שבת שלום לכולם

../images/Emo140.gif שבת שלום לכולם

הרבה זמן לא יצא להכנס ולכתוב. אז הנה סוף סוף החלטתי לשבת ולעדכן בעלילות הזאטוט אז מה שהתחיל כאהבה של ילד אחד מיוחד לשלומי וכמו שהבטיח הנסיך הקטן בחופשת הקיץ שילמד את החברים בכיתה את השירים של שלומי אכן קורה והוא כבר הדביק באהבה לשלומי לא רק את בני כיתתו אלא את כל 4 כיתות ה PDD בבית הספר שלו. כך שכיום כבר 32 זאטוטים מכירים ושרים שלומי שבת.... יש משהו מיוחד בשלומי שמצליח להגיע ולגעת.... שתהיה שבת קסומה לכולם

אביבה../images/Emo24.gif|

כיף לקרוא-מרגש!!! אני חושבת שצריך לארגן ערב שלומי לילדים ....אני כל הזמן שומעת שוב ושוב את העניין של שלומי וילדים-זה חזק!!! באחת הכתבות בעיתון כתבו שהמיוחד במוסיקה של האיש היקר הזה שהמוסיקה שלו מדברת לכמה דורות: סבתות, אמהות, נכדים....(לראייה אצלנו). אביבה כיף לשמוע ממך ובמיוחד סיפורים מרגשים
שבת ממש ממש מממש טובה!

ירינוש12

New member
גל ! את מתכוונת...

ערב שלומי לילדים של הפורום?! אם כן.... אני עדיין ילדה כן?!

karoleking

New member
יש לך עוד כמה שבועות

לנצל את הילדות שלך. אחרי זה, את כבר בוגרת. אם תרצי או לא תרצי

ירינוש12

New member
אה אני מבינה...

וזה משמח אותך?! שהילדה הקטנה שלך כבר לא ממש קטנה?! לא כי אותי זה ממש מעציב לזרוק את כל הבובות שלי מהילדות ואת המשחקים שגדלתי עליהם... מה אני אעשה עכשיו?! שיעורים!? ארררררררררררררר

גל מקסימונת

אני בעד לארגן מפגש שכזה.. מכירה אישית כמה וכמה ילדים שהיו מאוד נרגשים להצטרף לארוע כזה. אני מאוד מאוד רוצה להביא את רביד למופע אך לצערי המופעים מתחילים בשעה מאוחרת מידיי בשבילו.
מקווה שגם השנה יהיה מופע שישי בצהריים בסגנון זאפה כדי שגם הוא יוכל לחוות את שלומי בהופעה. בנתיים מסתפק בצפייה ב DVD.

קרול יקירה

נשיקותך חזרה לך ולמשפחה המקסימה שלך.. געגועיי ולא יעזור .. ירין תמיד תשאר הילדה הקטנה שלך גם שתהיה אמא לילדים. וירינוש הכי כייף להשאר ילדים... בעיקר בנפש משעמם נורא בעולם של המבוגרים....

למעלה