בוקר טוב מלי יקרה, ברוכה הבאה אלינו../images/Emo24.gif
הא לך מתכון לבשר עם פטריות שאהוב מאוד בביתי: חומרים: בשר חתוך לקוביות 2 בצלים קצוצים 6 שיני שום קצוצות 1 כרישה קצוצה פטריות {רצוי משני סוגים כמו שמפיניון ופורטובלו} אם יש, פטריות שיטאקי מיובשות מושרות במים רותחים 1 כוס מים רותחים 3 כפות שמן זית תיבולית אחת של קנור בטעם צלי, תיבולית אחת של קנור בטעם פטריות מלח לפי הטעם, פלפל שחור כ-1/2 כפית, מעט צ'ילי גרוס , 5 חוטי זעפרן 2 כוסות יין אדום מעט טימין . אופן ההכנה: בסיר כבד מטגנים את קוביות הבשר ואוטמים אותו. מוציאים את הבשר לקערה. מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את הכרישה, ומאדים מעט. מוסיפים את השום הקצוץ ואת הפטריות הטריות והמיובשות {שיצאו מהמים הרותחים}. מערבבים ומוסיפים את היין, מאדים. כשהיין מצטמצם מעט, מוסיפים את מי ההשרייה של הפטריות המיובשות ואת שאר החומרים הנותרים. מביאים לרתיחה ומתקנים תיבול, מבשלים על אש קטנה עד שהבשר מוכן {כשעה וחצי לערך}, אם יש צורך מדי פעם מוסיפים מעט מים רותחים, אך לא להציף. בהצלחה ובתאבון.