שבת שלום לכן איזה לק תלבשו

רוני325

New member
../images/Emo140.gifשבת שלום לכן איזה לק תלבשו../images/Emo140.gif

אני יודעת שקצת מוקדם ועדיין לא שישי אבלל אני פוחדת שאשכח כי אני גמורה מעייפות.. כי הייתי בהשקה של
מאק
, אני בסופ"ש הזה עדיין לא החלטתי איזה לק אלבש אראה בהמשך...

Dmorrigan

New member
אני עם rain של eyeko

בתקווה שיגיע כבר החורף הצילום של סקרנג'י

Ultra marine

New member
בתכנון Orly Iron Butterfly

"הבטחה" לעצמי לשים את הלק הזה בתערוכות כלבים שאריק משתתף בהם. באחרונה שזכרתי הוא היה כוכב התערוכה (המנצח הראשי אפשר לומר) בתערוכה אחרי אובייקטיבית הוא לא יכול היה לעשות את התואר הזה (תערוכה מסוג שונה) ועדיין יכול היה לזכות ביותר ממה שזכה (לא שאני מתלוננת או כועסת you win you lose ואין לי בעיה למי שהוא הפסיד..) אבל אולי עם הלק ה"נכון" התוצאה היתה אחרת :p אני ממש מקווה שיהיה לי כוח להחליף לק.. כרגע אני עם מידנייט מישן שכבר משופשף בקצוות.. אתמול במהלך היום הרגשתי שאני הולכת להיות חולה והיום קמתי מנוזלת ועם כאב גרון :(

בהצלחה בתערוכה

ורפואה שלמה. תה עם דבש ולימון לגרון ולמצב הרוח (הייתי אומרת לך להוסיף מעט ברנדי/קוניאק/ויסקי. זו "התרופה" היחידה שאיתה אני מחסלת כאב גרון, אבל אני פוחדת להדיח קטינה לשתיית אלכוהול...).

Ultra marine

New member
חחחחח

אני לא קטינה
(גם לא בארה"ב) שנה הבאה אני הולכת לחגוג 30
בדר"כ אין לי אלכוהול בבית (וכך גם עכשיו) אז אאלץ להסתדר עם תה צמחים ופרופו-משהו איזה תרסיס טבעי כזה לכאב גרון..

את עדיין קטנה../images/Emo88.gif

(יחסית אלי...). את מתכוונת לפרופוליס ? אצלי הוא כמו כוסות רוח. אבל זה ממש אישי. מה שעוזר לאחד, לא תמיד משפיע על השני. והכי חשוב: מזל טוב ! הבנתי שיש עוד זכיה
.

Ultra marine

New member
קטנה (אולי) אבל לא קטינה ../images/Emo3.gif

אני חושבת שזה פרופוליס. זה בא בספריי כזה. אצלי זה מרגיע את הגרון. וזה מה שחשוב. שונאת את הסטרפסילס האלה. אבל ברור שזה אינדיבידואלי. תודה רבה! אכן יש זכיה! הכי מצחיק ביום כזה שיש הרבה מה לעשות עם הידיים ולא הכל ב"תנאי משרד" אני בוחרת דווקא בלק עם הפוטנציאל להחזיק הכי מאט - סוויד.. ברור שבבוקר כבר הסרתי אותו כי הוא נראה ממש מזעזע..

Ultra marine

New member
תודה! לא יודעת אם הלק מה שעזר

ובכל מקרה, הוא זכה במה שהיה חשוב שיזכה וגם יצאנו עם גביע נחמד הביתה :) מהיום אריק הוא לא סתם "האריק שלי" הוא גם "אלוף ישראלי צעיר" כפרה עליו! כוכב על הכלב הזה! ואיך אני מרגישה? לא הרבה יותר טוב, יותר לכיוון של הרבה יותר גרוע. נו טוב, נבלה את שארית השבת בשינה..

RUTHIE1

New member
וואו ../images/Emo49.gif לאריק ../images/Emo106.gif

בה הוא זכה אם מותר לשאול? ואת מרגישה טוב יותר?

Ultra marine

New member
בעצם יש זכיה כפולה

הראשונה (והיותר חשובה) הוא זכה במה שנקרא JCAC. אחרי שיש 2 זכיות כאלה בגיל צעיר (9 עד 18 חודשים) הכלב מקבל את התואר "אלוף ישראל צעיר" שזה בעצם תואר שנכנס לרישומים עליו. נגיד אם אני ארביע אותו בתעודות של הגורים יופיע שהאבא הוא "אלוף ישראל צעיר". התעודה שלו עצמה לא משתנה (כי לא משנים תעודה אחרי שהיא יצאה אלא אם כן חלה בה טעות או אם הוחלפו הבעלים) הוא רק מקבל תעודה יפה שכתוב עליה שהוא "אלוף ישראל צעיר" הזכיה השניה, שזכתה אותו גם בגביע הוא "מנצח הגזע הכחול". שזה כמו תואר כבוד כזה, זה לא נרשם בשום מקום. זה אומר שמכל הכלבים הכחולים הוא הטוב ביותר. כמובן שזה מצחיק כי הוא היה היחידי, אבל יש כאלה שטוענים שדווקא כשיש כלב אחד זה יותר קשה בגלל שהוא לא נשפט בהשוואה רק לכלבים שנמצאים איתו, אלא לתקן עצמו. כמובן שכל הזמן נשפטים כנגד התקן אבל כשכלב הוא לבד בזירה זה אחרת, אי אפשר להגיד "זה יותר טוב מזה". כלב יכול לקבל את הציון הכי גבוה ("מצוין") ולא לקבל אף תואר, לא מנצח גזע ולא תואר כמו ה JCAC. וזה אגב די נפוץ. מקווה שיצא ברור. גם לי העולם הזה של התארים יחסית חדש. ואני די מצחיקה את עצמי ב"מרדף אחרי התארים" . אני יודעת שאריק טוב ויש לו פוטנציאל לכן חשוב לי להוציא את התארים. וזה עדיין נראה לי מגוחך בעיני עצמי כי אריק יהיה אריק גם אם הוא לא אלוף של שום דבר.. ועדיין יש בזה משהו נחמד. וברור שכיף לחזור עם גביע הביתה. התמונה לא כוללת את הגביע מהיום... שורה עליונה, גביע ימיני של קנט (הקשיש המסכן שאימצתי) אחרי זה יש 4 גביעים של Uli (אחד מהם לא מתערוכה אלא מניווט נחמד שעשינו) וכל השאר (8) של אריק. זה לא שהוא הרבה יותר מוצלח מאמא שלו כמו שיש לו נערה מקסימה שמציגה אותו ויודעת להוציא ממנו מה שאני בחיים לא אוכל..

Ultra marine

New member
תודה תודה!

כמו תמיד אחרי תערוכה הוא ישן מעולה! שבהתחשב בזה שאני חולה זה יתרון אדיר!

danra

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo106.gifמברוק מותק!!!../images/Emo107.gif

מזל טוב, ממש אושר ונחת

Ultra marine

New member
:) לגמרי כיף!

חיכיתי לתואר הזה לא מעט זמן. לשמחתי לעוד 2 אחים של אריק יש את התואר הזה גם. אני אמא גאה! יש לי ויכוח עם עצמי אם אני אמא או סבתא. טכנית, אני הסבתא כי אני הבעלים של האמא. אבל מאז שהאמא נפטרה לקחתי על עצמי להיות האמא. אחרי הכל, אני ילדתי אותם והחזקתי אותם בידיים, יצורים מדובללים ורטובים שהפכו מגושים חסרי צורה ליצורים חיים בעלי אופי ויחוד אישיים.

למעלה