, הם ההד המקדים את הקול , ולעולם לא יהיה להם ערך נקוב, ולעולם לא יהיה אפשר למדוד את שיעורם. הם אינם כתובים על נייר מסוים ואי אפשר למדוד אותם. הדברים היקרים ביותר ניתנים חינם כסף מוריד את ערכם, הם נמצאים בהישג יד, מתחת לאף... באדיבות חברה לעבודה והמון אסירות תודה שזכיתי לחברים כאלה אוהבים שטול

למעלה