שאלות של מדריכה טרייה

ללי1

New member
../images/Emo140.gif שאלות של מדריכה טרייה ../images/Emo140.gif ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif ../images/Emo140.gif

חברים יקרים, נעים להכיר (עד עכשיו הייתי מאוד שקטה, אני מבטיחה להיות יותר פעילה...תמי, סמס בדרך אליך)... אני מדריכה טריה מהמכבש!! את הספינינג למדתי בקיץ, עכשיו סיימתי מדריכת ח"כ, ואני כולי נרגשת!!! ושאלתי הראשונה. איך אני בדיוק מוצאת עבודה? אני משערת שכדאי לי ללכת (או להתקשר?? תגידו אתם) לחדרי הכושר הקרובים אלי ולהציע את עצמי להחלפות בהתחלה. נכון? הם בטח ישמחו לקורות חיים ושלי כל כך לא קשורים לספינינג שזה נראה לי קצת מגוחך.... כאילו תואר שני זה נחמד מאוד, אבל..... אז מה עושים בעניין? ונורא מלחיץ אותי שאני אלך להחליף במקום שאני לא מכירה ואשים דיסק שזה בדיוק מה שהם לא אוהבים.... (טוב, ברור שאני אתחיל ממשהו שאני ממש אוהבת ואז יהיה לי יותר קל לעניין אחרים. אבל מלחיץ. נכון?) ובכלל, טיפים יתקבלו בשמחה. ועוד בקשה לי, יותר קשה - מדריכים מהמרכז, האם אפשר לבוא לבקר אתכם בשעור וללמוד קצת מנסיונם של אחרים? תודה, שבוע מצויין לכולם!!

ליבית1

New member
ברוכה הבאה ובשעה טובה...../images/Emo140.gif

לשאלותייך... קודם כל, לגבי עבודה, באמת ללכת ולהציע את עצמך במקומות שקרובים אליך, נראה לי דרך נכונה... הקורות חיים, לדעתי פחות חשובים פה, כי כמו שאמרת הם פחות קשורים, אגב, גם אצלי זה ככה, כי הספינינג הוא עבודה שניה... לגבי המוסיקה, אם את שואלת אותי, את צריכה להכין 2-4 דיסקים, בכל מיני סגנונות, מעורבים, וככה תוכלי לתמרן ולגוון כשאת ניגשת להחליף. את אף פעם לא תוכלי לקלוע בול לטעם של כולם... אבל... לדעתי אם את מתחברת למוסיקה, יהיה לך יותר קל לחבר אחרים אלייך... מה שיוציא ממך אנרגיה, יהיה הכי טוב... ספינינג זה אחלה דבר ומדריך טוב זה אחד הדברים הכי חשובים כדי שהוא יהיה כזה... תלמדי ממדריכים רבים ותלכי להמון שיעורים של אחרים, ובתוך כל זה תמצאי את הדרך שלך... את הסגנון שלך... שיהיה בהצלחה!!!

אז ככה

ראשית, ברכות חמות וזכות גדולה להיות מדריכה/מאמנת של אנשים. הסיכוי הגדול ביותר למצוא את תחילת דרכך בעבודה (אני מדגיש: תחילת) זה באמצעות קשרים ועזרה מקולגות שזקוקים להחלפות. אחרי כמה וכמה שיעורים את תרגישי לבד אם את "בענף" או לא. אני מאמין באו שיש לך את זה או שאין. מאד קל לדקלם מנטרות ולהיות דיג'יי פצצה, אבל ליצור אמון בקרב קהל שכבר מכיר ספינינג, צריך להביא משהו אחר, ורצוי כמה שיותר קרוב לדבר האמיתי.

בהצלחה!

אני בטוחה שיש לך איזה מדריך או מדריכה שאצלו/ה עשית את רוב השיעורים שלך, תדאגי שהיא /הוא יידעו שסיימת ללמוד , ותציעי להם את הטלפון שלך להחלפות, תבקשי שיעבירו את הטלפון שלך למדריכים נוספים להחלפות, ותאמיני לי שכבר יציעו לך החלפה. קורות חיים לא ממש עוזרים לקבל החלפות, רק מדריכים שעובדים וצריכים החלפות, אחרי שתשתפשפי קצת בשיעורי ספינינג ויכירו אותך ויהיו מבסוטים ממך יפנו אליך לשיעור קבוע, זה לוקח זמן, אז הרבה סבלנות
בהצלחה!!!

ellabs

New member
בהצלחה

לא הבנתי באיזה איזור את מחפשת עבודה אולי מישהו מאיתנו יצטרך החלפה ויקרא לך

היי ללי

ברוכה הבאה לתחום הדרכת הכושר. עכשיו מתחילה העבודה מהסוג השני – הקידום האישי והמקצועי. אני מציע: 1. לעבוד בתחום הדרכת הכושר (חדר כושר) ובמקביל לנסות למצוא עבודה באותם מועדונים גם בהדרכת ספינינג. 2. להשתתף בכמה שיותר שיעורי ספינינג של מדריכים מעולים (!!!) ולקבל כלים יישומיים איך צריך להיות בנוי שיעור, מה לשים לב , המוסיקה וכדומה. 3. לקדם את עצמך ברשת האינטרנט – כרטיס אישי, אולי בניית אתר, וכדומה. יש מספר אתרים שניתן לעשות זאת ללא תשלום רב. 4. להכין כרטיסי ביקור ולחלק לכל מי שאת מכירה ובא עמך בקשר. 5. לדבר כמה שיותר עם קולגות למקצוע לגבי החלפות של שיעורי ספינינג שונים במועדוני כושר. במקרים רבים זו הדרך ל'השתחל' פנימה למועדון עם שיעור קבוע. 6. השיעור הראשון וכמובן הבאים אחריו – חייב להיות מעולה. חשוב שתזכרי אין הזדמנות שנייה לרושם ראשוני. 7. מציע לבדוק גם בחברות של אימון אישי – יש כיום שיעורי ספינינג פרטיים. כמו כן ניתן לבדוק בחברות המפעילות חדרי כושר בחברות הייטק. יש בדרך כלל גם ספינינג. בהצלחה רבה ד"ר איתי זיו

ללי1

New member
תודה לכולם - תשובה מרוכזת..

התחלתי לטייל בין המועדונים בסביבתי הקרובה, שזה תל אביב מרכז צפון והסביבה, ואכן זכיתי לשתי החלפות כשאחת מהן בנתיים מובילה לאימון קבוע (ככה זה נראה, המתאמנים הקבועים צריכים לאשר אותי...) יש לי כבר הרבה דיסקים כי התחלתי בצריבה מהמדריכה שלי בשנתיים האחרונות (אותה גם לפעמים החלפתי וככה התחיל השגעון). רכשתי כמה (מחברי פורום נכבדים) קיבלתי כמה (מהחברה הכי נכבדה פה) והכנתי לבד כבר 3 לא רעים בכלל (אבל יש מקום לשיפור). הפצתי בין כל מכרי ועמיתי את חיפוש ההחלפות והעבודה (נראה לי שהודעה תצא גם בפייסבוק למרות שאני נמנעת מהכרזות ופרסומים שם...) אלה, האתר שלך מרשים ביותר גם לפני הפרגונים בפורום.... מייקי, אני מאמינה ומקווה שיש לי את זה. אני נהנית מכל רגע והפידבקים חיוביים. להחליף תמיד קשה, במיוחד במקום שלא מכירים, כי המוכר הוא נוח וגם אני שאוהבת להתנסות ולהכיר מדריכים אחרים נהנית לשמוע בפעם המאה איזה דיסק מוצלח בספין...אבל אני אופטימית.. ד"ר זיו, לכבוד הוא לי.. הספר שלך ליווה אותי ותמך בי לאורך הלימודים. תודה על הטיפים. ואם מישהו רוצה להזמין אותי ללמוד מנסיונו.. אשמח מאוד! להתראות ותודה, ליאת

Tami661

New member
ברוך המצטרף וכבוד הוא לנו דר' איתי זיו../images/Emo140.gif

התשובה הממצה והמרוכזת תתווסף לטאגליינס למען דורות הבוגרים הבאים

למעלה