שלום חדשה פה וצריכה עצה

סטוק

New member
../images/Emo140.gif שלום חדשה פה וצריכה עצה

שלום , אני ממש שמחה שמצאתי את הפורום הזה והייתי שמחה לקבל קצת עזרה אז ככה יש לי 3 אחים ואני בקשר מצוין איתם אחד מאחיי נשוי ויש לו שני ילדים מאז שהוא התחתן (3 שנים) החלו הבעיות , אני מעולם לא חיבבתי את אשתו וגם לא הסתרתי את זה אך בדר"כ שמרנו על יחסי שלום שלום ומדי פעם שיחות קצרות לאחרונה אחי התחיל להתנתק יתר על המידה זה התחיל בכך שביקשתי עזרה כאשר עברתי דירה ולא קיבלתי אותה (חשוב לציין כי תמיד עזרנו אחד לשני) בחג באחרון קרה מקרה שעבר לדעתי את כל הגבולות האפשריים ומאז אנחנו לא מדברים, טלפנתי לאחי ושאלתי אם אפשר לבוא לבקר אם הם לא עסוקים וזה בסדר להגיע, אחי אמר שכן שהוא נמצא אצל גיסו שגר בית לידו והוא רוצה בדרך הביתה (חשוב לציין כי אנו גרים במרחק של כ- 30 דק' נסיעה) כאשר הגעתי לביתו של אחי טלפנתי שוב ואמרתי לו שהגעתי הוא אמר לי להגיע לביתו של גיסו ואני אמרתי לו שלא כל כך מתאים לי להגיע לשם הוא השיב שהוא נמצא שם וזהו אמרתי לו או.קי אני נוסעת הביתה והוא אמר שמבחינתו זה בסדר, מאוד נפגעתי מהיחס שלו ומאז לא דיברנו מנגד הורי גם לא מדברים עם אישתו ובקצר איתה כבר כמה חודשים , לפני כמה חודשים הם התארחו אצלם בבית לשבת ואשתו היתה קרירה כתמיד הם התעוררו מוקדם בבוקר וגם היא אמרה בוקר טוב הכינה לעצמה שתיה והתפנתה לעבודות הבית אחי באותו הזמן ישן כאשר הורי ראו כי אף אחד לא מתיחס אלהם הם פנו אליה ואמרו לה כי הם הולכים לביתם (מרחק של כשעה וחצי נסיעה)מבלי לשאול יותר מדי שאלות היא אמרה להם שלום וזהו, הוריי נפגעו מאוד ומאז הם לא הגיעו לביתו של אחי כי נפגעו מהיחס שלה וכמובן אחי לא אומר כלום ולא איכפת לו בכלל שהורי לא מגיעים ומשדר עסקים כרגיל חשוב לי לציין כי בשל כך שאנו גרים בערים שונות לא יוצא לנו להיפגש תכופות וגם כאשר אנו נפגשים היא מכעירה את האווירה איך לדעתכם אנו צריכים לנהוג ומה לעשות????

blck angel1

New member
קראי את הסיפור שלי. את עוד במצב טוב

לדעתי עזבי את אחיך, הוא אבא וזה לחצים, ואין לו זמן כמו פעם. זה יבוא ממנו.

למעלה