שבוע טוב לכוווווולככככככם

../images/Emo140.gifשבוע טוב לכוווווולככככככם

לאחר חופשת מחלה שהמחשב שלי החליט לקחת בלי לשאול אותי אני חוזרת אליכם השבוע שלי עבר ככה ככה הרגשתי כמו בניסיון גמילה שלא מרצון אז מה שלומכם? הבנתי שהיתה הופעה למען החתולים יופי אני כל כך שמחה בשביל החתולים הישראלים איזה סבבה להם שיודה הופיע למענם טוב נותר לי אלא לקנא ואני גם מבינה שחלק מכם יהייה לו הכבוד לכבד בנוכחותו את יודה בהופעה הקרובה אז שוב פעם נותר לי רק לקנא בכם מכאן טוב אני מקוה שקולו הערב של יודה יגיע עד לבריסבן ואנא מכם לא לשכוח למסור לו דש חמה ממעריציו האוסטרלים כמובן אני ביום שלי הולכת להופעה של ניל דיאמונד מקוה שלחלק מכם יש מושג מיהו בטוח שאני ודניאל נהנה כמובן אז שיהייה לכולכם שבוע טוב גולדי

היי גולדיייי

סופסופ חזרת! גם אנחנו היינו בגמילה שלא ברצון ממך וזה לא היה נחמד...
אני בטוחה שתהנו בהופעה של ניל דיאמונד ובטח שאנחנו יודעים מי הוא. זה יהיה באולם סגור או פתוח? וכן לפי הדיווחים נשמע שלחתולי ארצנו יש אכן מזל....השאלה היא האם ליודה יש חתול. לגבי ההופעה, שירן ואני כנראה נעצור טרמפים בדרך לנס ציונה- עיר ואם בישראל- והשלט שיהיה לנו ביד לא יהיה "הפורום של יודה בתפוז" אלא "תל אביב"....ושלומית כבר עובדת על זה... ומי שצריך להבין- שיבין. ומי שלא- שיאמץ חתול במקום!!!
מיאו...

הי אפרתוש

אני לא יודעת אם המופע באולם סגור או פתוח כי זו הפעם הראשונה שאני ודניאל הולכים להופעה במקום ההוא בעניין החתולים של יודה אז ככה אם אני לא טועה לפני כמה שנים הראו בחדשות שהבית שלו ושל יעקב גלעד נשרף והם איבדו כך את שני החתולים שהיו להם אני זוכרת שזה היה בחדשות אולי אני טועה אבל אני כמעט בטוחה בזה בכל אופן זה קרה לפני מספר שנים לא ממש יודעת להגיד מתי בדיוק ככה אני תמיד ידעתי שיהודה אוהב חתולים אבל איני יודעת אם נכון להיום יש לו חתול או חתולה או שניהם אני בכל אופן מאוד אלרגית לחתולים לא יכולה להיות בכלל בקרבתם ובלי להעליב את שוחרי החתולים אני גם לא מהמעריצים של הבעל חיים הזה שנקרא חתול בכל אופן כמו שאמרתי בלי להעליב את שוחרי ואוהבי החתולים ובעיקר את אלא שעושים למענם ובכלל זה יהודה שלנו אז שיהייה לכם שבוע מעניין

willo1

New member
חחח../images/Emo45.gif

אפרת, אני בעד לצעוד.. כמה קלוריות מורידים בהליכה של 7 שעות?? גולדי! הייי! טוב שחזרת!:):) למחשב שלום?

אין בעיה. נצעד!

עד לאוטו הקרוב. אגב גולדי הוצאת לי את המלים מהפה אבל לא אמרתי כי פחדתי שירגמו אותי כאן בקט-לי: אני מעדיפה כלביםםםםםם!!!!! זהו, שחררתי את זה! ושירון שיהיה בהצלחה מחר במבצע שביעית!!!!!!!!!!!!!!!מחזיקים לכן אצבעות

willo1

New member
אוי תודה, לא חשבתי שמישהו זוכר

היום אמרתי לאמא שהיא צריכה לאפר אותי מחר כי יש מבצע שביעית אז היא שואלת: מבצע שביעית זה מחר?? כאילו, אלוהים, אני מדברת על זה אולי חודש ובסוף מסתבר שאף אחד לא מקשיב לי..

מזה מבצע שביעית ?

וסליחה על הבורות אין לי מושג מזה הדבר הזה זה נשמע כמו מילה שלא שייכת כלל ללקסיקון העברי או אולי אני צריכה לחפש במילון אבן שושן אם בכלל קיים עדיין מילון אבן שושן במידה וכן קיים אז אין לי אותו כאן בכל מקרה אז תואלנה הבנות שמדברות בשפת הקודים על מבצע שביעית לתרגם לי בנות מקוה שהכל טוב אצלי אחלה של בוקר

willo1

New member
אל דאגה גולדי

מי שיודע על מבצע שביעית יודע על זה רק בגלל שבילבלתי לו את השכל חודש לפני.. מבצע שביעית זה מבצע ששכבת י"א עוזה. בעיקרון מביאים, ילדים חולים מעמותות שונות ( כח לתת, וכו') או ילדים ממשפחות מצוקה לצפירה ( שזה הביה"ס שלי עם השם המוזר). יש מתקנים מתנפחים, בנות שמסתובבות ומחלקות ממתקים, עמדות דוכנים וכמובן מפורסמים והופעות שלהם. אה, גם יש הופעות של קוסם/ליצן. אני וחברה שלי היינו בועדת מפורסמים שזה אומר שהיינו צריכות להיות השומרות ראש של החדר בו כל המפורסמים השהגיעו ישבו לפני ואחרי שהם הופיעו.. ( מה שסבלנו שם.. מסכנה שלומית כולה שריטות, ולי כואבות האצבעות. בקיצור- היום גיליתי שמאבטח- אני לא אהיה) המפורסמים שהגיעו- דודו זר ( הוא כ-ז-ה חמוד!), נינט ( היא מ-ק-ס-י-מ-ה), הראל מויאל ( גם הוא מקסים), ליאת אחירון, מה קשור, מכבי ת"א, שר-אל, ועוד זמר מזרחי שטען שהשבוע יוצא קליפ שלו לערוץ 24 ( אכן, מרגש.) אההההה שכחתי את אסף אשתר. הוא ממש ממש נחמד! (לא יותר מדודו) והייתה מלא תקשורת ערוץ 1,2,5. מעריב וידיעות ואנחנו נהיה בבלוג טי וי מחר או מחרתיים העאאאא! יניר דקל כזה מקסים אתם לא יודעים הצטלמתי איתו חחחחחח הוא לא הבין מה אני רוצה מחייו.

willo1

New member
אה! שכחתי את הדן תורג'מן

בושה! גם הוא היה נחמד. למרות שלא ברור מה הוא עשה שם..

למעלה