שלום אני חדשה

the pretty lady

New member
../images/Emo140.gifשלום אני חדשה

מה עיניינים אנשים? אני כבר ממזן פה קוראת את ההודעות שלכם, ועכשיו החלטתי שאני יתחיל גם לכתוב. אני עכשיו בעונה שנייה בפרק 16 אני מקווה שמפה הפרקים ימשיכו להיות טובים או אפילו השתפרו

Moreiro

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

השתלבות נעימה
ולא לשכוח - כשמדברים על פרקים שעוד לא שודרו בארץ - יש להוסיף את האייקון
בכותרת ההודעה.

RenanaD

New member
שלום! ברוכה הבאה!! ../images/Emo58.gif

אני רננה, 16, בפרק 19x2 (אנחנו די קרובות). וכן, 3 הפרקים (בין 16 ל-19, את השאר עוד לא ראיתי) האלה באמת טובים... אז תהני פה, יש כאן אחלה אנשים!!

RenanaD

New member
אממ... שהפרקים משתפרים?!

גם לי היתה התלבטות, אבל פחדתי שתהרגי אותי (
מור האלימה!! חחח) אז שמתי בכל מקרה...

the pretty lady

New member
../images/Emo58.gifיש לי השערות

נראה לי שאמא של סידני עובדת שם כולם. קודם כל שארק 100% יודע שהיא בסי אי אי ולא מתחבאת. כי בפרק 9 כשהיא עשתה עצמה שהיא בוגדת בסי אי אי היא אמרה לבחור הרוסי ההוא שבשמשך שלוש חודשיים היא עשתה את עצמה עוזרת לסי אי אי, והבחור הרוסי דיבר עם שארק, אז בטוח ששארק יודע שהיא שם. ושארק בטח אמר את זה לסלואן אז כנראה שגם סלואן יודע.... ועוד השערה אחת קצת מוזרה... אולי ג'ק עלה על אירינה והוא גורם לה לחשוב שהוא איתה ובעצם יש לו תוכנית על שהוא לא מספר לסי אי אי
מה אתם חושבים? (אם אתה כותבים משהו מפרקים שלא ראיתי אז תכתבו לפני - תודה)

קרלוצה

New member
קשה לי להשתתף בהשערות שלך....

בגלל שכבר ראיתי
אבל מחשבה יפה!!

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif וההודעה שלך אומרת...

שכל ההשערות שלה לא נכונות!!

RenanaD

New member
אפשר

כי את אומרת שאת לא יכולה להשתתף כי את יודעת מה קורה. ואם את יודעת מה קורה ואת לא יכולה להשתתף-סימן שזה לא נכון!

prophecy girl

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo21.gif

אני מיכל, בת 13 וחצי מהרצליה.. תהני! ]ואני מבטיחה לך שתהני כאן..]

inbal145

New member
../images/Emo42.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני ענבל בעונה השלישית (מחכה כבר לפרק הבא...) ובקשר להשערות שלך למטה בהמשך השירשור-גמני כבר ראיתי את הפרקים ולא יכולה להשתתף בהשערות שלך אבל כמו שדנה אמרה-השערה יפה

למעלה