שאלה בקשר למשדר של פולאר דגם f-11

daykal

New member
../images/Emo140.gifשאלה בקשר למשדר של פולאר דגם f-11

המשדר שלי "קרא" ממני טווחי דופק מאוד נמוכים שבד"כ לא מופיעים אצלי בזמן אימון וכנראה שצריך להחליף את הבטרייה במשדר , רציתי לשאול אם אפשר להלחיף את הבטרייה של המשדר בכל חנות שעונים רגילה או שאני צריכה לשלוח את המשדר לחברה תודה כל מי שיוכל לעזור ושיהיה לכולם שבוע טוב ומקסים

משדר

תראה עקרונית אפשר לבצע את ההחלפה בכל חנות שעונים, אבל זה יכול לגרור למקרה קלאסי של "הזול יוצא יקר" משום שסוגרים את בית הסוללה צריך לוודא אטימה, ולחנות שעונים רגילה אין את המכשור לצורך כך. מה שזה יכול לגרום להריסת המשדר כתוצאה מכניסת זיעה או מים ולהוצאה של 350על משדר חדש, בקיצור ממליץ להחליף אצל היבואן.

רוןר9

New member
אפשרי אצל שען מיומן מנסיוני

היי daykal אם את מתגוררת באיזור ת"א יכול להמליץ לך על שען ברחוב מקוה ישראל לא רחוק מקפה LOVEAT שען בשם יורי , אני כבר החלפתי אצלו מספר פעמים סוללות גם בשעון וגם במשדר. הוא מנקה משמן את גומיית האטימה בחומר יעודי מחיר הוגן (15 ש"ח) והכל נעשה לפני הלקוחות . רון9

ג'ל סיליקון סטנדרטי

ניתן לקנות בכל חנות צלילה, למשל (טוב גם לגומיות של מצלמות תת מימיות )

msyan

New member
משדר

ניתן לתקן\לרכוש חדש באגנטק-קרית עתידים ת-א אני תמיד קונה\מתקנת שם

אפשר להחליף לבד,עם מטבע חצי שקל לפתוח את מכסה

סוללה להוציא את הישן ולהחליף בחדש בזהירות עם הגומיה שנמצא על מכסה לא לקרוע אותה בדרך כלל שרוכשים שעון בקופסא ישנה עוד גומיה נוספת למקרה צורך הגומיה היא לאטימום נגד נוזלים,מים,זיעה

daykal

New member
../images/Emo140.gifתודה לכל מי שעזר לי עם המשדר

שיהיה לכולם המשך שבוע מקסים ומהנה

למעלה