שירשור חדשות

היי

היי אני חדשה... מה נשמע?? טוב אז יש לי כמה שאלות אליכם... 1) זה פורום רק על גיים בויז?? 2) אושרי/שרון/ערן/אדם/אביחי כותבים פה מדי פעם??? 3) אתם יכולים לשים פה תמונות של אושרי?? תודה רבה רבה-- ירדן...

maayan1559

New member
אני חדשה פה!!!

הדירוג שליי לגיים בויזז: שרון אושרי אדם ערן ואביחי שרון כזה שווה ה'... ראיתי אותם ונישקתי אותם ווואי אין לי מילים מה לומר כמה שהןן שווים

your star

New member
../images/Emo65.gifלכל הגולשים המתוקים!!!../images/Emo65.gif

שלום לכם! שמי אור אלטמן ואני חדשה בפורום! אני מופיעה בשיר נולד, בשיר "אמת או חובה" ביחד עם שיר ביטון!
אני בת 11 וחצי! יצא לי להפגש עם הגיים בויז ורק שתדעו שהם כאלה מתוקיםםםםםםםםםםםםם!!!
הם ממש צנועים,מפרגנים וממש מקסימים!
מי שירצה/תרצה, אני אשמח לספר על כל אחד ואחד מהם...
ב-
ענקית אור אלטמן!

shachari

New member
היי ../images/Emo70.gif

אני חדשהההה ... אוההפתתת אתת הגייםם בוייזז
נועוW שלחהה אותייי לפעע חיחיחי

אני חדשה אנשנושים=]

היי לכולם=] אני בר,מפר יונה,אני חברה של אוריקו והוד פישר. ואני חדשהה ואני מתהה על הגמבוייז.. והכי הכי על אושררייי הכוסון סון סון=] אזז מאחלת לעצמייי הישתלבות מהירה... לאבב יו את כולם..

raziela

New member
חדשהההה :)

שלוםםםם לכולםםםםם פה... חג שמח לכם מתוקיםםםםםם.. אני חדשה פה
מקווה להשתלב טובב.. אה ועוד משהו.. א-י-ן ב-נ-א-ד-ם י-ו-ת-ר מ-ו-ש-ל-ם מ-א-ו-ש-ר-י
אושרייי

orinisi

New member
הי מקורה זוכרות אותי זאת אני אורין

היייתי אז לכמה ימים אבל עכשיו חזרתי כי הבנתי שהגיים בויז זה שליטה עולמיתתתתתתת כאילו דההה!!!!!! אז מקווה להישתלב שוב!!! ורעות זוכרת אותי???

DiDuSh 14

New member
אני חדשההה =]

קוראים לי עדי... אני בת 13 אני ח=ו=ל=ה על הגיים בויז... במיוחד על אושרי המהמממם! וזהוו... האא! חג שמחחח לכווולם

orinisi

New member
הי מקורה זוכרות אותי זאת אני

אורין היייתי אז לכמה ימים אבל עכשיו חזרתי כי הבנתי שהגיים בויז זה שליטה עולמיתתתתתתת כאילו דההה!!!!!! אז מקווה להישתלב שוב!!! ורעות זוכרת אותי???

וואלה הכל טוב ../images/Emo8.gif ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה מותק .. אולי תני קצת פרטים עלייך .. גיל שם .. וכו =]] בכל אופן אני מלודי
מתה על אושרי .. בת 12 מכפר יונה

ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

אמ... 1.כן...זה רק על הגיים בויז...
2.אמ...כןן....אבל לא תמיד..
3.אמ...אין לי כח עכשיו אולי בהזדמנות אחרת

נועוW

New member
ברוכה הבאה אור../images/Emo42.gif

יוו הזכרת לי עכשיו ת'שיר של אלון דה לוקו אור
את מוזמנת לספר לנו חוויות ממה שקורה במאחורי הקלעים
ובמיוחד לספר איך א ו ש ר י
חיחי את יכולה לשים תמונה שלך
כי ראיתי בערוץ הילדים את הבנות ..וגם בלא נפסיק לשיר ..

ברוכה הבאהה :))

גמני אוהבת תגיים בויזז.. מקווה שתהני פהה... {אני בטוחה אם בנות כמונו}חיחי סתאםםם... ו..זיהו..!!

למעלה