שלום אנשים לא יודעת אם מלחמה

../images/Emo140.gifשלום אנשים לא יודעת אם מלחמה

פניי לשלום דווקא, אבל עדיין אולי תוכלו לעזור. אני חדשה כאן, בת 22, ויש לי שאלה קטנה אליכם. חבר שלי מזה יותר מ6 שנים לא יודעע להתמודד עם משברים. הוא בחור באמת מדהים מכל בחינה, ואין לי שום בעיה איתו פרט לזה - ברגע שקורה הדבר הכי קטן (ואין לכם מושג באיזה ריב אידיוטי מדובר הפעם), התגובה שלו היא כדלקמן- העלבות טוטלית (סטייל גיל שלוש),והתעלמות מטלפונים ומליבון הדברים לאיזה שבועיים. אני אישית כבר מוחלת על כבודי (הלו, גם אני נעלבתי) ומתקשרת אליו (לפעמים - לא הפעם אמנם) באובססיה, כי אני יודעת שמדובר בשטות ויאללה בוא נגמור עם זה כבר. כל זה נמשך, עד שאני קולטת שהבחור פשוט מסנן, וזה פוגע יותר מסיבת הריב פי כמה ואז כמובן מתישהו הוא מתקשר, שנינו כבר עייפים ממהמצב,הלאה באות שיחות יחסינו לאן מתישות ובסוף חוזרים כרגיל, כי ברור שאפשר לקבל אחד את השני עם המגרעות וכן זוגות רבים לפעמים (לי זה ברור, לו קשה עם זה, כניראה). תגידו מוכר לכם? זה נראה לי לא נורמלי, במיוחד שהוא עושה את זה פעמ-פעמיים בשנה, וכבר נ-מ-א-ס מזה, מה גם שאני חושבת לעצמי, פאק אם וכאשר נתחתן הוא ילך להרגע בפינה שלו, ואני אגיד לילדים שאבא נסע לחו"ל, נו באמת! בנות- נתקלתן בדבר כזה? בנים - סינדרום הבת יענה הזה נפוץ? איך אני אמורה להתנהג ולהתמודד? בינתיים אני פשוט לא מתקשרת, ראיתי שהוא לא חוזר אחרי כמה פעמים, אז לא בא לי להשפיל את עצמי - הוא יודע איך למצא אותי.

אה...

חבר שלך נשמע כמו ילד קטן. את נשמעת בדיוק ההפך. מפה מגיעה השאלה - איך זה מסתדר. כנראה שזה מסתדר. אז לא יודע למה הוא מתנהג כמו ילד קטן שיש לו בעיה להתמודד בצורה רצינית ובוגרת עם דברים. במיוחד שמדובר בחברתו ב6 השנים האחרונות. אישית אני לא מכיר את התופעה הזאת. לא בצורה שאת מתארת. יש אנשים שאוהבים קודם להסתגר לבד לפני שהם רצים לפתור בעיה. אבל לא לסנן, לא להחזיר טלפונים ולהתנהג בצורה כ"כ מגוחכך...לא מתאים לבחור שאמור להיות בתחילת חייו הבוגרים, בטח אוניברסיטה או משהו. פשוט לא מתחבר. אחרי שתסדרו את הריב הנוכחי שבי איתו לשיחה ותגידי לו שיצא מההלם שלו.

כן רק בקטע הזה הוא ילד בן 4

בכל שאר הדברים הוא בסדר. השאלה אם הוא יקשיב לי בכלל בקטע הזה ויעשה מאמצים לשפר את עצמו, כי זה באמת לא בסדר. ול TheWhiteTigris משבר ? יכול להיות, אבל כמו שכתבתי זה קורה לעיתים קרובות מדי, מכדי שאני אחשוב שיש לו איזה משבר עם עצמו, ובלי שום ידיעה מוקדמת,ככה סתם כתוצאה מריב אידיוטי. נכון שהחיים הם לא תמיד דבש, אבל מפה ועד משבר אצלו -> זה לא זה. סליחה שאולי יכולתי להישמע תוקפנית, פשוט זה לא הכיוון לדעתי

TheWhiteTigris

New member
זה בד"כ לא אמור להיות

אבל יש תקופות שבן נמצא במשבר קשה (שבת הזוג לא בהכרח יודעת) ואז העלבות הופעת להיות טוטאלית...

turkiz3

New member
להפרד!

אין לך מושג כמה הקטע נכון, כאשר זה עוד יחזור והרבה פעמים. וכשתתחתנו, הוא ילך "לחפש את עצמו"... וימים על ימים לא ידבר איתך, ולדעתי זה רק יחמיר. תביני, עצוב אבל האמת, אין התאמה. את יותר בוגרת ממנו בחיים, והוא נער "טיפש עשרה". כנראה הוא צריך מישהי ברמה רגשית כמוהו. בהצלחה.

הי סליחה על ההתקרצצות

כאילו יש באמת גברים כאלו? נתתי דוגמא מופרכת ומטורפת, שמבחינתי יכולה להיות עילה לגירושין אפילו, אבל מהתגובה שלך משתמע שזה אכן קורה

Cobe Anan

New member
מה כלומר...?!

את רוצה להגיד לי שהקלקתי משך חצי שעה בסלולר (מה שגם נוטה, מסתבר, לעצבן את ידידי, אקדח הקפצונים, וגם גורם סבל בל יתואר לפרקי האצבעות בידי הימנית), רק כדי לענות לך על שאלה היפותטית לגבי מצב מופרך שסתם סיקרן אותך??? ארורה!!! ארורה תהיי עד קץ הימים!!!!!!!!! (אאוץ`, זה כאב, כל ה- "!"ים האלה...) זהו.

אה לא מה פתאום :)

אתה מהפלאפון? זה מאוד מרשים מה שעשית בישבילי כי זה בטח מעצבן מאוד לגלוש מהפלאפון! המצב לצערי לא היפותטי בכלל, פשוט אני תוהה (ראיתי שאתה בן 43) אם אתה נכיר ונתקלת בכאלה גברים נשואים, מה התירוץ שלהם?

Cobe Anan

New member
רואה מה קורה כשכותבים דרך הסלולר?

כבר 2025, מה? חחח... בתחילת השירשור עוד הייתי בן 23.. אז עשרים שנה לקח לי לכתוב את התגובה...? אני חייב להתקדם עם הטכנולוגיה.. .................................................................................................... ...................................................................................................... בכל מקרה, לא מכיר מקרוב גברים נשואים, חוץ מסבא שלי וגיסי, ולא ידוע לי על אף אחד מהם שבאמת נעלם לשבועיים בלי צו8... אני, אגב, מעדיף למחול על כבודי גם אם אני צודק (והאמת היא שכשאני טועה, זה יותר קשה..) ולוותר מראש על "ברוגז" עם מישהו שקרוב אלי (ולא משנה מי זה). לא שאני ילד/חבר/בעל מוכה, חלילה, אלא שפשוט אין טעם בתחושת הריקנות שממלאת אותנו כשאנחנו ברוגז עם מישהו חשוב.. אז סותרים בעיות שאפשר, שוכחים מכאלו שאי אפשר, ודי. למה תמיד מישהו חייב להרגיש רע? אז זהו- לא חייבים להרגיש רע! זהו.

הממ.. גם אני ככה

וזה ממש העניין של הלהיות חכם ולא צודק במערכת יחסים. חבל שלפעמים הצד השני לא מבין אותנו. אני גם חושבת שהמטען של תקופת ברוגז הורס יותר מהריב עצמו - טוב והפעם זה ממש מודגש אצלי כי מהריב באמת שכחתי אחרי דקה. טוב ותודה לך (ולכל מי הגיב, בהזדמות זו) על ההשקעה, במיוחד מהסלולרי (רציתי לשים לך אייקון של פרח אבל לא ניראה לי שתראה - אך העיקר הכוונה:)

טוב אז..

אני ממליץ לו על אישפוז מרצון באיזה מקום .... שם יהיה לו שקט וזמן להירגע ממך .... סתם קיצר הממ הוא נשמע לא רציני... המממ את לא רוצה לחיות ככה כל החיים לא...??????? או שכן...?.. כי כבר כמה שנים את סובלת מהשטויות האלה...

Cobe Anan

New member
קודם כל, ברוכה הבאה, והחלמה מהירה!

דבר שני,תרשי לי לומר שיש לך חבר קצת מקולקל,אבל זוגיות מרשימה.. ריב או שניים בשנה? הישג לא רע,בייחוד לאחר 6 שנים.. מה שכן,הילד צריך לקלוט שרבים-משלימים-מפיקים לקחים-וזהו! תסבירי לו שגם אם רבת איתו,זה לא אומר שאת לא אוהבת אותו,אלא להיפך: הסיבות לרוב הריבים והמשברים בין בני זוג לא היו מטרידות אף אחד אם הקשר לא היה רציני.. יכול להיות שזאת הסיבה שהוא כל כך נעלב: כשאתם רבים,יכול להיות שהוא נפגע כל כך-כי הוא סומך עלייך שתדעי מה הוא מרגיש-עד כדי כך שהוא ממש מתקשה להאמין באותו רגע (טוב, באותם שבועיים.. כבר אמרנו שהוא מקולקל, לא...?) שאת אוהבת אותו.. אין לי אף עצה מעשית להעניק לך, חוץ מאשר לנסות בכל הכוח להתחמק ממריבות, עד שתצליחי להחדיר לראש הקטן שלו את מה שאת יודעת- שאת אוהבת אותו, אבל בכל זאת- הוא טועה ואת צודקת. (כן, נמאס לי לריב עם נשים.. נכון שאתן לא כולכן צודקות.. לפחות לא תמיד.. אבל להמר נגדכן יהיה שיקול נבון בערך ב5% מהמקרים...)

Cobe Anan

New member
טוב...

תתפגר...? .............................................................................. וואללה, זה יכול להיות דווקא אחלה סלוגן.. "תתפגר, חבר!"... כבר אמרתי לך, דלפי (רואה? אני מקצר!), ההודעות שלי לא מיועדות לאף אחד שלא מעוניין לקרוא אותן.. אבל לבחורה במשבר זה אולי חשוב שאני אגיד הכל? תחשוב על זה.. בינתיים, בשבילך, אני אקצר ===>> זהו!

חחח אני בחורה במשבר נעים מאוד

פאקינג זללתי עכשיו סושי ושתיתי מרגריטה פסיפלורה ועדיין אני במ-ש-ב-ר, איפנה המניאק הזה כבר? איפה?

למעלה