שלום הורים, אני מפורום פוריות

מצב
הנושא נעול.

ברטל

New member
../images/Emo140.gifשלום הורים, אני מפורום פוריות

אני מתכוונת ללכת פרטי לדר' לברן, אבל לא אוכל לקבל טופס 17 לאסותא כי אני בכללית. לכן אני מחפשת המלצות או אי המלצות על המחלקה בוולפסון. אשמח ללמוד מהנסיון שלכם שם.

ס ת י ו 3

New member
המלצה חמה מאד ! רותחת ! ../images/Emo13.gif

אני מתכוונת ללכת פרטי לדר' לברן, אבל לא אוכל לקבל טופס 17 לאסותא כי אני בכללית. לכן אני מחפשת המלצות או אי המלצות על המחלקה בוולפסון. אשמח ללמוד מהנסיון שלכם שם.
המלצה חמה מאד ! רותחת !

היי בר, אני נמצאת עכשיו בפעם השניה בבית חולים וולפסון. הפעם הראשונה הייתה לפני שש וחצי שנים (המחלקה הייתה מאד חדשה אז) ויש לי תאומים כתוצאה מהפריה שעשיתי שם. עכשיו אני בתהליכים לקראת ילד שלישי ויש לי רק מילים חמות להגיד על המחלקה. הצוות שם נהדר !!! דר' פרחי מדהים, וגם דר' וייסמן ודר' לב רן. אין שם הרבה בנות כך שאין תורים ל-US ולבדיקות דם ואפשר להגיע עד 8:00 ולצאת משם בשעה סבירה מאד. חנה מנהלת המעבדה נחשבת בין הטובות בארץ וגם האחיות והמזכירה מאד מאד נעימות ומסבירות פנים. אני ממליצה בחום !!!

lilushli

New member
המלצה חמה מאוד 2

המלצה חמה מאוד 2
קודם כל קבלי חזק ואמץ ושתיהיה זו דרך הכי קצרה שרק אפשר גם אני מטופלת של דר' לב-רן ובפעם האחרונה שבדקתי הוא מנהל את מחלקת הפריות של וולפסון אז מה הבעיה להיות מטופלת שם? הרי אם את מחפשת את ידיו הנאמנות של דר לב-רן תיהי בטוחה כי המעבדה טובה וכי הצוות טוב יש לו שם עולמי והוא לא יכול לאכזב אז לא נראה לי שהבית שנקרא וולפסון צריך לשנות שיהיה לך בהצלחה. הוא כזה שווה דר' לב-רן כמובן לילושלי

קיבלת המלצות חמות חמות

קיבלת המלצות חמות חמות
ומכיוון שאינני מכירה את המחלקה, אוסיף רק שיהיה בהצלחה!!!!!

ברטל

New member
תודה לכולכן../images/Emo25.gif

תודה לכולכן

והמון

מצב
הנושא נעול.
למעלה