שאלה על הסוד

נורית112

New member
../images/Emo140.gifשאלה על הסוד

שמחה לראות כאן פורום בנושא. ראיתי את הסרט, קניתי את הספר. אני מאמינה בעיקרון הזה. אבל.... מה עושים עם הפחדים, ועם המחשבות שגורמות לעצירה וכישלון? כשאני רוצה משהו ויודעת שאני גם מאוד מפחדת והמחשבות האלה עוצרות אותי מלקבל. מה עושים???

naty3

New member
כל מחשבה שלילית ממירים מיד בחיובית

לוקח קצת זמן לתרגל-כמו כל הרגל חדש. עם הזמן מדברים רק חיובי. רוצה לשתף? נוכל לעזור לך. מאוד חשוב כאשר מבקשים משהו-לדבר בזמן הווה. להרגיש שהדבר כבר שלך. כל היופי זה להתגבר על הפחד ולהתייצב מול האתגר. הסיפוק כאשר מצליחים לעשות משהו, הוא גדול.

GMjoy

New member
אני ממליץ לך לעשות טכניקה לשיחרור מתחים.

זו טכניקה מאוד פשוטה ויעילה
קוראים לזה EFT, וזה יכול לעזור לך לרכך את הפחדים וגם להעלים אותם :) תיכנסי לקישור הזה, ותעשי את מה שהוא אומר (מקווה שאין בעיה באנגלית).

man-o-war

New member
התחלה

תתחילי בזה שתיהי מודעת למחשבות והפחדים שלך בזמן אמת. רובנו פועלים על אוטומת רוב הזמן ומחשבות שלנו נודדות לכל עבר. הצעד הראשון הוא להיות מודע למה שקורה בתוכך, בכל פעם שיש לך מחשבה שלילית או פחד כלשהו הדבר הראשון שאת צריכה לעשות הוא להיות מודעת לכך. לזהות את המחשבה השלילית שמתרוצצת במוחך, לאפיין אותה ולהיות מודעת לעובדה שהיא כרגע נמצאת אצלך. זה הצעד הראשון והוא מאוד חשוב, ברגע שאת נהיית מודעת לתמחשבות ולרגשות השליליים שלך בזמן שהם מתרחשים הם כבר מאבדים מעוצמתם. לאחר מכן, צריך להבין שהמחשבות הרעות והפחדים נמצאים שם, הם אצלך והם חלק ממך, אין טעם לנסות להחלם בהם בכח ולגרום להם להיעלם לפי דעתי. צריך להכיר בהם, לנסות להבין את השורש שלהם, מאיפה הם נובעים ולקבל אותם בהבנה. בצורה הזו לאט לאט הם יאבדו מכוחם ויטרידו אותך פחות ופחות.

ע ו פ ר ה

New member
שאלה נהדרת

סליחה שלקח לי זמן לענות. הייתי בחופשה. אני רואה שקיבלת תשובות מאוד יפות. הסוד באמת לא מדבר על כל המעצורים שמפריעים בדרך ובפורום אנחנו נוגעים ומתייחסים לדברים. אחת הדרכים לראות את הפחדים והעקבות היא לכתוב אותן. לכתוב את הרגשות של הפחד ללא צנזורה. לכתוב את התסכולים השונים. הכתיבה משחררת. אם את אוהבת לצייר גם ציור יכול לעזור. העיקרון הוא ללמוד לראות אותם ולהכיר בהם ואז הם הולכים וקטנים. באהבה עופרה

נורית112

New member
תודה עפרה ../images/Emo140.gif

אהבתי מאוד את התשובה שלך. זה נראה לי הרבה יותר נכון מאשר להתעלם או לנסות בכוח להפוך מחשבות לחיוביות. תודה.

למעלה