שאלה

matanpt

New member
../images/Emo140.gifשאלה

האם ידוע לכם על הטבות לנשות מילואימניקים, אני גם עובדת וגם סטודנטית. האם יש התארגנות של נשים בנדון, ואם כן אשמח אם תספרו לי.

nahsh

New member
שום דבר.

התארגנות כזאת תהיה ברכה, כדי שיבינו שלא רק המילואימניקים נושאים בנטל, אלא גם משפחותיהם.

ניר נגר

New member
מי שנפגע מיציאתינו למילואים אלה

המשפחות שלנו, העול נופל על כתפי האישה... למיטב ידיעתי אין התארגנות כזו בנושא..וחבל! יאללה...קחי יוזמה, תקימי משהו..כל התנועות וההתארגנויות התחילו מאמשים ששאלו שאלות רגילות :) אנחנו בתנועת בלת"מ דווקא נשמח לצרך נשות מילואימניקים למאבק שלנו..כי מדובר גם על המאבק של נשות המילואימניקים.

matanpt

New member
../images/Emo10.gifמאכזב

אם אפילו כאן אין לנושא תהודה, איזו תהודה תהיה לנושא בציבור הרחב?

nahsh

New member
טוב, תראי...

נכנסת פה בדיוק בריב על הסרבנים... אבל את בוודאי צודקת: יש מקום להתארגנות כזאת והיא רק תועיל במאבק. העיניין הוא שאף אחד לא ירים כאן את הכפפה הזאת, כי בפורום משתתפים מילואימניקים, ומעטות הן הנשים שנכנסות לכאן. נסי אולי גם בפורומים אחרים כמו "נשואים טריים" וכד'. בהצלחה!

ניר נגר

New member
בוועד בלת"מ היו שתי נשות

מילואימניקים בזמנו שעזבו בגלל סיבות כאלו ואחרות. לצערי הרבה באמת יש מקום למאבק מסוג זה... בהצלחה

TJSBZ

New member
בטח קראו להם מותק

פעם אחת יותר מדי... או שמישהו קם והטיח בהן שהן לא נושאות בעול, כי הן לא אלה שהולכות למחסומים. או שהן פשוט גילו שאתם בעצם נהנים ורואים במילואים סוג של נופש... בכל מקרה, בתור אשתו של מילואימניק (בינתיים), אני בהחלט מסכימה שאנחנו נושאות בעול.

ניר נגר

New member
נו? אז יאללה...תצטרפי לבלת"מ...

תקימי את האגף הנשי שם, נארגן לך פורום: נשות מילואימניקים, תנהלי אותו. תהפכי את האנרגיות החיוביות שלך למעשים בשטח... מבטיח לעזור, אני אביא את העזרה את את היוזמה...\ מה את אומרת??? נראה אותך בישיבה הבאה של בלת"מ?

TJSBZ

New member
קבל ממני התחייבות

ביום שאמצע עבודה מסודרת, אני מצטרפת ומרימה את הכפפה, בשמחה. וכן, יש סיכוי טוב שתראה אותי בישיבה הבאה של בלת"מ. אולי אפילו את שנינו, אם עדיין נעשה מילואים עד אז.

למעלה