שלום, אני חדשה כאן

../images/Emo140.gifשלום, אני חדשה כאן../images/Emo24.gif

אמא ליואב בן 3.5 חודשים. ילד ראשון. לא עובדת, נורא רוצה להתחיל משהו כי נמאס לי להיות בבית. מלאת התלבטויות, מה , איפה, כמה וכולי. ממה מתחילים? מחיפוש עבודה או מטפלת? תודה רבה

נונינקה

New member
ברוכה הבאה

קודם כל השם שלו מקסים. אני מאד אוהבת את השם יואב. אני מציעה שתתחילי לחפש עבודה ומטפלת גם יחד, כי שניהם מצריכים המון זמן ומחשבה מצידך ולא כדאי להיתפס לא מוכנה במקרה שתמצאי עבודה, ללא מטפלת ראויה. מאחלת לך בהצלחה כי זה באמת לא פשוט בימינו. אולי כדאי שקודם תקדישי מחשבה למה שמעניין אותך, איזה סוג עבודה את מחפשת וכו' ובהתאם להגדרות, תדעי להתאים את המטפלת?!

תודה רבה על קבלת הפנים החמה

אני יודעת שכל תפקיד משמעותי מצריך הרבה שעות ביום שאיני יכולה לתת כאם טריה. אשמח לעבוד בארגונים חברתיים, עבודה אדמניסטרטיבית כלשהי, לא סוג של עבודה שאצטרך לקחת הביתה. אני אתחיל לשלוח קורות חיים ואראה אם תהיה הענות. בקשר למטפלת, אין לי מושג היכן להתחיל. אני רוצה לקחת רק מהמלצות של אנשים שאני מכירה.

../images/Emo140.gif ברוכה הבאה.

בעקבות כל המקרים האחרונים שקרו עם מטפלות. ובעקבות זה שלי נורא קשה המחשבה שמישהי תהיה אצלי בבית עם הילד שלי ותוכל לעשות כרצונה בבית שלי - אני הייתי בודקת אפשרת של משפחתון - ויש נפלאים. וככה ברגע שתמצאי תוכלי לשים אותי חצי יום ואז שתמצאי עבודה להגדיל את היום שלו. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה.

אדר שלי

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

ההתלבטות הראשונה נראית לי דווקא העבודה. במה את רוצה לעבוד? אני הייתי מחפשת קודם כל עבודה ואחר כך פתרון לילד, או לפחות הייתי עוןשה כמה צעדים בכיוון, כמו לשלוח קורות חיים, ללכת לראיונות וכו' ואז מחפשת מסגרת לילד (אני אישית מעדיפה משפחתון על פני מטפלת, אבל זו אני)?

ה ו ב י ט

New member
ברוכה הבאה

אני הייתי מחפשת עבודה ובמקביל בודקת את המשפחתונים באזור מגורייך

משוש30

New member
תלוי מצבכם המשפחתי

בעיקרון יותר פשוט למצא מטפלת ואז להתפנות לחיפוש עבודה אם אתם יכולים להרשות לעצמכם. וכמובן ברוכה הבאה

למעלה